- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
Ben tek yönlü bakılmak istemiyorum. Her açıdan bana bakılmalı, benim yaptığım gibi. Zekayı da kültürü de sohbeti de gözardı etmemeli asla. Fiziksel çekiciliğe ben de bakıyorum doğruya doğru ama asla tek açıdan yaklaşmadım kimseye. İstediğim de bu. Çok değil bence. :)
Kac yasinda evlendiniz? 29 uma geldim umidimi kaybetmeye basladim ben de.Canim malesef 30 yasin üstünde doğru düzgün erkeklerin cogu zaten secilmis ve adrese teslim edilmislergünümüzde kadınlar giderek akillaniyor ve gucleniyorken erkekler tam tersi eksi istikamette devam ediyor. bir ara bende ayni dertten muzdariptim, kednime bela mıknatısi diyordum hatta. ama hic uzatmadan ilk falsoda kesiyordum biletini. sonra kenarda köşede benim nasibim olarak saklanmis mükemmel kocisimi buldum sukurler olsun yani aramaya devam, next please
Kısa süreli ilişki istemediğimden uyuşmuyorum bu tarz erkeklerle. Hele ki sizin bahsettiğiniz iki yüzlü erkekler aman aman uzak dursun tüm kadınlardan. Kapatmıyorum kesinlikle. :)Alakası yok. Çok afedersiniz -asla böyle düşünmüyorum- zihnihet öyle kötüki "elini tutsan yollu, elini tutmasan kezban" diyorlar. İğrenç bir zihniyet. Normal insana muhtacız ülkece. Küsecek biri varsa kadınlar küsmeli :)
İşte ne istediği belli olan tipler 2 günde belli ediyor kendini. He bu demek değilki eğer taraflar karşı değilse ilişkinin ilerlemesiyle zaten bir şeyler oluyor.
Ama bu 2 günlük tipler genelde kadınları ooo şunuda yatağa attım,kadın elimin kiri, skorum bu, üstelik evleneceğim bayannn bakire olmalı falan kafasında oluyor.
Hemen engellemekten çekinme. Kendini kapatmamalısınki kafana göre birini bulabilesin.
27imde tanistim ve ayni yıl evlendim. umidi kaybetmeyin, az once saydigim kriterlere odaklanin. e biraz da kismetKac yasinda evlendiniz? 29 uma geldim umidimi kaybetmeye basladim ben de.
Kumral ve renkli gözlü erkeklere bayılırım. :) Fransızlarda bolca mevcut.
Fransiz erkeklerini begeniyorum. Iskocta olabilir bakicaz artik.
Kumral ve renkli gözlü erkeklere bayılırım. :) Fransızlarda bolca mevcut.
Yaşım 20lerin başı olduğu için 30u çok da geçkin erkek istemiyorum aslında yaş farkı 1 2 olmasın ama en fazla 8 diye düşünüyordum hep. :) Hayatını rayına oturtmuş erkekler daha tercih edilesi, aynen.ooo bebegim sen ne yaptin? 30 yaş alti erkegi ben henüz ergenden sayiyorum, onlar daha küçük mazur gör. sana tavsiyem hic degilse askerligini yapmis, en az 3 yildir ayni yerde çalışan, tek basina yasayanlarla muhatap ol en azindan. gerisi cocuk buyutmekle esdeger zaten
Şans faktörü muhakkak var ama ben tercihlerimdeki sorunun kaynağını kendimde arar oldum şu sıra.Erkek işi bazen de ne bileyim kumar gibi ya... 3yıl görüşşende ne halt olduklarını anlamıosun!
