Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

canıııımmm hoşgeldin bende bi kaç sayfa geride sizlerden bahsetmiştim gelmiyolar okullar açıldı derleri mi var diye
çok geçmiş olsun çok üzüldüm
doktor peki düzenli bi şekilde beslenmen için menü vermedimi
yani hep az yeyince miden küçülmüş ve etrafın üzülmesin diye birden çok yemişsin bu seferde kusmuşsun
bu durumu doktorla görüş canım
bide hastayken niye spor yapıyorsun zaten halsiz kalmışsın
valla ne diyeceğimi bilmiyorum çok üzüldüm
biz sana o zamanda dedik kilon gayet iyi diye...
keşke işini daha önce bıraksaydın ama keşke demek için geç
bundan sonra daha dikkatli ol sağlıklı beslenmeye çalış bitanem

evet canım bence bu ara spor falan yapma... önce bir herşey düzene girsin, sen normal bir şekilde yemeye başla ondan sonra düşünürsün sporu da.
çook geçmiş olsun :1hug:

canım ya onu bu kadar sayfanın içinde bulana kadar :))) neyse yazdım telefonuma.
eşimin yanına gitme hadisesi ani oldu. eşimin iş arkadaşı mersinden geliyordu,otobüsten inip nöbete gidecekti. geç kalmış,burda araç durumu da sıkıntılı,ben gittim otogardan almaya sonra da işyerine götürdüm. kahvaltı bile yapmamıştım, hemen dönecektim sözde.Akşama kadar tuttular beni,üstelik çalıştırdılar :)))) o kadar kalacağımı bilsem alırdım bişeler

canım tv.nin karşısına koyduk , hiç anlamıyorum var ya zaman nasıl geçiyor,zorlanmıyorum da. aslında 40 dk die başlamıştım bi baktım bu kadar oluvermiş :) ama düzenki yapıcam bundan sonra.

evet canım evde koşu bandı olması iyi fikir gerçekten. hele bi de tv karşısında olursa...
ben ünv.deyken spor salonuna gidiyordum sözde ama ölüm gibi geliyodu. ufacık bi mazeret bile bulsam hemen ekiyodum sporu :kedi:
bencede iyi yapmışsın canım
hele bide en sevdiğin dizi varsa yap 1 saat yürüyüşünü
bende sporumu öyle yapıyorum
tv yada pc başında dizi izlerken lesli veya fitnıs yapıyorum bi bakmışım su içindeyim
ve sıkılmıyorumama 10 gündür yapamıyorum nerdeyse:umursamaz:

evet canım bence bu ara spor falan yapma... önce bir herşey düzene girsin, sen normal bir şekilde yemeye başla ondan sonra düşünürsün sporu da.
çook geçmiş olsun :1hug:
allah razı olsun canım benim valla siz olmasanız naparım, kız yeni başladım önceden de yapıyodum spor iyi gelio bana .. ama önceden neler neler yerdim börekler pastalar ohh şimdi kilo alcam dye korkuyorum gençliğimde başıma gelene bsk

bencede iyi yapmışsın canım
hele bide en sevdiğin dizi varsa yap 1 saat yürüyüşünü
bende sporumu öyle yapıyorum
tv yada pc başında dizi izlerken lesli veya fitnıs yapıyorum bi bakmışım su içindeyim
ve sıkılmıyorumama 10 gündür yapamıyorum nerdeyse:umursamaz:
pazartesi günü 100 tam mekik evde yapıyorum, çarşamba spor salonunda 1 saat plates, cuma spor salonunda 1 saat 15 dk fitnes yapıoyorum cnm

ahh ahh canım benim tee kıbrısa kadar gittik,gitmediğim psikolog kalmadı hala da gidiyorum. doktorlar tedavilere yanıt vermediğimi ve hala kendimi kilolu gördüğmü söylüyorlar bende çareyi sizde aradım burası çok iyi geliyor bana,
evde kriz geçiriyorum,bana sporuniyi geldiğini düşündüğüm için spora gidiyorum sanırım şu an kilom 48 ama biliyorum ben 2-3 gün yemesem gene 47 felan düşecem

