Dengesiz erkek mıknatısı

Umutsuz olmak yok. :) Hiç belli olmaz. Şu an kemdinizi hazır hissetmiyorsanız o ayrı tabii. :) Yalnız kalmaya da ihtiyacımız oluyor.

Yalnız kalmak değil de daha önce de aynı şeyi yasamistim o yüzden yeni bir maceraya gerek yok.İçten ah ettim zaten boynuzlansin birisi onu gorcem ben onu.Böyle bekle bekle nereye kadar.Ne hali varsa görsün

Yalnız kalmak değil de daha önce de aynı şeyi yasamistim o yüzden yeni bir maceraya gerek yok.İçten ah ettim zaten boynuzlansin birisi onu gorcem ben onu.Böyle bekle bekle nereye kadar.Ne hali varsa görsün
Ben bugün ne yaptım biliyor musun? Numarayı sildim, sosyal medya hesaplarımdan da çıkardım. Hayatımdan gitti yani. Ona dair bir şey kalmadı. Daha da rahatladım. Cidden o kayıp yaşadı. Ona bu yaptıklarına rağmen ilgi gösteren birini kaybetti. Çok yazık ona. :) seb de aynısını yap. Sil ve bitir kafanda. Yeni birileri için de olumsuz bakma. Yaşını bilmşyorum ama grnç olduğunu düşünüyorum ben gibi. Genciz. Gezrr tozarız. Eğleniriz. Hayatın tadına varırız. Erkeklere de küsmek yok. Eğlence anlayışımızın için de onlar da var. Dünya nüfusu çok fazla değil mi? :) Biri olmadı mı diğeriyle denememek için sebebimiz yok ki. :)

Çok iyi yapmışsın canim ben numaraşının ne silip ne engelliycem direk yeni bir numara alıp hem tarifemi de değiştiricem. Silip engellersem bak hazmedediyor beni kaale alıyor silip engelliyor der.Aradiginda aradığınız bu numara kullanilmamaktadir cümlesini duyunca yerinde kuduz köpek gibi kudursun girsun gününü. Ben onun gibi birine göre fazlaydim zaten.Hayat tabi ben böyle şimdi rahatım dert yok tasa yok.

Bir dengesizI daha bunyem kaldırmaz.Aklım da içim de karmakarışık zaten.Sen benden sonra kimseye iflah olmazsın demisti bana merak ediyorum güvendiği monfi onu hayatından çıkaracağı zaman ne hissedecek.Bu saf kız bile beni gözden cikardiysa diye bulsun güveni

Bu lafı söylemeye hakkı yok. Hadiszlik yapmasın. O kim ki? Bu nasıl bir cesaret? Cidden niteliksiz biriymiş.

Yok canim o öyle demedi ben onun bu yaptıklarına rağmen iyi dayandım ya ondan dedim bana çok güveriyor onun onca yaptiklarina rağmen onu beklemem ama Üzgünüm benden bu kadar pes ettim çünkü. Ben elimden gelenin fazlasını yaptım arada sırada aramakla olmaz yetmez.İnsan sevdiği adamı yanında istiyor hayalet gibi bir var bir yok.Erkekler pişman oluyor bu bir gerçek ama bugün ama yarın. O pişman oldugunda ben burda olmaycam

Sevgi öyle hissettirilmez. Kuru bir söz ile kalpler ısınmıyor artık davranışlar anormalse. Seni çok iyi anlıyorum, kararın yerinde ve sen bundan pişman olmayacaksın. :)

İnşallah canım iki aydır is arıyorum sekreterim ise gireyim de modum değişir belki.Sen okuyor musun çalışıyor musun kuzum merak ettim.Bu arada önceki mesajta yasimi sormussun 25 canım.

İnşallah canım iki aydır is arıyorum sekreterim ise gireyim de modum değişir belki.Sen okuyor musun çalışıyor musun kuzum merak ettim.Bu arada önceki mesajta yasimi sormussun 25 canım.
Özelden mesaj atıyorum sana, bekle. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…