Dengesiz Bir Kayınvalide !!!

SEN VAZİFENİ YAP CANIM;

Selamını esirgeme...

hem eşinin gözünde de yücelirsin....

kayınvalidende çocuk gibi küsedursun....

aynen biz de öle yapıyoruz.en azından ağzına laf vermeyiz gelmiyolar gitmiyolar diyemez.
 

cok tersmiş ya belki torunu olunca yumusar dedm ama nafile yumusamak yerine onların yasında gibi olmus o ya
 
Anladığım kadarıyla senin kaynananda dul benim ki gibi.ve bunlarla uğraşmak dahada zor.bence yanına çok sık gitmeyin.niye gelmiyosunuz diye bir soru sorsun size.ozaman sizde ee geliyoruz selamımızı almıyosun bizi istemiyosun herhalde diye düşünğyoruz deyin.hoş bunlar ondanda anlamazlarya yine bildiklerini okurlar.allah yardımcımız olsun.en iyisi takmamak ama malesef sinir sistemi kalmıyor insanda.
 
sorun da bu zaten bizimle konuşmuyo.kızıyla dertleşiyo aracılarla öğreniyoruz derdini biz sorsak tersliyo yok bşym diye.o yüzden eşimde sormuyo niye böle davranıyosun diye.dediğim gibi yakında çıkar kokusu anlatır kızına.düşünün 1,5 senedir çocuğum olmuyo.doktora gidiyorum. bi kere bile sormuyo napıyosun ne ediyosun doktor ne diyo.kaç defa ben yanındayken kızına bnm için diyoki doktora gitsin ilaç kullansn. e be kadın ben yanındayım bnm yüzüme sölesene.kur'ana fln gidiyo orda akrabalar soruyo gelinin bebeği var mı diye.verdiği cvp bilmiyorum gel de çıldırma.kadın beni gördü hamilemisn dedi bende yok dedm kaynanana soruyoz bilmiyorum diyo bizde hamilesin de utandığından sölemiyosun sandık dedi ve ben şoklara girdim.öle bşy olsa niye utanim olsn diye bi taraflarımızı yırtıyoz olunca da saklıcakmıyız hayret bişy ya.
 
Akıl sır ermeeezzz bunlaraa.bi ara hiiiççç ilgilenmeyin bak belli bir süre nasıl kuzu gibi oluyor.
 
Bu arada rabbim tez ve hayırlı zamanda bir evlat nasip etsin.bende çok gittim geldim doktora.
 
teşekkür ederim.sen kavuşmuşsun meleğine allah kimsenin kucağını boş bırakmasın hastane olayı o kadar yıpratıcı ki üstüne de anlayışsız insanlarla uğraşmaktan çok yıprandım kafa dağıtmak için tatile gittik o da olay oldu ztn.eşim kesinlikle o konuşmadan konuşmam diyo ben çıkıyorum oturup iniyorum ztn normalde de asla konuşmaz sadece çocuklarıyla konuşur biz gelinleriyle asla konuşmaz muhabbet etmez akşama kdr evde oturur ağzını bıçak açmaz o yüzden benle konuşmasını beklemiyom ztn normalde de yaptığı bşy :44:
 
Seninle hiç konuşmayan kadının yanına hergün gidip oturmak gibi bir görevleri yoktur gelinlerin canım. Bilmiyorsan öğren.Şikayet ederse de etsin yahu çocuk musun sen kişilikli davran biraz.
 
Seninle hiç konuşmayan kadının yanına hergün gidip oturmak gibi bir görevleri yoktur gelinlerin canım. Bilmiyorsan öğren.Şikayet ederse de etsin yahu çocuk musun sen kişilikli davran biraz.

üslubuna dikkat et ne dediğine de.bende onun yüzünü görmeye ayılıp bayılmıyorum.ama eşim için çıkıyorum sırf onun yüzüne laf gelmesin diye.bunun kişilikle ne alakası var ağzını açıp bana bşy sölese cvbını vercem bi daha da gitmicem ztn tek yaptığı surat asmak.
 
Seninle hiç konuşmayan kadının yanına hergün gidip oturmak gibi bir görevleri yoktur gelinlerin canım. Bilmiyorsan öğren.Şikayet ederse de etsin yahu çocuk musun sen kişilikli davran biraz.

kusura bakmada arkadasım böyle demen beni bile üzdü konu sahibini bırak. ayrıca eşlerimiz için nelere katlanmıyoruz ki napsın konu sahibi kocasına senin annen dengesiz söyle böyle gitmeyecem mi desin kendi huzuru mutlulugu içn ve eşi üzülmesin ne gerek var ki buna.Cıksın 5-10 dk otursun saygıdır o kadın nasıl yaparssa yapsın en azından eşin bilir onun öyle yaptıgını ama karısının ona ragmen iyi hareketlerde bulundugunu.
 

çok güzel ifade ettin arkadaşım.benm çıkmamın tek nedeni eşimle olan huzurumun bozulmaması.eşim bana kafana takma sen kötü olma demesinin üstüne ben hayır bana saygısızlık yapıyo bi daha yüzüne bakmam deseydim çıkmaza gircekti.evlilik fedakarlık ister.
 

