SEN VAZİFENİ YAP CANIM;
Selamını esirgeme...
hem eşinin gözünde de yücelirsin....
kayınvalidende çocuk gibi küsedursun....
11 tane torunu varve ilk torunu benle yaşıt çok küçük yaşta evlenmiş 13-14 yaşında fln e kızıda erken evlenmiş nerdeyse kızıyla beraber doğurmuşlar küçük kaynımla torunu arasında pek de bi yaş farkı yok.ama kayınpederim yaşlıydı aralarında 15 yaş vardı.yani 70 yaşındaydı adam.
Seninle hiç konuşmayan kadının yanına hergün gidip oturmak gibi bir görevleri yoktur gelinlerin canım. Bilmiyorsan öğren.Şikayet ederse de etsin yahu çocuk musun sen kişilikli davran biraz.
Seninle hiç konuşmayan kadının yanına hergün gidip oturmak gibi bir görevleri yoktur gelinlerin canım. Bilmiyorsan öğren.Şikayet ederse de etsin yahu çocuk musun sen kişilikli davran biraz.
kusura bakmada arkadasım böyle demen beni bile üzdü konu sahibini bırak. ayrıca eşlerimiz için nelere katlanmıyoruz ki napsın konu sahibi kocasına senin annen dengesiz söyle böyle gitmeyecem mi desin kendi huzuru mutlulugu içn ve eşi üzülmesin ne gerek var ki buna.Cıksın 5-10 dk otursun saygıdır o kadın nasıl yaparssa yapsın en azından eşin bilir onun öyle yaptıgını ama karısının ona ragmen iyi hareketlerde bulundugunu.
çok güzel ifade ettin arkadaşım.benm çıkmamın tek nedeni eşimle olan huzurumun bozulmaması.eşim bana kafana takma sen kötü olma demesinin üstüne ben hayır bana saygısızlık yapıyo bi daha yüzüne bakmam deseydim çıkmaza gircekti.evlilik fedakarlık ister.
teşekkür ederim.sen kavuşmuşsun meleğine allah kimsenin kucağını boş bırakmasın hastane olayı o kadar yıpratıcı ki üstüne de anlayışsız insanlarla uğraşmaktan çok yıprandım kafa dağıtmak için tatile gittik o da olay oldu ztn.eşim kesinlikle o konuşmadan konuşmam diyo ben çıkıyorum oturup iniyorum ztn normalde de asla konuşmaz sadece çocuklarıyla konuşur biz gelinleriyle asla konuşmaz muhabbet etmez akşama kdr evde oturur ağzını bıçak açmaz o yüzden benle konuşmasını beklemiyom ztn normalde de yaptığı bşy :44:
evet çok şükür ben kavuştum.oğlum 13 aylık.biliyorum seni çok çok iyi anlıyorum.nerdeyse durumlarımız aynı.bende aile apartmanında oturuyorum.yeni gelin olacak arkadaşları asla tavsiye etmeyeceğim bişeydir.bende insanların benim regl günümü benden daha i,yi takip etmelerine sinir olurdum.bende zor günler atlattım.dilerim sende muradına eresin.
amin.birlikte aynı apartmanda yaşamak çok zor bnm de şimdiki aklım olsa kabul etmezdim.ama başa geldikten sonra çekicez napalım.seninkilerde çok ilgileniyolarmış.bnmkiler ilgilenmeyi bırak sormazlar bile doktora gidiyomusun diye aşırı ilgi de ilgisizlikte kötü.bölesi daha iyi ya çünkü doğu kültürünü bilirsin.bu kadar ilaç kullanmasına rapmen olmuyo demekki gelin kısır diye adım çıkmıyo en azından gözden ırak gönülden ırak ne zaman hastaneye gittiğimden bile hbrleri olmaz.uzak durmak da iyi bi yönden.
kızlar çok sağolun rahatlattınız beni.vicdanım rahatladı.kötü bşy yapmadığım halde düşman gibi surat asıp yüzümüze bakmaması kötü bşy yapmışız hissi veriyodu.ama dediğiniz gibi takmamaya ve elimden geleni yapmaya ağzına şikayet edebilceği bi laf vermemeye devam edicem o kıymetimi bilmese de yukarda rabbim görüyo.o verir öbür dünya da mükafatımı.
inşallah valla zaten rabbimizinden mükafatını beklemesek bu tarz insanlara nasıl katlanılırki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?