Dengesiz erkek

MinervaMcGonagall

"Be a voice, not an echo."
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2013
2.399
6.263
158
Bir erkekte en tahammül edemediğin şey ne diye sorsalar direkt dengesizlik derim. Ama işte istenmeyen ot insanın burnunun dibinde bitermiş. Genç yaşımda dert sahibi edecek bunlar beni, biri bitiyor biri geliyor bu nedir ya?

Bir yıla yakın zamandır tanıdığım, iki aydır da yeniden konuşmaya başladığım adamla son zamanlarda çözemediğimiz bir durum vardı. Yine dönüp dolaşıp aynı mevzuya gelince konu, dayanamadım "içinde çözemiyorsan aşamıyorsan konuşmayalım istersen" dedim. "Tamam konuşmayalım" dedi. Ivır zıvır birkaç cümle ardından.

Bu güne kadar beni ikna etmek için debelendi durdu, kaç kere konuşmayı kesmek istedim önce söylenip ardından yalvardı. Bir şekilde devam ettik. Ama bu defa olmayacağını sezdim.

Ayların hatrı var son kez konuşalım dedik. "Ben öyle konuşmayalım dedim ama birkaç saat sonra yazardım kesin" dedi. Sonra anlaşamadığımız konuda beni ikna edemeyeceğini anlayınca yine bi kararlı tavırlara büründü, ters davrandı vs. Benim sinirlerim bozuldu bayağı söylendim. Kararımız iyice kesinleşti. Sonra dışarı çıktım bir iş için, telefon çekmedi kapandı. Yeniden aradı ve açtığımda "niye aramıza giriyor bu operatörler sinir oluyorum onlara" gibi bir şey söyledi. "Aramıza giren bir sürü şey var" dedim, "ne yaparlarsa yapsınlar seni benden alamazlar ki vazgeçmem öyle kolay" dedi. Ulan! Az önce veda ediyorduk?

Bir şey demeden kapattım telefonu, mesaj atmış "sen üzüldün içim öyle kötü oldu ki" falan filan. "Ben sadece bizi istiyorum bize engel koyma" dedi ardından. Baktım yine ikna etme peşinde, "ben yokum artık" dedim konuşmayı kestim. Biraz söylendi cevap vermedim.

Üç saat falan geçti üzerinden ve az önce mesaj atmış. "O kadar kötüyüm ki.. Ama dayanıcam"

Ya bi karar verdik vedalaştık, anlamı ne bu geri viteslerin. Valla midem bulandı dengesizlikten. Söylediği sözün arkasında duran adam istiyorum başka bir şey istemiyorum!

Öneri almaktan da öte içimi dökmek istedim kızlar, içim şişti çünkü xy kromozomu sağolsun. Sanırım burada hiç erkek yok diye seviyorum kadınlar kulübünü ben, erkek yok huzur var

Anlaşamadığınız konu ne bilmiyorum ama sürekli bitiriyor gibi yapma hali size kaybetme duygusu aşılayıp istediğini yaptırma gibi bir durum olabilir ya da dediğiniz gibi dengesizliğinin kendi de farkında değil.

Hahaha son yazdığınız çok hoşuma gitti ona güldüm afedersin.

Adam hem seni istiyor hem de anlaşamadığınız konu neyse taviz vermek istemiyor ortaya da böyle dengesiz biri çıkıyor :)

Peki tamamen bitirmek konusunda emin misin.
Yoksa kendini düzeltsin gelsin ister misin.

Adam ne yaparsa suç ,adama acıdım valla.Şaka yaw şaka.
Boyu devrilesice dengesizliği ile senin de dengeni iyice bozmadan bitirmen iyi olmuş.bakalım bu dengesiz adam bunu idrak edecek mi?

Bu adamdan bir b.k olmaz . Kaçınız efenim

MissCherryBlossom diyorsa doğrudur, dayanamadım ben de zaten. Geri dönesim yok.

İçimi baydı üf

O konuda ben de taviz veremem maalesef, anlaşmazlığımız aşılacak gibi değil o yüzden. Ama bu güne kadar hiç rest çekmedi bana. Kaybetmekten korkuyordu. Belki dayanamadı artık bilmiyorum. Hiç farkında değil kendisinin

Yazarken ben de güldüm sinirim de laçka tabii :)

Evet sanırım tam dediğin gibi. Eh desem yine gelecek ama ben de istemiyorum. Yoruldum da açıkçası. Direkt bitirmeye dair konuşmalar başlayınca tadı kaçıyor olayın.

İyi bir adam aslında devam ederdim de tıkandık işte.

Evet sonrasında pişman olacağı şeyler söyleyebiliyor "tamam konuşmayalım" gibi. Ben de buna gelemiyorum, laf ağızdan bir kere çıkar değil mi ama? Öyle düşünmüyorsan öyle söylemeyeceksin.

bir işte dengesizlik varsa o iş olmaz bence.arkanıza bakmadan koşun

Teşekkür ederim hiç dönüp de bakasım yok şu an ama bir boşluğa düşmem umarım...

Adam ne yaparsa suç ,adama acıdım valla.Şaka yaw şaka.
Boyu devrilesice dengesizliği ile senin de dengeni iyice bozmadan bitirmen iyi olmuş.bakalım bu dengesiz adam bunu idrak edecek mi?

Yani bazen ben de diyorum daha ne yapsın, arada saçmalıyor ama çok da çabalıyor. Yine de dengesizliğe tahammülüm yok bi ileri bi geri olmuyor. Liseliden beter olduk

O düzeleceğimizi umuyor bence

Ya yıldırma politikasıyla istediğini kabul ettirme çabasında. Yada adam arabesk seviyor. 'Kötüyüm ama dayanıcam' falan.. Pehh! Sıkıcı

Kesinlikle istediğini kabul etmem konusunda ısrarcıydı. Çocuk muyum ben dil dökünce kanacağım eh tamam diyeceğim, ona ayrı sinir oldum. Biterse de bitsin amaan dedim bitti.

adamın sözleri boş romantiklik bence

Vıcık romantizm de hiç sevmem O yüzden etkilenmedim.

Peki siz 2 aydan önce yine konuşuyordunuz da böyle sebepler yüzünden ara mi vermiştiniz yoksa daha yeni mi 2 aydır konuşmaya başladınız?

Tabi ki yol yakınken isi bitirmek daha mantıklı ama sadece sebep buysa biraz ara verin.

Yani sen kararlı tavrından vazgeçme. O düzelirse bir şans verirsin yoksa yok.

İçinde bir umut var sanki MinervaMcGonagall
Yanılıyor muyum :)

Bu arada ben de ikizlerim ve dengesiz olduğumuz doğrudur

Bir yol olmayan tüm erkek tipleriyle takıldığım için hiç uzak gelmedi bu abi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…