Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

mersine gidince bi nefeste benim için çek kuzuuuummmmm
tamam canım istediğin bu olsun :) insan memleketini çok özlüyor di mi :( ben de burda bi izmirli görsem, boynuna atılıveresim geliyor :a015:
kız patiss öldürürsünn sen benii
resmen bişeyler yemek için bahane arar gibisinnn
ahhaaa helebirde mersine gidiyorsunnn
yer yer durursun artıkkk:mymeka::mymeka:
uzun zamandır pataklamıyodun , iyi oldu :))))
canım ya yarın eşim tüm gün işte olacak, e zaten ancak yatabildi, arkadaşlara davetliydik,henüz geldik... ben de size bakayım diye yatağa aldım pc.yi..
yarın muhtemelen ben kullanırım, o uyur... o zamanda insan sıkılıyor mirmirmirmir
yoksa vala bişe yemek istediğimden diil :jeyyar:

neyse ben kaçıyorum, hepinizi çok öperek :)
herkesin Cumhuriyet bayramı kutlu olsun...turkbayragi

günaydın kızlar
valla hiç ümidim yok dedim ama bi
mucize oldu veeeeeeeeeee tartı
68.500 gösterdi
inanamadım bi daha tartıldım sonuç yine aynı
hafta içi 69 görmüştüm ama oralı olmamıştım
herhalde metebolizmam çalışmaya başladı

kızlar ben gittim geldim ama kimsecikler gelmemiş
sonradan aklıma geldi kızlar herhalde keten tohumu etkili oldu kilo vermemde
ben bu hafta kan tahlili yaptırmıştım
kolesterolüm yüksek çıktı bende keten tohumuna başlamıştım
düşsün diye bildiğim kadarıyla zayıflamayada faydası var

Günaydın kızlar...
mutsuzum... sinirden deliriyorum. bana bişe oldu herhalde. bu sabah tartıldım 85.5... hafta içi 84.5 olmuştum. hemen hemen her gün 1 saate yakın yürüyorum koşu bandında, kan ter içinde kalıyorum. yemeklerime dikkat ediyorum...üstelik biliyosunuz ki bunlar aslında yerleşmemiş kilolar çünkü ben genelde 83 falandım. izmirde aldım bunları, bu kiloları bile veremezken asıl yerleşmişleri mümkün deil veremem sanırım...
tartı bozulmuştur diyeceğim ama aynı şeyleri yediğimiz halde ve spor yapmadığı halde eşim her sabah daha hafif çıkıyo :kızgın::kızgın:
motivasyon falan kalmadı, hepsi yerlerde sürünüyor...
halbuki eşim şimdiden farketti diyordu , hatta ben de inanılmaz sıkı olan kot pantolonumda daha rahat hissediyordum ama demek ki kendimi kandırıyormuşum...
vala moralim sıfır yaa....

günaydın kızlar
68.500 gösterdi

canım harikasın, tebrik ederimmm alkisalkisalkis
darısı başıma :çok üzgünüm:

patiskacım
spor saatlerini ve yemek saatlerini değiştir istersen
çünkü vücut buna alışıp tepki vermiyormuş
bi de bence o kadar takma gerçekten yağ olarak kilo aldığını düşünmüyorum
mutlaka vücudun su toplamıştır
bir kaç gün maydonoz ye bence düzeleceksin

bende sabah çok mutlu oldum
78.5 ile başlamıştım pazartesi günü
bugün itibariyle 77.3 üm
yani 1.2 kg gitmiş :sm_cool:

patiskacım
spor saatlerini ve yemek saatlerini değiştir istersen
çünkü vücut buna alışıp tepki vermiyormuş
bi de bence o kadar takma gerçekten yağ olarak kilo aldığını düşünmüyorum
mutlaka vücudun su toplamıştır
bir kaç gün maydonoz ye bence düzeleceksin
canım ben kpss yüzünden bırakmıştım herşeyi. sonra izmire gittim sınavdan sonra ,daha da çok aldım. şurda ciddi anlamda o kadar az oldu ki spora ve beslenmemi düzenlemeye başlayalı... yani aslında öle alışacak bi süre de geçmedi, ama önümüzdeki hafta değiştireyim herşeyi...
teşekkür ederim :1hug:
bugün itibariyle 77.3 üm

canım harikasın alkisalkisalkis bu hafta topiğimizin maşallahı var...
bi de ben... yerimde sayan :çok üzgünüm: amaaan sinir oldum

