• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dengem mahvoldu

Kızlar az önce sordum neden böyle yapıyosun diye. Hiç anlamadım ama "ters konuşuyosun,beni yargılamaya çalışıyosun,çok soru soruyosun" gibi şeyler saçmaladı. Elimden geldiğince sıkmamaya,bunaltmamaya çalışan biriydim buna rağmen yaptıklarım çok gelmiş sanırım. Bundan sonra ne yaparım bilmiyorum, hep aynı şey. Mutluluk haram bana :110::KK61:

Kızlar az önce sordum neden böyle yapıyosun diye. Hiç anlamadım ama "ters konuşuyosun,beni yargılamaya çalışıyosun,çok soru soruyosun" gibi şeyler saçmaladı. Elimden geldiğince sıkmamaya,bunaltmamaya çalışan biriydim buna rağmen yaptıklarım çok gelmiş sanırım. Bundan sonra ne yaparım bilmiyorum, hep aynı şey. Mutluluk haram bana :110::KK61:
Acaba karşılık alamadığın için ona öfke ile mi yaklaşıyorsun? Yazışmaktansa konuşmak daha iyidir.
Ama bence bu saatten sonra adımın a sını bile atma, suskun kal.
Bundan sonra yapacağın herşey onun egosunu okşayacaktır.
Kendini unutamam, ondan iyisini bulamam vs vs düşüncelerine kaptırma
Zaman herşeyi çözer.
Kaderinse sen istemesende sana gelecektir.
Son tavsiyem, kimseye kapatma kendini. Bilemezsin gerçek sevgi kimde..

Artık sorun yok kızlar. konuştuk. herkesten uzakta olmaya çalışıyorum,seni üzmek gibi bir niyetim yoktu dedi. her şeyi konuştuk ve hallettik. bu konularda "gurur" denilen şey her zaman iyi olmuyor işte. eğer ben bu durumu gururuma yediremeyip sessiz kalsaydım neden diye sormasaydım üstelemeseydim belki de her şey bitecekti. Çoğu kişi tavsiye vermekten çok ilişkimizin şekline takılı kalmıştı ve olumsuz yorumlar yapmıştı. Her zaman genele göre düşünmemek gerekmiş.

Back
X