bence de senle alakalı bi durum piskologlarla iyi görüş
sürekli kilolu ılduğunu düşünüp az yemen ve spor ,bu hale getirdi seni
bi beslenme uzmanına git
ve kusmaman için sağlıklı beslenme menüsü al
senin annen artık yanında kim varsa kilo alman için çabalayacak şunuda ye bunu da ye diiye çok yiyeceksin ve kusacaksın çünkü miden küçüldü
bunun için bide beslenme uzmanına git ve sporu bi süre bırak
kendini mutlu edecek başka güzellikler ara
yat dinlen film izle öğle abur cuburda midene dokunabilir yağlı olur mideni bastıracak şeyler ye
aç filmi leblebi ye mesela
ama dikkat et kendine

bence de senle alakalı bi durum piskologlarla iyi görüş
sürekli kilolu ılduğunu düşünüp az yemen ve spor ,bu hale getirdi seni
bi beslenme uzmanına git
ve kusmaman için sağlıklı beslenme menüsü al
senin annen artık yanında kim varsa kilo alman için çabalayacak şunuda ye bunu da ye diiye çok yiyeceksin ve kusacaksın çünkü miden küçüldü
bunun için bide beslenme uzmanına git ve sporu bi süre bırak
kendini mutlu edecek başka güzellikler ara
yat dinlen film izle öğle abur cuburda midene dokunabilir yağlı olur mideni bastıracak şeyler ye
aç filmi leblebi ye mesela
ama dikkat et kendine
canım kıbrısa kadar gittim beslenmey uygulayamıyorum doktorlar da hepsi kendin bulcaksın diorlar tonla para harcadı artık ailem de, düzelmş gibi yapıyorum ama hala kendimi kilolu hissediyorum, abur cubur yemem pekl öyle dokunmucak bitter çikolatya form bisküvi felan
ev davetlernden kaçıyorum dşün yaa bana kilo aldırcak yemek çıkar dieeee

allah razı olsun canım benim valla siz olmasanız naparım, kız yeni başladım önceden de yapıyodum spor iyi gelio bana .. ama önceden neler neler yerdim börekler pastalar ohh şimdi kilo alcam dye korkuyorum gençliğimde başıma gelene bsk
sen kilo alıcam korkusuyla bu hale geldin sanırımCADIARZUher şey senin elinde hayatını öğünlerini düzene koyarsan herşey hallolur

pazartesi günü 100 tam mekik evde yapıyorum, çarşamba spor salonunda 1 saat plates, cuma spor salonunda 1 saat 15 dk fitnes yapıoyorum cnm
maşallah sana aslında çok değil ama
bu aralar bırak

sen kilo alıcam korkusuyla bu hale geldin sanırımCADIARZUher şey senin elinde hayatını öğünlerini düzene koyarsan herşey hallolur

maşallah sana aslında çok değil ama
bu aralar bırak

bırakmak istemiyorum iyi geliyor yaa, ya ben 50 kiloydm önceden, onra bi ara kilo aldım 52 oldum sonra dediler aa eda kilo almış sonra bi başladım diyete, o gün bugündür hepp böyleyim kilo al ver al ver..sonunda hasta olduk

Günaydın kızlar....
Edacım şu hayatta en önemli şey sağlık. hepimiz estetik kaygıların yanı sıra (ki daha baskın olarak) sağlığımızı etkileyecek diye kilo vermeye çabalıyoruz. gerçekten de sağlığını kaybettikten sonra kalanların pek önemi yok.
madem ki herşey sen de bitiyor. otur ,düşün ve bu işi kafanda bitir. bence yapabilirsin...

