Dengesiz erkek mıknatısı

mavili03

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2016
400
351
33
Şıpsevdi ve dengesiz erkeklerin hayatıma girmesinden bıktım. İki gün var bir gün yok ertesi gün yine var olan kişilerden uzak kalmaya çalışsam da yine de yakınımda yöremde buluyorum. Ayrıca son zamanlarda konuşmanın ilerlemediği, başlangıç zamanlarında benimle cinsellik konularını konuşan tiplere ne demeli? Konuşmaya başlayalı çok yeni olmuş, birbirimizi tanıma aşamasındayız ama konu buraya geliyor. Bu anormal değil mi, yoksa yetişkin bir birey için normal vs gibi savunma yapılabilir mi? Yorumlarınızı bekliyorum. Nette efendi erkekleri küstürdünüz, o güzel atlara binip gittiler tarzında cümleler okudum. Küstürdük mü cidden?

Canim sacmalama ne küstürmesi.
Sana öyle denk gelmiş.
Sen o akilsizlara bir daha denk gelirse soyle cinsellik konusulmaz yaşanır.

Günümüzde ilişkiler değersizleşti, erkek de kadın da birbirini çok çabuk tüketmeye başladı malesef. Umarım sana değer vericek, karşılıklı aynı hisleri besleyebileceğiniz biri çıkar karşınıza.

Canim sacmalama ne küstürmesi.
Sana öyle denk gelmiş.
Sen o akilsizlara bir daha denk gelirse soyle cinsellik konusulmaz yaşanır.
Artık kendimden şüphelenir oldum bu kadar sevmediğim tipte insanı kendime neden çekiyorum, acaba enerjim mi yanlış diye. Bir ilişkim olsa özel konuları aramızda konuşabiliriz o konuda bir sorunum yok ama daha flörtün başı döneminde de çok itici oluyor, sadece tek açıdan bakıldığımı hissediyorum.

Bana göre normal değil daha yeni tanışma aşamasında cinsellik konuşmaya çalışmak. Cinselligi de neyini konuscaksa. Yetişkinlikle alakası olduğunu düşünmüyorum. İyi adamlar atlara binip filan gitmediler Seçimlerinize ve çevrenize dikkat etmeye çalışın.

Çevremde sıkıntı yok aslında. Bana bunların çoğunu yapan da meslektaşlarım. Hukukçuyum. Ne yazık ki meslekle de pek ilgisi olmuyor bu durumların. Seçimde yanlışlık var mıdır? Olabilir aslında. Görmediğim/görmek istemediğim noktalar var ama onlar ne hala farkında değilim.

Canim malesef 30 yasin üstünde doğru düzgün erkeklerin cogu zaten secilmis ve adrese teslim edilmisler günümüzde kadınlar giderek akillaniyor ve gucleniyorken erkekler tam tersi eksi istikamette devam ediyor. bir ara bende ayni dertten muzdariptim, kednime bela mıknatısi diyordum hatta. ama hic uzatmadan ilk falsoda kesiyordum biletini.sonra kenarda köşede benim nasibim olarak saklanmis mükemmel kocisimi buldum sukurler olsun yani aramaya devam, next please

Türkiye deki erkeklerin %90 i öyle ne yazık ki.İğrenc bir cinsel acliklari var.Hatta bu yüzden bebeklere,hayvanlara,erkek cocuklarina vs.tecavuz haberlerini bu kadar sık duyuyoruz.Evlenince de duzelemiyorlar.Ayni dengesizlikleri,acliklari vs.devam ediyor.Bir de bonus olarak KV,KB,gorumce,elti vs . ekleniyor dertlere.Daha önce başka erkek arkadaslarinla cinsellik konuşmuş olsan adın otomatikman o.... olurken beyfendiyle konusmaman hata oluyor.Demek ki sen güzel bir kizsin.Bu tipler guzellerin başına geliyor genelde.Evlenmek için tipsizleri seciyorlar zaten kendilerine güvenleri olmadığı için.Niye bugün var yarın yoklar?çünkü adamın derdi senden hoslaniyormus gibi gorunup yatağa atmak.Yoksa geriye kalan %10 luk dilim ne dengesizlik yapar ne konuyu cinselliğe getirir.Bikmis usanmistim hepsinden.Sonra Allah cektiklerime karşılık bir İtalyan koca nasip etti.O kadar durustler ki.biriyle yatmayı düşünüyorlarsa direkt diyorlar.oyle asiklarmis gibi iki yüzlülük yok kesinlikle.Her konuda çok açıklar.Uc yıl çıktık.Evlenene kadar bizde yatilmaz dedim.Tamam dedi bir kere bile lafını etmedi.Oooo Turk erkeği olacaktı da uc yıl burnumdan getirmeyecekti benim peh.Ay ne cekmistim ya onlardan.Sinirim bozuldu aklıma geldiler bak.

Çevre derken statüyü, mesleği kastetmemistim. Ben çoook iyi insanlar tanıdım ve hepside iyi kariyer sahibi veya saygı goren mesleklere sahip insanlar değildi. Çok pislik, başa çorap örecek tiplerlede karsilastim ve cidden iyi pozisyondalardı. Bu isin kesinlikle egitim veya meslekle doğrudan alakası yok. Ha hem egitimi, meslegi iyi olsun hem kendi iyi olsun diyorsaniz onlarda imkansiz degil ama bulması zaman alıyor takmayin cok

Aramaktan yılmam zaten orası kesin. Ama arada hevesim kırılmıyor değil. Benim bahsettiğim erkekler 30 yaş altı. Aradığım da öyle. :) Artık adres ben olayım ve kargom gelsin, gelmeli!

Alakası yok. Çok afedersiniz -asla böyle düşünmüyorum- zihnihet öyle kötüki "elini tutsan yollu, elini tutmasan kezban" diyorlar. İğrenç bir zihniyet. Normal insana muhtacız ülkece. Küsecek biri varsa kadınlar küsmeli :)
İşte ne istediği belli olan tipler 2 günde belli ediyor kendini. He bu demek değilki eğer taraflar karşı değilse ilişkinin ilerlemesiyle zaten bir şeyler oluyor.
Ama bu 2 günlük tipler genelde kadınları ooo şunuda yatağa attım,kadın elimin kiri, skorum bu, üstelik evleneceğim bayannn bakire olmalı falan kafasında oluyor.

Hemen engellemekten çekinme. Kendini kapatmamalısın ki kafana göre birini bulabilesin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben tek yönlü bakılmak istemiyorum. Her açıdan bana bakılmalı, benim yaptığım gibi. Zekayı da kültürü de sohbeti de gözardı etmemeli asla. Fiziksel çekiciliğe ben de bakıyorum doğruya doğru ama asla tek açıdan yaklaşmadım kimseye. İstediğim de bu. Çok değil bence. :)

Aramaktan yılmam zaten orası kesin. Ama arada hevesim kırılmıyor değil. Benim bahsettiğim erkekler 30 yaş altı. Aradığım da öyle. :) Artık adres ben olayım ve kargom gelsin, gelmeli!
ooo bebegim sen ne yaptin? 30 yaş alti erkegi ben henüz ergenden sayiyorum, onlar daha küçük mazur gör. sana tavsiyem hic degilse askerligini yapmis, en az 3 yildir ayni yerde çalışan, tek basina yasayanlarla muhatap ol en azindan. gerisi cocuk buyutmekle esdeger zaten

Zamansa sorun ben beklerim yeter ki umut var olsun. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…