Dengesiz adam benim esim olur kendileri

Morsardunya

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2019
2.101
18.169
158
Tekirdağ
O kadar sinirliyim ki
Oğlumla ikisini başbaşa bırakıp girdim odaya sinirden ağlıyorum.nerede hata yapıyorum nerede ?
Adam isteyken o kadar iyi ki güzel mesajlar yazar,düzgün konuşur eve gelince tam bir canavar!!!
Diyorum ki artık sinir olmayacağım ,cabuk bagirmayacagim yok beni delirtmek için elinden geleni yapıyor.her şeye laf sokuyor beğenmiyor,eleştiriyor .
Oğlum da onun yanında daha şımarık oluyor.O da beni çileden cikartiyor.öyle mi dedim bıraktım ikisinide diğer oda da ne yaparsa yapsınlar.
Hangi yüzü gerçek bunun inanın bilmiyorum neden evde başka ,dışarda başka anlam veremiyorum

Tüm gün eşinizin eve gelmesini beklemeyin. Kendinize uğraşlar bulun. Uslubunu düzeltmedikce de fazla konuşmayın. Oğlunuzun şımarması da normal, özlüyordur babasını.. Ona sinirlenmeyin lütfen :)
O kadar çok konuşmuyorum ki kendisi mesaj atıp konuşuyor hatta ama eve gelince telefonda konuştuğum adam değil de başka biri resmen zaten ikizler burcu hakkini veriyor çok şükür

Önce biraz sakin olun ne oldu da bu kadar sabrınız taştı ev için de ne tür sebeplerden kavga ediyorsunuz

Ne yapıyor mesela örnek verseniz? Sanki siz biraz bunalmışsınız yanınızda olunca çok gözünüze batıyor eşiniz gibi geldi bana

benim ki ayrı bir numine
Akil sağlığimi kaybedeceğim artık onun yüzünden
Şimdi adama sor oda senin için aynını söyler
Bizdede eşim sürekli söylendiğimi söyler
Kızlar tartışmamız 5 dk kendi kendine söylenmen 2 saat derler
Hepsi iftira onlar laf anlamazlar düzenden bi haberdirler
Beni sinir etmek için ellerinden geleni yaparlar
Yanı seni çok iyi anlıyorum :KK53:

Önce biraz sakin olun ne oldu da bu kadar sabrınız taştı ev için de ne tür sebeplerden kavga ediyorsunuz
hangi birini sayayim ki dışardan geldik yemek yiyecektik yolda ben buna azıcık beni dinle dedim buna kızmış yemek yemiyor o yemeyince çocukta yemiyor ikisi birden bağırıyor.bu sadece bu akşamlık bir örnek -u böyle tekrarlaniyor basit seylerden

Ne yapıyor mesela örnek verseniz? Sanki siz biraz bunalmışsınız yanınızda olunca çok gözünüze batıyor eşiniz gibi geldi bana
Ben onun gözüne batıyorum bence diyorum ya telefonda konuşurken meraklanırken iyi eve geliyor ışık neden aciktan tutunda çocuk neden agliyora kadar sorgu elestri laf sokma bende dayanamiyorum alınıyorum hemen

hangi birini sayayim ki dışardan geldik yemek yiyecektik yolda ben buna azıcık beni dinle dedim buna kızmış yemek yemiyor o yemeyince çocukta yemiyor ikisi birden bağırıyor.bu sadece bu akşamlık bir örnek -u böyle tekrarlaniyor basit seylerden
Eşiniz hiç te yemesin ama çocuğun yemediğini gördüğü zaman oturup yemesi lazım bu kadar bencil olunmaz

Çocuklukla alakalıdır, anneside dengesiz mi

Şimdi adama sor oda senin için aynını söyler
Bizdede eşim sürekli söylendiğimi söyler
Kızlar tartışmamız 5 dk kendi kendine söylenmem 2 saat derler
Hepsi iftira onlar laf anlamazlar düzenden bi haberdirler
Beni sinir etmek için ellerinden geleni yaparlar
Yanı seni çok iyi anlıyorum :KK53:
banA diyor azıcık sus her lafa cevap verme .neden susacakmisim hakliyken diyorum

Back
X