Günaydın kızlar....
Edacım şu hayatta en önemli şey sağlık. hepimiz estetik kaygıların yanı sıra (ki daha baskın olarak) sağlığımızı etkileyecek diye kilo vermeye çabalıyoruz. gerçekten de sağlığını kaybettikten sonra kalanların pek önemi yok.
madem ki herşey sen de bitiyor. otur ,düşün ve bu işi kafanda bitir. bence yapabilirsin...
Evet en önemli şey sağlık,bunu biliyorum canım,ama sadece biliyorum,kendimde uygulayamıyorum,dengeli bir beslenme oturtamadım hala,ya az yiyorum hiç gibi,ya da felaket çok yiyorum,bazen gerçekten çok yiyorum aşırı derecede, bazense çok yemediğimi söylüyorlar. Evet miğdemden rahatsızım,bunu bir sabah uyandığımda ağzımdan kan geldiğini görmem sebep olmuştu öğrenmeme.. Estetik kaygılar çok ... hala kendimi kilolu görüyorum .. yaşımın verdiği durumdan kaynaklanıyor sanırım. bir de tek sorun bu olmayınca, insan kafayı kendine takıyor. bazen ölsemde kurtulsam diyorum açıkçası.. işte ondan buraya gldim.. Biraz da olsa rahtalıyorum.. :sinifsinif:

Bu sabah saat 10 buçukta kalktım , yataktan kalkmamdı derken kahvaltı saat 11 e kaydı
1 dilim kepek ekmeği
bir parça light beyaz peynir
zeytin
domates yedim.. yarım saat kadar yürüyüş yapacağım bugün... ara ara yürüyüşlerim var..Pazartesi evde 100 tam mekik,çarşamba spor salonunda 1 saat plates,cuma spor salonunda 1 saat 15 dakika fitness yapıyorum buarada..
hepinize sevgiler.. çok öpüyorrum !

edatuccer çok ğeçmiş olsun canım sağlık herşeyden öenemli ,çogu arkadasında dedıgı gibi neden spor yapıyorsun ki bi süre ara ver kahvaltı öğününü biraz arttır bence bide form biskuvi falan yıyorum demişşın onun yerne 1 tabak yemek ye..çunku o biskuviler içtihanı kapatır,aynı kalori degherınde daha saglıklı besınler alabılırsın kuru meyveler yıyebılırsın,incirmiş kayısıymış,
inşallah herşey düzene girer canım

Bu sabah saat 10 buçukta kalktım , yataktan kalkmamdı derken kahvaltı saat 11 e kaydı
1 dilim kepek ekmeği
bir parça light beyaz peynir
zeytin
domates yedim.. yarım saat kadar yürüyüş yapacağım bugün... ara ara yürüyüşlerim var..Pazartesi evde 100 tam mekik,çarşamba spor salonunda 1 saat plates,cuma spor salonunda 1 saat 15 dakika fitness yapıyorum buarada..
hepinize sevgiler.. çok öpüyorrum !

sanada günaydın canım
buraya yediklerini yazman iyi olmuş
yanlışlarını görürsün
sabak kahvaltın geç olmuş ama az yemişsin ben olsam kaçırırdım
kahvaltına süt ekleyebilirsin merak etme kilo yapmaz:1:
ara öğününde yine form bisküvi değilde yoğurt meyve felan ye
sen evdesin sanırım dışarda olsan yiyemezsin belki istediğin gibi de
evdeysen daha dikkat et öğünlerine
sen istediğin kilodasın şimdi bu kilonu korumaya çalış bi süre daha aşağı düşersen hastalanıyorsun :olmaz::olmaz:
bide sporunu öğünlerden 1 saat sonra yapıyorsun değil mi
hemen yaparsan kusabilirsin bunada dikkat et canım
opuyorumnanaktan

dışarının lafına pek kulak asma onlar herşeyi söyler 2 kilo alırsın aaaa kilo almış
derler .
kilo verirsin altında başka neden ararlar sen kendini nasıl mutlu ediyorsa n onu yap ama sağlığına da dikkat et canım

SLM KIZLARR
bugün çok az msj varr
nerelerdesinizz bakalımmmm
edaaaaaa
canım geçenlerde iclal aydının programına bir bayan katıldıııııı
kadın günde 1tane elme yiyincee tüm günüü başka bişey yemiyormuşş
çok takıntı yapmış kendineee
gram alsam kendimi çok şişman hissediyorumm diyorduuu
ki kadınn çok ama çok zayıfff
hala spor yapıyorrr
senin yazını görünce o geldi aklımaaa
amannn diyoruımmm sakınn ama sakınnn kendine dikkat ettt
bunu ancak sen yapabilirsinn biz ne söylersek söyleyelimm boşş
ye içç kilonu koruu keyfinee bakkkk

