• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dengesiz erkek

flormar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2012
180
28
118
Meehaba sevgili ablalarım ve arkadaşlarım. Ağustos ayının sonunda 4 saatlik zor bir ameliyat atlattım. Hastanede yattığım süre içinde bir doktor beni görüp beğenmiş ben hastaneden çıkınca beni ekledi ve biz konuşmaya başladık, ben 23 kendisi 29 yaşında. Sevgili olarak başlamadık ama sık sık görüşüyorduk ve kendisi beni beğendiğini alıcı gözle baktığını söyledi. Dün akşam konuşurken bana bir kızı sordu tanıyor musun diye hayır kim o deyince beni ekledi mesaj attı zaten cevap vermedim dedi. İyi yapmışsın boşver yazma deyince konuyu bir anda biz arkadaşıza getirdi. Seni kırmak istemiyorum ben arkadaş olmak istiyorum ama yanlış anlaşılıyorum dedi. Bende zaten sana aşığım diye bir laf çıkmadı ağzımdan dedim. Sabahta napıyorsun yazmış oturuyorum canım arkadaşım sen napıyorsun dedim sinirimden. Kızlar sizce beni mi deniyor yoksa arkadaş cidden dengesiz mi ?

Aman arkadaş olsun mesafe iyidir .. şimdi birileri ile tanışmak zor değil ki , herkes herkesle her yerde tanışabiliyor .. en azından rengini belli etmiş.. canıma minnet de gülümseyip geçin . Şu kızların her gördüğünün kendilerine hayran kalması gerektiği modunda yaşamalarına çıldırıyorum. Bırak ne hali varsa görsün bu kadar totolarını kaldırmayın şu erkeklerin .. dengesiz vs şöyle böyle diye yaftalamak da yanlış .. netice de herşeyin herkesin nasibi iradesi enerjisi farklıdır ..

Aman arkadaş olsun mesafe iyidir .. şimdi birileri ile tanışmak zor değil ki , herkes herkesle her yerde tanışabiliyor .. en azından rengini belli etmiş.. canıma minnet de gülümseyip geçin . Şu kızların her gördüğünün kendilerine hayran kalması gerektiği modunda yaşamalarına çıldırıyorum. Bırak ne hali varsa görsün bu kadar totolarını kaldırmayın şu erkeklerin .. dengesiz vs şöyle böyle diye yaftalamak da yanlış .. netice de herşeyin herkesin nasibi iradesi enerjisi farklıdır ..
Başta bana niyetim arkadaş olmak deseydi eyvallah derdim zaten. Bu tavrı sinir etti beni.

doktorlar egoist olur siz bunun peşinde koşmadıysanız ama o kız öyle aman ne iyisin ay doktor beeeyyyy gibi yılışıklıklar yaptıysa hoşuna gitmiştir. boşverin zaten hastasına farklı gözle bakan adamdan bi halt olmaz.

Meehaba sevgili ablalarım ve arkadaşlarım. Ağustos ayının sonunda 4 saatlik zor bir ameliyat atlattım. Hastanede yattığım süre içinde bir doktor beni görüp beğenmiş ben hastaneden çıkınca beni ekledi ve biz konuşmaya başladık, ben 23 kendisi 29 yaşında. Sevgili olarak başlamadık ama sık sık görüşüyorduk ve kendisi beni beğendiğini alıcı gözle baktığını söyledi. Dün akşam konuşurken bana bir kızı sordu tanıyor musun diye hayır kim o deyince beni ekledi mesaj attı zaten cevap vermedim dedi. İyi yapmışsın boşver yazma deyince konuyu bir anda biz arkadaşıza getirdi. Seni kırmak istemiyorum ben arkadaş olmak istiyorum ama yanlış anlaşılıyorum dedi. Bende zaten sana aşığım diye bir laf çıkmadı ağzımdan dedim. Sabahta napıyorsun yazmış oturuyorum canım arkadaşım sen napıyorsun dedim sinirimden. Kızlar sizce beni mi deniyor yoksa arkadaş cidden dengesiz mi ?
Niyeti başka benden söylemesi

Kesinlikle vakit geçiriyor. "Canım arkadaşım" tepkiniz hoş olmamış. Kendinizi onun yanında öyle görmek istemediğinizi, bu durumdan rahatsız olduğunuzu belirtmişsiniz. Vakit geçirmelik laylaylom erkeklere değmez bence.

Kesinlikle dengesiz ve egoist bir kisiligi var. Siz bu durumu duzeltseniz bile suan icin, ilerde yine bu durumu yasatir ve uzer sizi. Dengesiz erkekler degistirilemez maalesef. Kendi kendine gelin güvey olmus ve totosu kalkmis anlasilan. Siz yüz vermezseniz simdi pesinize duser bu sefer de.%90.

Adama bak ya doktor olacak bi de. Hastalara asılmaması gerektiğini öğrenememiş mi. Muhatap olma bence.

arkadaşıza getırdıyse üstüne bır çızık.kıvırmaya çalışırsa geçmışı hatırlatırsın.postayı koyarsın.

Dengesizlik var biraz. Ne tamamen kaybetmek istiyor ne ciddi birşey olsun istiyor. Sadece arkadaş olalım diye ekleyip konuşmaz kimse kimseyi. Ve ya öyle sen iyisin şöylesin böylesin demez. Ya ne istediğini bilmiyor ya da macera arıyor kendine öyle vakit geçirmek istiyor.

adam seni öylesine beğenmiş, muhtemelen fiziken. takılmak flörtleşmek hoşuna gidiyor, çok sarma ona sorumluluk olma diye de biz arkadaşız diye etiketi koyuyor.
çok akıllı kendisi, bu yüzyılda bu tiplemelerden çok fazla var ne yazık ki.
uzak dur, benim arkadaşa ihtiyacım yok bir sürü arkadaşım var zaten deyip iletişimi kes bence.. tabii üzülmek istemiyorsan

karaktersiz biriymiş..
sizi hem kendi ekleyip hem de sadece arkadaş olalım dediğine göre demek ki başkalarına da yapıyor aynı şeyleri..
hiç muhatap olmayın, cevap bile yazmayın, cool durun..

Back
X