Dengesiz erkek mıknatısı

O da dogru ben de numarami degistircem ne silicem ne engelliycem direk numarami degistircem.Bakalim nasıl yok sayilir mis görsün. Elde miyim değil miyim.Sala gitsin boşver ömür torpusu bunlar yorar insanı dert sahibi yapar.

cnm ılla efendi dıye bırıyle ılıskıye baslamakta bana sacma gelıyor. 1 2 kez gorusursun he elektrık alamadın anlasamadın efendı dıye katlanamazdım. hoslanmadıgım ınsan efendı olsa bııle tek basıma olurum daha iyi

O zaman ona cevabım şu dizelerle olacak: Gelme artık neye yarar?
Sonra gelinmesini de ben kabul etmem ki şu an ihtiyacım vardı. :)
En çokta ihtiyacın olduğunda yanında olunmaması koyuyor. Geç gelen adalet, adalet değildir diye bir söz vardır ya hani. O hesap. Bana bir de yürütememekten korktuğunu, eğer ihtiyacın olduğunda yanında olsaydım bana daha çok bağlanırdın dedi. Ay ne koymuştu. Şimdi ona saygı bile duyamıyorum

O da dogru ben de numarami degistircem ne silicem ne engelliycem direk numarami degistircem.Bakalim nasıl yok sayilir mis görsün. Elde miyim değil miyim.Sala gitsin boşver ömür torpusu bunlar yorar insanı dert sahibi yapar.
İyi yaparsın. Erkeklerin nasılsa bu cepte duruyor mantığını sarsmak lazım. Düz adamız, düz mantığız diyorlar ama bence koca bir yalan! Kadınların neyden hoşlandığı, nelerden sinirlendiği daha belli bence.(Kişiye göre değişse de belli başlı şeylerimiz ortak oluyor bence.)

Erkekler çirkin buldukları kadınla ilişki yaşamıyorlar. Huyu güzel falan hikaye görsellik onlar için baş sırada. Huyunu seviyotum dediklerinde mutlaka çekici yan buluyorlardır.(fiziksel olarak) E o zaman biz neden sadece karaktere bakalım ki? Ben de huyu güzel ve çekici erkek istiyorum bu kadar basit işte. :)

Aynen onlara göre cepte yiz öyle varsiyor benimki de ya Kendine cok güveniyor ya bana.Sabır taştı süre doldu çünkü ben ne yaparsam yapiyim nasıl olsa bu burda gitmiyör. Sen hala uyu bakalım nasıl yok sayilirmis ogrensin.Büyük ihtimal başka birini buldu ondan degistirdi numarasini diye dusunur kudursun yerinde.

Hahah efendi erkekler atlara binip nere gitmişler? Ha bi de küstürmüşüz. Bu komikmiş cidden

Her şeyin zamanı var. Duyguların yoğun olduğu zaman o kişiyi isterim. Birine ihtiyaç duyduğumda o benimle olmalı. Öyle anlarda olma olma sonra süpriz yumurta gibi karşıma çık. Tabii ki hayır! Sizin bahsettiğiniz kişi de lafla peynir gemisi yürütenlerden, icraatta yok olanlardanmış belli ki. Psikolojik sorunları var bence bu kişilerin. Kadın ya da erkek kim olursa olsun dengesi bozuk kişilerin psikolojik olarak sıkıntıları olduğunu düşünüyorum.

Hahah efendi erkekler atlara binip nere gitmişler? Ha bi de küstürmüşüz. Bu komikmiş cidden
İşin esprisi tabii ki bu. Espri olunca gülmeniz de normal. :) Komik olmayan gerçeklerden söz edersek yorumunuzu merak ettim bu konuyla ilgili.

Dengesiz ve sevmeyi bilmeyen kişiler psikolojik yardım alsalar çok iyi olur. Sabrınızın taşması çok normal benim de taştı, düzenim bozuldu.

ay ne şanlısınız imrendim valla.

Birde sorsan hep eski güvensizlikleri bahane. İçleri kokmuş.

Sen de uzak tutun kendini psikolojik olarak yıpranma yazık sana kuzum.Sal ipini gitsin.

ay ne şanlısınız imrendim valla.
Ben de öyle!
Mutluluğunuz hep sürsün. :)

Aynen bade benimkide ilişki sevgili olayina bakış açımi biliyorsun.Eski nişanlısı tarafından aldatilmis.Geçmiş bitmiş bana güven kokusmus bunlar.

Sen de uzak tutun kendini psikolojik olarak yıpranma yazık sana kuzum.Sal ipini gitsin.
Dün mesaj atıp içimdekileri dökmem beni çok rahatlattı. Söyleyemediklerim beni rahatsız ediyormuş bunu farkettim. Benim hakkımda ne düşündüğünü önemsemiyorum mühim olan ben rahatladım mı? Evet. :) sıra olayı artık kapatmada. Numarayı hala silmedim ben. Yapsam mı karar veremedim.

Silip engellersen farklı numaranı degistirirsen farkli dusunur bence.Aynen ben de çok saydirdimayrılırken bir kere mesajta senin yuzunu bile görmek istemiyorum senle ne şimdi ne de ilerde asla olmaycak dedim.Tabi başka şeyler de söyledim insan azcık uyanır erkekligine yediremez laf sokulması ona rağmen ne sildi ne engelledi beni.Neden çünkü isine gelmedi.Icindekileri dönünce rahatliyor insan Ohh iyi yapmışsın canim

Herkese bunu tavsiye ederim, içimizdekiler bize dert olacağına onları dışarıya çıkarıp kurtulmak en iyisi. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…