Herkese merhaba kızlar ben de bare yediklerimi paylaşim sizlerle
saabh 10 buçuk ( kahvaltı )
1 dilim kepek ekmeği
domates
zeytin
light peynir
Sonra arkadaşıma oturmaya gittim saat 3 gibi birşeyler yedik
dankekler var ya onlardan 1 dilim yedim, 1 tane grissini yedim(50 kalori) 1 tane de o ucuz gofretlerden :D ( 50 kalori )
sonra eve geldim, yaklaşık 45 dk hızlı tempoda yürüdüm
sonra form çubuk kraker yedim saat 5 gibi
az önce yarım kase yarım yağlı yoğurt ve 1 adet mandalina yedim.
1 saat sonra akşam yemeği olarak 1 dilim ekmek ve taze fasülye yiyeceğim, saat 9-9 buçuk gibi tatlı olarak çok az dondurma veya bir kaç parça bitter çikolata yerim..saat 12 gibi de azcık meyve.. saat 2 gibi uyurum .. nasıl ?

bugün yediklerimmm
sabah
2mandalinaaa(2saat sonra kahvaltı)

1yumurtayla yapılmış menemen
1buçuk dilim ekmek
az zeytin az peynir

ara yok

öglen
turşu kavurması
1dilim mısır ekmegii(kalorisi hakkında bilgim yok)

arada
küçük 1dilim kek (tadımlıktı)

akşam
2kaşık mantar sote
1dilim mısır ekmegii

bugünn çokmu kaçırmışımmmmbilmiyorumkismile

akşam yemegimide az önce yedim kızlarr

Son düzenleme:
Herkese merhaba kızlar ben de bare yediklerimi paylaşim sizlerle
saabh 10 buçuk ( kahvaltı )
1 dilim kepek ekmeği
domates
zeytin
light peynir
Sonra arkadaşıma oturmaya gittim saat 3 gibi birşeyler yedik
dankekler var ya onlardan 1 dilim yedim, 1 tane grissini yedim(50 kalori) 1 tane de o ucuz gofretlerden :D ( 50 kalori )
sonra eve geldim, yaklaşık 45 dk hızlı tempoda yürüdüm
sonra form çubuk kraker yedim saat 5 gibi
az önce yarım kase yarım yağlı yoğurt ve 1 adet mandalina yedim.
1 saat sonra akşam yemeği olarak 1 dilim ekmek ve taze fasülye yiyeceğim, saat 9-9 buçuk gibi tatlı olarak çok az dondurma veya bir kaç parça bitter çikolata yerim..saat 12 gibi de azcık meyve.. saat 2 gibi uyurum .. nasıl ?

ögle yemegin yokk
erken kalkmaya çalış ögün atlıyorsun çünkü
akşam yemegine yogurt ve salata ekle hatta çorbada ekleee
çünkü kilonu artık vermek için ugraşma sadece koruuuuuuuuu:mymeka:

SLM KIZLARR
bugün çok az msj varr
nerelerdesinizz bakalımmmm
edaaaaaa
canım geçenlerde iclal aydının programına bir bayan katıldıııııı
kadın günde 1tane elme yiyincee tüm günüü başka bişey yemiyormuşş
çok takıntı yapmış kendineee
gram alsam kendimi çok şişman hissediyorumm diyorduuu
ki kadınn çok ama çok zayıfff
hala spor yapıyorrr
senin yazını görünce o geldi aklımaaa
amannn diyoruımmm sakınn ama sakınnn kendine dikkat ettt
bunu ancak sen yapabilirsinn biz ne söylersek söyleyelimm boşş
ye içç kilonu koruu keyfinee bakkkk

o kadr değilim ama az yediğimi söylerler, genelde 1200-1300 kaloriyi geçmem. evet evet doru ama ben de öyle hissediyorum .. spor yapıyorum evet aynı kiloda beni bıraktıgına inanıyorum..

Back
X