Günaydın kızlar...
mutsuzum... sinirden deliriyorum. bana bişe oldu herhalde. bu sabah tartıldım 85.5... hafta içi 84.5 olmuştum. hemen hemen her gün 1 saate yakın yürüyorum koşu bandında, kan ter içinde kalıyorum. yemeklerime dikkat ediyorum...üstelik biliyosunuz ki bunlar aslında yerleşmemiş kilolar çünkü ben genelde 83 falandım. izmirde aldım bunları, bu kiloları bile veremezken asıl yerleşmişleri mümkün deil veremem sanırım...
tartı bozulmuştur diyeceğim ama aynı şeyleri yediğimiz halde ve spor yapmadığı halde eşim her sabah daha hafif çıkıyo :kızgın::kızgın:
halbuki eşim şimdiden farketti diyordu , hatta ben de inanılmaz sıkı olan kot pantolonumda daha rahat hissediyordum ama demek ki kendimi kandırıyormuşum...

canım benim verirsin merak etme ama morelinide bozma ama hergün yürüme gün aşırı yürü bi yerde okumuştum diyetisyenler söylüyor sen mutlaka kas yapmışsındır onun için fazla çıkıyorsundur

günaydın hanımlar cumhuriyet bayramınız kutlu olsunturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragi
sabah 63.7 idim 1 kilo zemuszemusdaha ıyı olabılırdı ama metaboizma çayı ben dün çok fena yaptı yaramadı bana sanırım şiştimm sonra tualete çıkabılıyım dıye bol bol kayısı yedım bide 1 dılım börek yedım banamısın demedı sonra bende sınemakı içtim oda beni gece mahfetti

patisim spor sattlerını değiştir bide günlük tutsana mesala ben hergün yediklerimi bılgısayarda word dosyasına kaydediyorum kaçamaklarını ne yedıgını daha ıyı görüp daha düzenli olursun canım..

bu hafta maşşallah topik harika:nazar:

kilo çizelgemi değiştiriyimkaydirigubbakcemile4

turkbayragi HERKESİN CUMHURİYET BAYRAMINI KUTLUYORUMturkbayragi
bende herkesin cumhuriyet bayramını kutluyorun kızlar...

günaydın kızlar
68.500 gösterdi
harika cnm...

Günaydın kızlar...
kendini kandırmıyorsun cnm benimm yürüyüş yaptığın için düzenli kas yapmış olabilirsinn sıkılaşmışsındır ve kaslanmışındır sen biii kas değerine bak cnm...
bugün itibariyle 77.3 üm
süper...

günaydın hanımlar cumhuriyet bayramınız kutlu olsunturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragi
sabah 63.7 idim 1 kilo zemuszemusdaha ıyı olabılırdı ama metaboizma çayı ben dün çok fena yaptı yaramadı bana sanırım şiştimm sonra tualete çıkabılıyım dıye bol bol kayısı yedım bide 1 dılım börek yedım banamısın demedı sonra bende sınemakı içtim oda beni gece mahfetti
2 kilo 1 kilodur cnm benim keşke her hafta düzenli 1 kilo gidebilse...
maşallah hepiniz harikasınız kızlar inanın siz kilo veridkçe sevniom
güzellerimm...
olumunekankayizsmile

bende sabah tartıldımmm 73.0 çıktımm...bağırsaklarımda rahatsızz...bende şaşırdım açıkcası bu ara dikkat etmiom yemeğime suyuma demekki rizedeyken aldığımm hızlı kiloları dikkat etmesemde hızla vermişimmm...umutlandım tekrar kızlar bugün başladım suyuma ve yemeğime dikkat etmeye haftaya çok daha güzel olcak inşllahh...kaydirigubbakcemile2

bende sabah tartıldımmm 73.0 çıktımm...bağırsaklarımda rahatsızz...bende şaşırdım açıkcası bu ara dikkat etmiom yemeğime suyuma demekki rizedeyken aldığımm hızlı kiloları dikkat etmesemde hızla vermişimmm...umutlandım tekrar kızlar bugün başladım suyuma ve yemeğime dikkat etmeye haftaya çok daha güzel olcak inşllahh...kaydirigubbakcemile2

süper tatlım çok sevindim kilo verdığıne ve umudunun ,heycanının geri geldiğineopuyorumnanaktan

saol cnm benimm...kurban bayramına kadar ne verirsem kardır dimi ozmanda hem tirebolu hem rize turlicazz ister istemezz gelcek kilolarr ne kadar versem okadar kardır...

Günaydın kızlar...

Sakın moralini bozma ümidini kaybetme patisim.olumunekankayizsmile
Sen elinden geleni yaptın ve mutlaka yağdan vermişsindir.
Ancak bu kadar kısa sürede kas yapman da imkansız. Çünkü spora yeni başladın.
Birkaç hafta sürer kas yapman.
Bence su toplamışsındır. Bol su içmeye çalışırken bir yandan da tuzu olabildiğince azaltmaya çalış. Su içsen de tuzlu yersen yine de ödem yapar.
Hazır aldığın ürünlerin sodyum, yağ ve şeker oranlarına dikkat et.:hulya:

Back
X