Sessiz kalmadım canım bağırdım sen benim yanımdaken böylesin bensizken nasılsındır falan diye baya söylendim ama şebeklik yapıp yine döndürdü lafı.evet dengesiz birisiyle yürümesi çok zor ama insan sevdiği için katlanıyo teşekkür ederim cevabınız icin
rica ederim canım . yaşı küçükse evlenmeyi ertlemesi normal ama davranışları hoş değil .
sevgi degil bu sadece alışkanlık canım
Ben bu çocuğun düzelme ihtimalini olmadığını düşünüyorum, hani ku evlenince kadına dayak atan tiplere benzettim , başkada bir şey yazmayacağım seni aşkınla başbaşa bırakıyorum şimdiden şimdiden işaretler veriyor zaten ve evlendikten sonrada bu tip kesinlikle çalıştırmaz seni , evde otur çocuğa bak der , ama aşkın büyükse tabi evlen ama sonrası meçhul ,pek güven vermedi bana her 3 kadından dayak yediğine , evleneceğin erkeği çok iyi seç derim ben
merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 yıldır devam eden bir ilişkim var ciddi düşünüyoruz bu gün erkek arkadaşım iş yerime beni görmeye geldi 1. katta çalışıyorum camakenli bi ortam yani dışardan geçenler gözüküyor neyse oturdu bu dışarıdan sarışın güzel bi kız geçti kız geçene kadar gözlerini ayırmadı resmen bağırıncada şakaya aldı konuyu değiştirdi neyse sinemaya gitcektim hafta sonu arkadaşımla onu söyledim ne yaparsan yap dedi benim yaşlarımda çalışan bi erkek var bana geçerken selam verdi seni buradan alırım bak gibisine konuştu yani anlayacağınız bütün sinirimi bozdu ve gitti bu dengesizliği artık beni çok yormaya başladı sevmesem şu tavırlarına bir saniye bile dayanamazdım zaten. ama bazende kendimi prenses gibimişim gibi hissetmeyi sağlıyo uzaklaşmayı istiyorum ama yapamıyorum nasıl bağlandıysam artık alışımışlık var. nasıl davranayım ben bu adama küçük sebepler gibi duruyor aslında ama öyle değil bilmiyorum yada ben çok fazla takıyorum kafama ama yardımcı olun bana uzun oldu biraz okuyan herkese çok teşekkür ederim.
Katılıyorum Sana Ema Diyorlar Ya Hani Yaaa Önceden Böyle Değildi Evlendikten Sonra Çok Değiştiiii Hiç Anlamadım Noldu Bu Adama Diye Erkeklerin Birçoğu Oskarlık Oyuncu Olamaz Sinyal Mutlaka Verir Ama Bayanlar Sinyalleri Ya Görmezden Geliyor Yada Evlenince Geçiceğini Sanıp Büyük Yanılgıya Düşüyorlar İyi Düşünün Ve Alışkanlığınızı Bırakın
Ha Bide Beyefendi Diyorki 10 Yıl Bekle Beni Hareketlerini Güya Düzeltecekmiş
Evet alışılmışlık var canım bide ben herşeyi ilk onunla yaşadım oda çok bağladı beni ona teşekkür ederim cevabınız icin
haklısın canım ilk onla yasadı isen zor olur senin için
ama ilerde evlenirsen döver falan :2:
Katılıyorum Sana Ema Diyorlar Ya Hani Yaaa Önceden Böyle Değildi Evlendikten Sonra Çok Değiştiiii Hiç Anlamadım Noldu Bu Adama Diye Erkeklerin Birçoğu Oskarlık Oyuncu Olamaz Sinyal Mutlaka Verir Ama Bayanlar Sinyalleri Ya Görmezden Geliyor Yada Evlenince Geçiceğini Sanıp Büyük Yanılgıya Düşüyorlar İyi Düşünün Ve Alışkanlığınızı Bırakın
Ha Bide Beyefendi Diyorki 10 Yıl Bekle Beni Hareketlerini Güya Düzeltecekmiş
Hic kafana takma. Seni sevseydi eger sana güvenir selam sabah icinde kizmazdi. Hem.senin yaninda baska kizlarin arkasindan bakan birini neden dinliyorsun anlamis degilim. Sen yapsan kim bilir neler yapar.. bence sen onu birak gitsin kaybeden sen degil o olur..
Kendi ona buna bakıyor,
sana gelince selam veren çalışma arkadaşından bile rahatsız oluyor yani?
Bu adam sıddın sene değişmez bilesin.
Yapılan davranışlar insanların kişilikleri hakkında bilgi verir. Size önerim ciddi bir şeye karar vermeden yaptıklarını artısıyla eksileriyle gözlemlemeniz. En iyi yöntem ise karşıdakin doğrularını yanlışlarını tarafsız bir şekilde bir kağıda yazmak ve bunu somut olarak görmek. Böylece siz kendiniz için en iyi kararı verirsiniz zaten
En nefret ettigin davranis , Bir erkegin bir bayanin arkasindan
Oylece baka kalsjn .
benim icin cok buyuk sorun olurdz .. ki kaldiki
bunu senin yaninda yapan adam acaba sen yokken
neler yapiyo ?
Dengesiz hareketlerine gelince , pek umursama
belki kendiliginden degisir .
belkide sen soyledigin icin degistirmiyo kendini ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?