Cok dogru söylemişsin arkadasım fedakarlık ister kayıvaliden hoslanmasan bile sen bi gelin olarak yapman gerekenleri yap da gerisini bosver varsın kayınvaliden ters davransın herkesin davranısları ortada sonucta kimin ne yaptıgı belli.
 

evet çok şükür ben kavuştum.oğlum 13 aylık.biliyorum seni çok çok iyi anlıyorum.nerdeyse durumlarımız aynı.bende aile apartmanında oturuyorum.yeni gelin olacak arkadaşları asla tavsiye etmeyeceğim bişeydir.bende insanların benim regl günümü benden daha i,yi takip etmelerine sinir olurdum.bende zor günler atlattım.dilerim sende muradına eresin.
 

amin.birlikte aynı apartmanda yaşamak çok zor bnm de şimdiki aklım olsa kabul etmezdim.ama başa geldikten sonra çekicez napalım.seninkilerde çok ilgileniyolarmış.bnmkiler ilgilenmeyi bırak sormazlar bile doktora gidiyomusun diye aşırı ilgi de ilgisizlikte kötü. bölesi daha iyi ya çünkü doğu kültürünü bilirsin.bu kadar ilaç kullanmasına rapmen olmuyo demekki gelin kısır diye adım çıkmıyo en azından gözden ırak gönülden ırak ne zaman hastaneye gittiğimden bile hbrleri olmaz.uzak durmak da iyi bi yönden.
 
al bırını vur ötekını evlat anasıdır ddedım O ANNEDIR DEDİM en basından berı hep bende alttan aldım böyle tripleri 2 yıldır bı eşimle akşam biyere davet edılsek geldıgımızde kopar bı kere kıyamet alıstım ama artık söyler dinler hıc umrumda olmaz ama ayıtr değilmi... ben hıc bır gelın kaynana konularına yorum yapamadım cunku annedır dıyorum hep ama bazen sınır denen birşey var ve beımde sabrım bı yere kadar dedim siz gibi yapmıyorum artık trip mi atıyor bana aha o gun tribin alasını görüyor hemen yumusuyor ama ben yumusuyormuyum asla... ogluda artık annesının yanına ugramıyor 2 yıldır karnını doyur gıt annenı gör derım ıkı aksamda bır ama artık demem cunku onuda bıktırdı sureklı sorun kendı oglu ugramıyor benmı ugrayayım dedım ve artık hıc umur işi değil takma kafana bildigini oku ben hıc bugune kdr kavga etmedm ne ıstedıyse aldım anneler gununde ben salak gibi bulasık makınası ve aygaz aldım ıkısı bır arada 1 ay degerım bılındı sonra yıne aynı ahh ben salak benn... ama artık yok yenı gelın alsın görsun gununu diyesım gelıyor ıcımden ama kayınımın sucu ne dıyorum dıyemıyorum öyle ah bu kalbımdekı herkesı ayrı ayrı düşünüp ölçen yeri varya kızıyorum işte ama sonra kayınım diyorum bana faydası dokunuyor nıye evlenecegı ınsan kötü olsun dıyorum offf bitmiyor
 
Allah kolaylik versin canim sorunlu insanlarla ugrasmak zor esim uzulmesin ,o kirilmasin,huzursuzluk olmasin dedikce arada kalip cok yipraniyosunhic olmazsa kimseye anlatamadiklarimi burda yazayimda birazcik rahatlayim diyosun burdada birileri cikiyo nerdeyse insana hakaret ediyolarbide burda sorun yasiyosun .Bence dogru olani yapiyosun ne demisler sana tas atana sen ekmek atsen iyi ol o utansin yaptiklarindan.anlayamiyorum coook sevdikleri ogullari karisiyla mutlu ne guzel tatile gidiyolar egleniyolar onlarda mutlu olucaklarina insanlarin burnundan getiriyolarkiskanc insanlar bazen ne yapicaklarini sasiriyolar bide kücük cocuk gibi küsmüy ey allahim ya sen akil fikir ver
 

kesinlikle sormamaları daha iyi senin için buna emin ol.ilk doktora gittiğimde doktorumun bize dediği şuydu;doktora geldiğinizi ikinizinde ailesi bilmesin.biz gezmeye gidiyoruz işimiz var deyip bana gelin demişti.çünkü gerçekten her ay bütün ailenin regl oldunmu olmadınmı soruları beni acayip strese sokuyordu.bırak boşver haberleri olmasın. cidden sakın bu ilgisizlikleri yüzünden üzülme.sen kendinle başbaşa kalmalısın bu konuda.kafam daha rahat olur.
 
kızlar çok sağolun rahatlattınız beni.vicdanım rahatladı.kötü bşy yapmadığım halde düşman gibi surat asıp yüzümüze bakmaması kötü bşy yapmışız hissi veriyodu.ama dediğiniz gibi takmamaya ve elimden geleni yapmaya ağzına şikayet edebilceği bi laf vermemeye devam edicem o kıymetimi bilmese de yukarda rabbim görüyo.o verir öbür dünya da mükafatımı.
 

inşallah valla zaten rabbimizinden mükafatını beklemesek bu tarz insanlara nasıl katlanılırki.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…