Dengesiz erkek

Sen iletme, tek kelimeni hak etmiyor bu dengesiz hıyar. Dinledikçe ben hasta oluyorum pofuduk allah sana sabır versin. Benim eski sevgilim de bu tarz bir insandı bu seviyede olmasa da ve uzun süre onun bıraktığı izleri temizlemek zorunda kaldım. İnsanın tüm sinir sistemiyle algısıyla oynuyorlar, çok yıpratıcı.

Beni görüyorsun işte, yorma ihtimalini sezdiğim bir adamdan kopma aşamasındayım. Daha iyi olacağımı umuyorum. İyi olalım artık :)

Konun hala kilitli değil mi bu arada?

konuyu ben açtırmıyorum. ben açılmasını talep etmediğim sürece kilitli kalır.

benim algılarımla oynuyor resmen ya. bi kız var, arkadaşlar, biliyorum, kızla benden ayrıldıktan sonra tanıştılar ben kızı tanımıyorum, o kızla ilgili beni delirtiyor. ya aranızda bi şey var işte ona git desem yok diye yeminler ediyor, biz yakınlaştığımızda gel desem aklımda başkası var diyor, o mu diyorum yok diyor. kız benimle arasında tampon görevi görüyor bildiğin. bizim aramız iyiyken benden kaçmak için o kızı kullanıyor iyi ona git diyorum sevmiyorum ki istemiyorum ki ne işim olur onunla falan ay delirdim. kızla arasında bi şey olduğunu sanmıyorum ama kızı kullanıyor işte bana.

hepsi manyak hepsi dengesiz. ikizler terazi falan hikaye.

Ne yapmaya çalışıyor bu ya? Liseli gibi davranışlar. Yok hakikaten yaşının adamı değil. Sen onu ciddiye almaktan hatta muhatap olmaktan vazgeç artık bence. Kendi yazıyor çiziyor oynuyor, amaç desen ne o da belli değil. Ömür törpüsü.

dengesiz işte. bi denge yok.
"sen beni onu sevdiğin kadar sevmedin" diyorum, "onu bari üzme bak çok güzel gülüyor" diyorum. hani bana kızı savunsa kız için bi şeyler söylese çekip gidicem. "ben onu sevmedim hiç, benim hayatımda kimse yok" diyor yemin ediyor. ne zaman görüştüklerini anlasam çekip gidecek oluyorum durum bu. ha ne zaman görüşüyor, benden bi tepki görmek istediği zaman. ya aramız çok iyi oluyor ya da ben uzun zaman yazmamış oluyorum. artık uğraşasım da yok. kız ciddi ciddi salak ama.

Hayatının ortasına dağ gibi çöreklendi adam ya, bi faydası da yok. Çok gıcığım ben bu adama. Ne oluru var ne gidesi var. Başkasını bul ne halt ederse etsin valla bak.

Hayatının ortasına dağ gibi çöreklendi adam ya, bi faydası da yok. Çok gıcığım ben bu adama. Ne oluru var ne gidesi var. Başkasını bul ne halt ederse etsin valla bak.

valla uğraşasım yok artık. ama gideceğim zamanlarda da hep böyle bi haller. vicdanımı sömürüyor resmen. aldattım sanıp küsmeler falan. kendi bilir valla bi şey yapmam artık.

valla uğraşasım yok artık. ama gideceğim zamanlarda da hep böyle bi haller. vicdanımı sömürüyor resmen. aldattım sanıp küsmeler falan. kendi bilir valla bi şey yapmam artık.

Ne vicdan yapıyorsun bu adama ya hakediyor mu? Bırak lütfen hislerini zerre önemseme onun artık. Kendi pisliğinde boğulsun.

Doğru söze ne denir. O zaman gölge de etmeyecek. Ettirme.

Benim dengesizle didişiyoruz hala, uykumu kaçırdı. Erken de kalkacağım kendimi zorlayıp uyumam gerek.

Valla erkeksiz hayat daha güzel ya.

bizden habersiz niye mesajlaştın ne konuştun hemen yaz asdfghjkl. ben de erken kalkacağım da tutmadı işte. ama yatmak lazım artık.

bizden habersiz niye mesajlaştın ne konuştun hemen yaz asdfghjkl. ben de erken kalkacağım da tutmadı işte. ama yatmak lazım artık.

