- 13 Mayıs 2013
- 2.399
- 6.263
- 158
- Konu Sahibi MinervaMcGonagall
-
Bu adamdan bir b.k olmaz . Kaçınız efenim
Anlaşamadığınız konu ne bilmiyorum ama sürekli bitiriyor gibi yapma hali size kaybetme duygusu aşılayıp istediğini yaptırma gibi bir durum olabilir ya da dediğiniz gibi dengesizliğinin kendi de farkında değil.
Hahaha son yazdığınız çok hoşuma gitti ona güldüm afedersin.
Adam hem seni istiyor hem de anlaşamadığınız konu neyse taviz vermek istemiyor ortaya da böyle dengesiz biri çıkıyor :)
Peki tamamen bitirmek konusunda emin misin.
Yoksa kendini düzeltsin gelsin ister misin.
Bunun burcu terazi miydi
Yaaa ikizlere laf yokCanım burcu terazi ay burcu ikizlerLanet ya.. Hep ikizlerden bence
Seni etiketleyecektim yazmasan :)
ilk mesajı ben yazacaktımMissCherryBlossom benden önce davrandı
geyik bir yana en nefret ettiğim şey belirsizliktir bu adamın kişiliği ya tam oturmamış yada sinirlenince ağzından çıkanı bilmiyor ikiside zarar ziyan kaç kaç
bir işte dengesizlik varsa o iş olmaz bence.arkanıza bakmadan koşun
Adam ne yaparsa suç ,adama acıdım valla.Şaka yaw şaka.
Boyu devrilesice dengesizliği ile senin de dengeni iyice bozmadan bitirmen iyi olmuş.bakalım bu dengesiz adam bunu idrak edecek mi?
Ya yıldırma politikasıyla istediğini kabul ettirme çabasında. Yada adam arabesk seviyor. 'Kötüyüm ama dayanıcam' falan.. Pehh! Sıkıcı
adamın sözleri boş romantiklik bence
bu adam tam benim gibi:))
Yaaa ikizlere laf yok
Şaka bir yana boşver bence sen bunu dengesiz geliyorsa bunu aşamazsın
AhahaKala kala bir başağa kalmayayım helenra? Korkuyorum...
MissCherryBlossom diyorsa doğrudur, dayanamadım ben de zaten. Geri dönesim yok.
İçimi baydı üf
O konuda ben de taviz veremem maalesef, anlaşmazlığımız aşılacak gibi değil o yüzden. Ama bu güne kadar hiç rest çekmedi bana. Kaybetmekten korkuyordu. Belki dayanamadı artık bilmiyorum. Hiç farkında değil kendisinin
Yazarken ben de güldüm sinirim de laçka tabii :)
Evet sanırım tam dediğin gibi. Eh desem yine gelecek ama ben de istemiyorum. Yoruldum da açıkçası. Direkt bitirmeye dair konuşmalar başlayınca tadı kaçıyor olayın.
İyi bir adam aslında devam ederdim de tıkandık işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?