- 15 Mart 2015
- 7.188
- 33.913
- 548
şimdi kızlar şöyle bi özet geçiyim bizim alagart bi kahvaltı dükkanımız var bir süredir öğle yemeğide veriyoruz ben sabah 6 öğlen 3-4 çalışıyorum yemek servis bulaşık artık aklınıza ne gelirse öyleki börek kesmeyi bile öğrendim
neyse iki yaşında oğlum 12-6 yaşında ikide kızım var kızlar okula gidiyo oğlanı yanımda götürüyorum kızlar kalkıp kendi gidiyo okula bi on gündür hem eşimin eniştesi hemde ortağımız olan şahıs bi afralarda bi tafralarda her yere bağırıp çağırıyo herşeye kızıp sinirleniyo oğlumada banada çekip alıp yanıma getiriyo neymiş müşteri rahatsız oluyomuş bi şu çocuğa bakıcakmışım bende kahvaltı etmeden dükkana girer girmez mutfağa yemek yapmaya giriyorum haliyle oğlanla çok ilgilenemiyorum bu nekadar dolduysa arık benim onca fedakarlığıma rağmen bana her fırsatta bağırıp duruyo dün en son sabah yine yemek yapıyorum önce iki üç kez oğlumu getirdi çekiştirip bakın şu çocuğa dedi bağırıp sinirle yine sustum sonra ben her gün çorbada yapıyorum ogün dükkanda pişiriyim dedim çünkü mantı günüydü ve gece 3,5 a kadar mantı açtım geldi mutfağa yemek tenceresiyle "bu çorbayı yapıyosun neden ısıtıp kazana koymuyosun müşteri çorba bekliyo" diye bağırdı bende biraz yüksek bir ses tonuyla çorba yok yeni pişiyo o yemek dedim söylenerek çıktı salonda söylenmeye devam ediyormuş eşim dedi bende patladım ben bundan sonra gelmiyorum ne yemek nede çorba yapmıyorum dedim eşimde haliyle hak verdi ve eve geldim akşam görümcemle haber yolluyo ben tencere taşıyamam otobüste yapsın yollasın çorbayı diye daha bi sinir oldum yapıcağım varsada vazgeçtim bu gün ne yemek var nede çorba 5 kere aradı açmadım şimdi size sorum şu nasıl davranıyım sonuçta orası bizim ekmek teknemiz ve yemek müşterisini kaybedicez öğlen gelmeyen sabahta gelmicek buda bize zarar vericek çok kararsızım biraz burnu sürtsün istiyorum anlasın ordaki desteğimi istiyorum
ben şimdi ne yapıyım ???