Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tepkilerin sert olmuş ama buldumcuk arkadaşın fazlasıyla haketmiş... Hayırdır fotosunu görünce göz mu koyacakmışsın erkek arkadaşına,hem art niyetli hem ukalâ .
Tepkilerin sert olmuş ama buldumcuk arkadaşın fazlasıyla haketmiş... Hayırdır fotosunu görünce göz mu koyacakmışsın erkek arkadaşına,hem art niyetli hem ukalâ .
Allahım herkes ne kadar da olgun, bravo, başınıza geldiğinde aynı ağırbaşlılığı gösterirsiniz eminim
Bence arkadaşın buldumcuk olmuş, gayet güzel vermişsin cevabını, fazlasıyla hak etmiş
Ben rahatlıkla sevgilimi yakın arkadaşlarıma gösteririm yada flortlerimi ,hatta sevgilim için vay be cok yakışıklıydı yada başka Bir özelliğini çok beğenseler hoşuma bile gider çünkü ne guvenmedigim arkadaşımla nede guvenmedigim bir erkekle birlikte olurum Ben hic kıskanç değilimdir çünkü .O arkadasim çok kıskanç olabilir bu yüzden göstermek istemeyebilir bunu anlarım saygıda duyarım ona ama onun yaptığı hareket direk banaydi herkese göstermişti sadece benden saklıyordu ki ben arkadaşlarının sevgililerinin resimlerine bana gosterdiklerinde maksimum 5 sn bakarım o yüzden bu kadar sinirlendim yorumunuz için teşekkürle bu arada
Liseli tepkisi ne Allah aşkına dünyanın en olgun insanisiniz herhalde hem dünyadaki bütün insanların "liseli tepkileri" oluyor benim genelde nasıl bir ruh halinde oldugumu biliyormuş gibi konuşmanız saçma ...
Liseli tepkisi ne Allah aşkına dünyanın en olgun insanisiniz herhalde hem dünyadaki bütün insanların "liseli tepkileri" oluyor benim genelde nasıl bir ruh halinde oldugumu biliyormuş gibi konuşmanız saçma ...
Ruh hali analizine gerek yok ,su yazdığınız konuda herşey apaçık ortada zaten :) ayrıca konu benim olgun olup olmamam değil,konu sizin abartı tepkiniz yani ,biz bunları liseye giderken yapardık evet itiraf ediyorum :)
Ruh hali analizine gerek yok ,su yazdığınız konuda herşey apaçık ortada zaten :) ayrıca konu benim olgun olup olmamam değil,konu sizin abartı tepkiniz yani biz bunları liseye giderken yapardık evet itiraf ediyorum :)