- 16 Haziran 2016
- 5.966
- 37.617
- 498
- Konu Sahibi MinervaMcGonagall
Böyleleri bana denk gelince allahım beterin beteri varmış diyip sonra iyice beter oluyorlarBir yol olmayan tüm erkek tipleriyle takıldığım için hiç uzak gelmedi bu abi bana![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Böyleleri bana denk gelince allahım beterin beteri varmış diyip sonra iyice beter oluyorlarBir yol olmayan tüm erkek tipleriyle takıldığım için hiç uzak gelmedi bu abi bana![]()
Böyleleri bana denk gelince allahım beterin beteri varmış diyip sonra iyice beter oluyorlar![]()
Ahahabaşaklar ilgi alanıma girer dermişim
![]()
![]()
Peki siz 2 aydan önce yine konuşuyordunuz da böyle sebepler yüzünden ara mi vermiştiniz yoksa daha yeni mi 2 aydır konuşmaya başladınız?
Tabi ki yol yakınken isi bitirmek daha mantıklı ama sadece sebep buysa biraz ara verin.
Yani sen kararlı tavrından vazgeçme. O düzelirse bir şans verirsin yoksa yok.
İçinde bir umut var sankiMinervaMcGonagall
Yanılıyor muyum :)
Bu arada ben de ikizlerim ve dengesiz olduğumuz doğrudur![]()
Bir yol olmayan tüm erkek tipleriyle takıldığım için hiç uzak gelmedi bu abi bana![]()
Ahaha ya çip herifİkizler erkeği en kötüsü. Ben balık ım zaten normalde ikizlere çekilmem ama bir tanesi bayağı uğraştı kendini sevdirmeye. Hediye,çiçek,iltifat , peşimde koşmalar, ben seni çok mutlu edicem yeter ki evet de demeler ... çok da beğenmedim ama belki aradığım budur bir bakayım dedim. Sonra bir gün bana dedi ki ben sevgilimle tatile gidicem 4 gün sonra döncem. Ben zonk tabi?!??!!![]()
Böyleleri bana denk gelince allahım beterin beteri varmış diyip sonra iyice beter oluyorlar![]()
İkizler erkeği en kötüsü. Ben balık ım zaten normalde ikizlere çekilmem ama bir tanesi bayağı uğraştı kendini sevdirmeye. Hediye,çiçek,iltifat , peşimde koşmalar, ben seni çok mutlu edicem yeter ki evet de demeler ... çok da beğenmedim ama belki aradığım budur bir bakayım dedim. Sonra bir gün bana dedi ki ben sevgilimle tatile gidicem 4 gün sonra döncem. Ben zonk tabi?!??!!![]()
Zaten dengeli erkek bulsam fanusa koycam hatta müzeye.
Bi tane mi aklı başında adam olmaz yahu en azından birimize denk düşsün![]()
Yok kız ben kınamadım,kınamadan başıma geldiSonumuzu iyi görmüyorum, fazla kınadık galiba![]()
Bundan kötüsü olmaz dediğim her ne varsa ondan daha kötüsü oldu emin olBen de nasılsa bundan kötüsü olamaz diyorum sonra tünelin ucu b.mbok bir yere çıkıyor![]()
Yok kız ben kınamadım,kınamadan başıma geldiben sizleri uyarıyorum
![]()
Bundan kötüsü olmaz dediğim her ne varsa ondan daha kötüsü oldu emin ol![]()
Bence de...Tabi seveceksiniz bence ikizler olarak çok tatliyiz
Bence de...
Marilyn Monroe Angelina Jolie siz ve ben
Dördümüz çok tatlıyız
Sevgiler![]()
Yok yok bitmedin ümitsiz olmaNeyi istemiyorsam karşıma çıkıyor napsam bilemedim valla
Ay ben bittim o zaman![]()
Tabi seveceksiniz bence ikizler olarak çok tatliyiz ben ağlarken yanıma gelsen iki şebeklik yapsan gülerim güzel bir dengesizimligim var ( şuraya bir smile koyacaktım browserim kastigindan koyamadim iyi mi)
Off gıcık oldum simdi.
Geyik bir yana,
Bana, seni mutlu etmezsem adam değilim demistin ben şuan mutsuzum yaz.
Eğer mesaj atarsa
Mesaj yerine ulaşırMinervaMcGonagall
Bence de...
Marilyn Monroe Angelina Jolie siz ve ben
Dördümüz çok tatlıyız
Sevgiler![]()
Şair bu çalışmasında ayrıca güzeliz de demek istiyor
Sana da kalp helenra ♡
( browser mağduru kız.)
Eveet erkeği de böyle aslında. Tatlılığına tatlı, morali hemen düzelir keyiflenir gülmeye başlarsın adamla ama madalyonun öbür yüzü de var :) Zaten bu terazi burcu. Bence burçtan değil bu erkeklerin mayası bozuk
Cevaba bayıldım yalnız. Öyle demeye karar verdim. Vereceği cevabı da biliyorum gerçi; "ben seni mutlu edecektim sen izin vermedin"
![]()
Yok yok bitmedin ümitsiz olma![]()
Teraziler isimleri gibi değiller ne yazık ki hahah.
Önemli olan mesaj yerine ulaşsın ne cevap verdiği mühim değil :)
Aslında erkek mantığı en iyisi.
Çok düşünmüyor, iki tane modu var on off, yemeği hazır olsun, temiz çamaşırı bulunsun.
Mis.
Sorun bizde. Ne düşündü, ne yaptı, acaba ne aldı, alacak mı, beni anlamadı, kıskandı mi, kiskandirsam mi liste uzar.
Detaycilik kötü iş
Tanrım bizi bastaaan yarat diyorum![]()
Aa pofuduk naber?
İzninle ona sevgilerimi(!) iletiyorum ve beterin beteri var sözünü anıyorumDengesiz davar, bak sinir oldum şehzadeye yine