Dengesiz Bir Kayınvalide !!!

Valla böyle mutluysan devam et kaynananla hergün 15 dakka konuşmadan birbirinize bakmaya.Ama böyle durumlarda genelde karşı taraf bunla yetinmez sizi yumuşak gördükçe hep daha fazlasını ister hep daha fazlasını ister sınır çizmeyi bilmezsen.

Mesela senin annenle babanın ne günahı var hergün 15 dakkada onlara uğrayın bakalım nolcak. Hem belki kimbilir güleryüzle karşılarlar sizi.Sen de bunu dayat bakalım eşin kabul edicek mi? Yoksa fedakarlık yapan taraf hep sen mi oluyorsun acaba?

bende annemle altlı üstlü otursam bende çıkardım hergün ama malesef ki 2 saat uzaklıktayım.fedakarlık yapmayı bilceksin.çıkıp orda 10 dk oturmakla bşy kaybetmiyorum.hem sen ne dediğimi anladın ama egonu tatmin etmeye çalışıyosun.belli ki geldiğin yeri toplumu adetlerimizi beğenmeyen tiplerdensn senn hayat tarzın bizlere uymaz.lütfen sayfamı işgal etme ve yorum da yazma .

Canım gerçekten seni takdir ettim.

Bir arkadaşın dediği gibi bizim toplumda maalesef böyle...kadın olsun erkek olsun yaşlılıkları hep sıkıntı.Yıllar yılı meşgul oldukları işler tükenince boşlukta kalıyorlar...hiçbir amaç yok..umut yok..gelecekten beklenti bitmiş...düşününce çok zor yaşamak...arkadaşın dediği gibi..yabancı yaşlılar emekli olduklarında ülke ülke geziyorlar...toplu halde yaşıtlarıyla seyahatler...hayatlarını yaşıyorlar vesselam. Bizde öylemi ya?
Yalnızlık zor...evlada muhtaç yaşamak daha da zor...sonra da bunalıma giriyorlar yada çoğunlukla sinir hastası oluyorlar.

Hamileliğinle falan ilgilenmemeside güzel...diğer türlüsü çok daha kötü...bak kimseye de bişey söylemiyormuş.

Benim teyzemde aynı karakterde...tıpkısı...ama çocukları işi çözdü...inanmazsın ama o nemrut hali...2-3 güzel sözle yavaaaş yavaaş yumuşuyor.
Tabi önce yanına gitmeye cesaret edebilirsen!

:1

....

Son düzenleme:
cesaret edemiyom ki yanına yaklaşmaya kaldı ki sarılığ öpcem güzel söz sölicem ben çok güler yüzlü sevecen biriyim beni bile bu hale getirdiyse varın siz düşünün

Seninle hiç konuşmayan kadının yanına hergün gidip oturmak gibi bir görevleri yoktur gelinlerin canım. Bilmiyorsan öğren.Şikayet ederse de etsin yahu çocuk musun sen kişilikli davran biraz.

bu kişiliksizlik değil ;

bilakis büyüklüktür;

kayınvalidesi bir çocuk;

arkadaşımızda olgun bir yetişkin gibi davranıyor;

insanları asaletinle vuracaksın ki;

ezilsinler dursunlar...

bu kişiliksizlik değil ;

bilakis büyüklüktür;

kayınvalidesi bir çocuk;

arkadaşımızda olgun bir yetişkin gibi davranıyor;

insanları asaletinle vuracaksın ki;

ezilsinler dursunlar...

çok doğru ifade ettin arkadaşım teşekkür ederim.en azından benm gibi düşünenlerin sayısı fazla olduğu için daha mutluyum.

çok doğru ifade ettin arkadaşım teşekkür ederim.en azından benm gibi düşünenlerin sayısı fazla olduğu için daha mutluyum.

canım benim ya bende de seninkinin bir eşi var ama bir gömlek üstünü diyeym ben sana.ömrümü yedi kadın yüzünü görünce içimden nefret geliyo artık o derece bıktırdı yaa sana yaşadıklarımı yazsam şükredersin en azından sadece surat yapıyo diye benimkisi eşime beni kötülemesi yok onu istemiyormuşuk arkadaşlara gitsek problem herşeye alınıp küsmesi kaprisleri suratı hiç huzur vermiyor allahım ne zaman huzur vercek hanım hanımcık gelsin otursun bişey dediğimiz yok o günleri göremicez malesefki eşimin annesi insan bi yerde eşinin hatrı için yinede gidiyoruz işte ama buz gibiyim ona kaarşı ne diyeyim allah ıslah etsin diyorum allah banada sabır versin((

biz de bi yere çıktığımızda zoruna gidiyo kadının 1 hafta trip atıyo ben boşveriyorum da eşim veremiyo.onları öle kabullenmekten başka öaremiz yok.bu yaştan sonra hiçbirini değiştiremeyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…