Hahaha sonra biz niye bilmiyoruz bunları denir tabii

Kötüyüm falan dedi, sonra yine ikna çalışmaları. Bir rahatsızlığı olduğu için cevapladım daha kötü olmasın diye. Sabah bir şey yazmamış ama, böylece bitmiştir belki :)

nasıl istiyorsan öyle olsun inşallah.

Okudum okudumda anlamadım. Şimdi siz ayrılıyorsunuz barışıyorsunuz. O da ikna etmeye bi çalışıyor, bi çalışmıyor gibi. Ama siz niye ayrılıyorsunuz, niye ikna etmeye çalışıyorda sonra niye vazgeçmeye çalışıyor. Araya girenler ne? Ne oluyor oralarda?

Alternatif tıp
Acaba çok çok çok güzel bir hatunsunda, bu adam seni görünce dili tutuluyor, bir özgüven kaybı yaşıyor, bu kız bana bakmaz ruhlarına girip buhranlar yaşıyorda mı ayrılmak istiyor? (özgüvensizlik)

Acaba bu kişi çok çok duygusal bi karaktere sahipte, senden ayrılmak istiyorda, sanki sen ayrıldıktan hemen sonra intihar edecekmişsinde, etme diye uğraşıyormuş gibi mi? Hani sanki seni ondan bırakamayıp geri dönüyor, seni üzmeden terk etmek istiyorumş gibi mi davranıyor ? (kişilik bozukluğu)

Acaba aranızda kültür farkı varda, bu adam bu şartlar altında biz bu kızla evlenemeyiz düşüncesinde mi? Mesela sen gayet iyi bir ünv. okuma, zengin bir aileye üye olma, ya da lüks bi yaşama sahipsinde, adam işsiz, ya da sigortasız iyi kötü maaşlı bir işte çalışıyorda, ailen onu ona vermez diye mi düşünüyor? Böyle mi ayrılıyorsunuz acep? (Maddi güvensizlik-Ekonomik düşkünlük)

Sorun ne ki?

adama üzüldüm de ben de sinir olurum biten durum ardından böyle acizleşmeyi. acı çekiyosan git köşende çek yani....

O hiç bitirmek istemedi ki şimdiye kadar, bu konuda bir yanlış anlaşılma olmuş sanırım. İlk defa dün "tamam konuşmayalım" dedi o konuda da ihale bana kaldı daha sonrasında. Bitirme lafını ilk ben etmişim ondan kızmış vs.

Şu anda atandığı için aynı şehirde değiliz ve ben bunu sorun ediyorum. Zaten güvensiz biriyim uzaktayken içimin rahat edemeyeceğini düşünüyorum, o yüzden başlamadan bitsin dedim hep. Henüz sevgili değiliz bu arada bunu belirtmemişim. O "bana kalsa sevgilim olmanı istiyorum ama senin içinin rahat etmesini bekleyelim" demişti.

Şimdi açıklayınca asıl dengesiz benmişim gibi görünüyor ama valla öyle değil Beni yoran şey, geri adım attığımda bana sitemler edip sonrasında "gerçek düşüncelerim değildi" demesi. Ya da ortak bir karar verdiğimizde bunun arkasında duramaması. Bir şeye bozulduğunda bunu içinde tutmaya çalışıp sonra alakasız yerde ortaya dökmesi. Bunun gibi şeyler. Ben istiyorum ki içimiz dışımız bir olsun, kafamızdakini birbirimizden saklamayalım, mantıklı olduğunu düşündüğümüz şeyden birkaç saat içinde vazgeçmeyelim. Aksi durumlar beni yoruyor.

adama üzüldüm de ben de sinir olurum biten durum ardından böyle acizleşmeyi. acı çekiyosan git köşende çek yani....

Hayır bir de direttiği şeyden vazgeçmiyor, böyle vicdanıma oynayarak "tamam lanet olsun ya senin istediğin olsun" dememi mi bekliyor nedir. Gerçekten üzülen insan orta noktada buluşmaya çalışır bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…