söylemediği bir sıkıntısı vardır belki? önceden böyle değil miydi?Kızlar daha önce de konu açmıştım. Hoşlandığım çocuk gemide çalışıyor. Ve son zamanlarda interneti olmasına ve whatsapp'a girmesine rağmen ben yazmazsam yazmıyor. Açıkça sordum neden yazmıyosun diye istediğim gibi net bir cevap alamadım. 2 gün önce resti çektim ve artık uğraşmayacağımı çünkü ortada istek olmadığını söyledim. Yazdığı tek şey "ne isteği ya". 2 gündür hiç mesaj göndermiyor.
Eski halini özledim. Bu dengesizliğin nedeni ne olabilir?
hoşlandığım çocuk diyosun, rest diyosun.
kafam karıştı. sevgilin mi değil mi?
sadece hoşlandığım birini bu kadar iplemem ben. sevgili değilmişsiniz ki..
çocuk sevgilin değilmiş.. niye her bulduğu boşlukta sana mesaj atsın ki..
ne isteği ya diyerekte yeteri kadar açıkça belirtmiş zaten sizinle ilgilenmediğini.. zorlamanın alemi yok..
Sen elmayı seviyorsun diye elma da seni sevmek zorunda değil
Sen bu kişiyi platonik olarak sevmiş olmayasın?
Eskiden de sevgili değildik ama bulduğu her boşlukta benimle konuşurdu...
Üzgünüm ama başka biri var
bu adam senin sevgilin degil sadece sen hoslaniyorsun. kendine biraz deger versene... erkeklerin kokun kiran mi girdi sadece o mu var?
gözden ırak gönülden ırak durumu olmuş demek ki..
gitmeden önce de sanırım boş olduğundan sizin ilginiz hoşuna gittiğinden vs vs herhangi bir sebepten konuşmuş olabilir.. sonuç olarak size karşı bir ilgisi olsaymış zaten sevgili olurdunuz.. vakit geçirmiş sizinle .. bence unutun ve önünüze bakın bir daha da mesaj falan atmayın ulaşmaya çalışmayın..
Zaten sevgili olmak istiyordu, bende çok istiyordum ama ondan önceki ilişkilerimde çok kötü şeyler yaşamıştım ve hemen bir ilişkiye başlamak istemedim. Tam yeni bir ilişkiye hazırken, tam ona olan güvenim yerine oturmuşken gemiye gitti ve olan oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?