Dengesiz çayci

Çok abartılı anlattıklarınız hadi saç falan anlarım da, ıslak çorabı tepsinin yanında bırakmak nedir? korseyi işyerinde çıkartmak hadi o neyse ortalığa koymak nedir? taharet için ayrı bez mi oluyor onu da anlamadım ve insan mutfak beziyle tuvalete neden girsin falan. Hem tek siz mi görüyorsunuz bunları kimse görmüyor mu müdür patron yok mu orada nasıl hala çalıştırıyorlar sizin gördüğünüzü herkes görür rahatsız olur bana çok saçma geldi

Çok abartılı anlattıklarınız hadi saç falan anlarım da, ıslak çorabı tepsinin yanında bırakmak nedir? korseyi işyerinde çıkartmak hadi o neyse ortalığa koymak nedir? taharet için ayrı bez mi oluyor onu da anlamadım ve insan mutfak beziyle tuvalete neden girsin falan. Hem tek siz mi görüyorsunuz bunları kimse görmüyor mu müdür patron yok mu orada nasıl hala çalıştırıyorlar sizin gördüğünüzü herkes görür rahatsız olur bana çok saçma geldi
Resimlerini çektik. Paylasayim mi ?
Mutfak bezini cebine koymus.
Patron cikardi ama acidi agladi . yasli kadin napayim dedi.

İşçiler kadının korsesini neden bahçeye attı? Kadının yaptığını söylediğiniz şeylerin yüzde biri için insanlar kovuluyor. Bu kadarı absürd komedide falan olabilir. Çok abartılı...Bu kadın gerçekten bunları yapıyor ve kovulmuyorsa siz ayrılın çünkü bu kadın kovulmaz.

konuyu okumadan direk yorum yapıyorum

bu çaycıların hepsi dengesiz
Aynen ! Ama en kötü bizimkisi. Tirnaklarini kes dediniz ben de kesiyorum diye mutfakta kesiyormus.

Imza topladik 49 kisi. Patronun oglu gelme cik isten yeter diye kükredi. Ama 72 yasindaki patron cikarmadi

Aynen ! Ama en kötü bizimkisi. Tirnaklarini kes dediniz ben de kesiyorum diye mutfakta kesiyormus.

Imza topladik 49 kisi. Patronun oglu gelme cik isten yeter diye kükredi. Ama 72 yasindaki patron cikarmadi

:kusmuk:
bizimkinide geçen hafta patrona şikayet ettim ,

umutla bekliyoruz .

Caycilarin genelinde var boyle bir sorun galiba
Eskiden calistigim yerde de aynen bu sekilde biri icin imza topladiydik cikarilsin diye. Yok ne yaptiysak ne temizleyebildik kadini ne de isten cikarabildik. Neden oldugu en son ortaya cikti, zamani da patron bir defa sevismis bu kadinla ;) vefa borcundan cikaramiyormus :KK53: biz de saf saf ugrasmisiz. Ne gunlerdi vay beee:süslü:

Caycilarin genelinde var boyle bir sorun galiba
Eskiden calistigim yerde de aynen bu sekilde biri icin imza topladiydik cikarilsin diye. Yok ne yaptiysak ne temizleyebildik kadini ne de isten cikarabildik. Neden oldugu en son ortaya cikti, zamani da patron bir defa sevismis bu kadinla :KK66: vefa borcundan cikaramiyormus :KK53: biz de saf saf ugrasmisiz. Ne gunlerdi vay beee:süslü:
Fiziksel olarak bunu yapacak kadin degil. Merdiven cikamiyor protezi var ustelik kalcasinda.kocasi balkondan asagiya atti

Fiziksel olarak bunu yapacak kadin degil. Merdiven cikamiyor protezi var ustelik kalcasinda.kocasi balkondan asagiya atti
Simdi olarak dusunmeyin,belki de 30 yil oncesidir bilemeyiz. Bizdeki olay aynen oyleydi. Patron yapmis bir genclik hatasi ceremesini 200 kisilik fabrika cektik

Back
X