Benim karsima cikanlar da gorgusuz oluyor yani ben de bu tipleri cekiyorim. karsima cikanlarin yuzde 80 i gorgusuz ve cimriydi. kriterlerim özgüvenli, gorgulu, merhametli ve ahlaken duzgun olan biri. ama henüz denk gelmedi su yasima kadar. bence de kısmet27imde tanistim ve ayni yıl evlendim. umidi kaybetmeyin, az once saydigim kriterlere odaklanin. e biraz da kismet
senin daha cok yolun var. gez toz eglen. senin yasindayken benim hic aklıma gelmezdi bunlar.Yaşım 20lerin başı olduğu için 30u çok da geçkin erkek istemiyorum aslında yaş farkı 1 2 olmasın ama en fazla 8 diye düşünüyordum hep. :) Hayatını rayına oturtmuş erkekler daha tercih edilesi, aynen.
umarım bulursunuz. ben umitvarim. sadece biraz doğru yerde radarlari acik tutmak lazim.Benim karsima cikanlar da gorgusuz oluyor yani ben de bu tipleri cekiyorim. karsima cikanlarin yuzde 80 i gorgusuz ve cimriydi. kriterlerim özgüvenli, gorgulu, merhametli ve ahlaken duzgun olan biri. ama henüz denk gelmedi su yasima kadar. bence de kısmet
Eğlenmesine eğleniyorum ama bir ilişkinin sıcaklığını da hissetmemek elde değil. Şansıma da harika(!) erkeklerle yolum kesişiyor. Evleneyim yuva kurayım hemen mantığım hiç olmadı zaten. Takılmaksa onla takılalım hep arkadaş olmuyor. :) Amacım kafama yapıma uyan birini hayatımın şu döneminde görmek.senin daha cok yolun var. gez toz eglen. senin yasindayken benim hic aklıma gelmezdi bunlar.
ama çok normal. siz olgusunuz ne istediğinizi biliyorsunuz ama inanin etrafinidaki o yaslardaki erkeklerin hala donunu bile annesi aliyor. ya bu isteğinizi erteleyeceksiniz, ya samanlikta igne arar gibi binde bir ihtimalin size denk gelmesi icin cirpinacaksiniz ya da yas farkini acacaksiniz.Eğlenmesine eğleniyorum ama bir ilişkinin sıcaklığını da hissetmemek elde değil. Şansıma da harika(!) erkeklerle yolum kesişiyor. Evleneyim yuva kurayım hemen mantığım hiç olmadı zaten. Takılmaksa onla takılalım hep arkadaş olmuyor. :) Amacım kafama yapıma uyan birini hayatımın şu döneminde görmek.
Cinsel içerikli konuşmaların başlangıcı hep karşı taraftan geldi. Arzulanmak tabii ki güzel ama dile getirmenin zamanı olmalı. Öncesindeki konuşmalarda da bunlara açık kapı bırakır tarzda da konuşmadım aslında. Bilemedim şimdi, acaba davranışım cidden yanlış mı?Yanlış imaj veriyor olabilirsin.
Seni seksi bulsalar da (ki iliskinin basinda seksi bulunmak cok guzeldir) hemen konuyu buna getirmeleri normal değil.
Bence kendini sorgula. Herkes yanlış bir sen doğru olamazsın. Neden sana böyle davrandiklarini düşün
Tavsiyeleriniz için çok teşekkürler, yaş konusunu düşüneceğim. :)ama çok normal. siz olgusunuz ne istediğinizi biliyorsunuz ama inanin etrafinidaki o yaslardaki erkeklerin hala donunu bile annesi aliyor. ya bu isteğinizi erteleyeceksiniz, ya samanlikta igne arar gibi binde bir ihtimalin size denk gelmesi icin cirpinacaksiniz ya da yas farkini acacaksiniz.
Muhtemelen.Cinsel içerikli konuşmaların başlangıcı hep karşı taraftan geldi. Arzulanmak tabii ki güzel ama dile getirmenin zamanı olmalı. Öncesindeki konuşmalarda da bunlara açık kapı bırakır tarzda da konuşmadım aslında. Bilemedim şimdi, acaba davranışım cidden yanlış mı?
Zaten bu tarz ithamım olmadı. Ben son zamanlardaki örneği verdim. Kendi hayatım dışındaki erkeklerin davranışlarını bilemeyeceğim.Muhtemelen.
Bütün erkekler sapık sorunlu mal olamaz ya...
benim lisanstan mezun olan ogrencilerimi gözümün önüne getirdim de bir an. ay yok mumkun degil binde biri bile olgunca bir iliski surduremez sipalarinTavsiyeleriniz için çok teşekkürler, yaş konusunu düşüneceğim. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?