Dengesiz erkek mıknatısı


Cok sey bekliyorsun. Onlar sadece tek yone bakarlar . Gerisini yazmayayim.
 
Kac yasinda evlendiniz? 29 uma geldim umidimi kaybetmeye basladim ben de.
 
Kısa süreli ilişki istemediğimden uyuşmuyorum bu tarz erkeklerle. Hele ki sizin bahsettiğiniz iki yüzlü erkekler aman aman uzak dursun tüm kadınlardan. Kapatmıyorum kesinlikle. :)
 
Yaşım 20lerin başı olduğu için 30u çok da geçkin erkek istemiyorum aslında yaş farkı 1 2 olmasın ama en fazla 8 diye düşünüyordum hep. :) Hayatını rayına oturtmuş erkekler daha tercih edilesi, aynen.
 
27imde tanistim ve ayni yıl evlendim. umidi kaybetmeyin, az once saydigim kriterlere odaklanin. e biraz da kismet
Benim karsima cikanlar da gorgusuz oluyor yani ben de bu tipleri cekiyorim. karsima cikanlarin yuzde 80 i gorgusuz ve cimriydi. kriterlerim özgüvenli, gorgulu, merhametli ve ahlaken duzgun olan biri. ama henüz denk gelmedi su yasima kadar. bence de kısmet
 
senin daha cok yolun var. gez toz eglen. senin yasindayken benim hic aklıma gelmezdi bunlar.
 
umarım bulursunuz. ben umitvarim. sadece biraz doğru yerde radarlari acik tutmak lazim.
 
senin daha cok yolun var. gez toz eglen. senin yasindayken benim hic aklıma gelmezdi bunlar.
Eğlenmesine eğleniyorum ama bir ilişkinin sıcaklığını da hissetmemek elde değil. Şansıma da harika(!) erkeklerle yolum kesişiyor. Evleneyim yuva kurayım hemen mantığım hiç olmadı zaten. Takılmaksa onla takılalım hep arkadaş olmuyor. :) Amacım kafama yapıma uyan birini hayatımın şu döneminde görmek.
 
Yanlış imaj veriyor olabilirsin.
Seni seksi bulsalar da (ki iliskinin basinda seksi bulunmak cok guzeldir) hemen konuyu buna getirmeleri normal değil.

Bence kendini sorgula. Herkes yanlış bir sen doğru olamazsın. Neden sana böyle davrandiklarini düşün
 
ama çok normal. siz olgusunuz ne istediğinizi biliyorsunuz ama inanin etrafinidaki o yaslardaki erkeklerin hala donunu bile annesi aliyor. ya bu isteğinizi erteleyeceksiniz, ya samanlikta igne arar gibi binde bir ihtimalin size denk gelmesi icin cirpinacaksiniz ya da yas farkini acacaksiniz.
 
Cinsel içerikli konuşmaların başlangıcı hep karşı taraftan geldi. Arzulanmak tabii ki güzel ama dile getirmenin zamanı olmalı. Öncesindeki konuşmalarda da bunlara açık kapı bırakır tarzda da konuşmadım aslında. Bilemedim şimdi, acaba davranışım cidden yanlış mı?
 
Tavsiyeleriniz için çok teşekkürler, yaş konusunu düşüneceğim. :)
 
Muhtemelen.
Bütün erkekler sapık sorunlu mal olamaz ya...
 
Tavsiyeleriniz için çok teşekkürler, yaş konusunu düşüneceğim. :)
benim lisanstan mezun olan ogrencilerimi gözümün önüne getirdim de bir an. ay yok mumkun degil binde biri bile olgunca bir iliski surduremez sipalarinama uc bes sene sonra ziyarete geliyorlar, hah iste diyorum simdi biraz olmuslar
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…