Dengesiz erkek

Böyleleri bana denk gelince allahım beterin beteri varmış diyip sonra iyice beter oluyorlar :KK48:

İkizler erkeği en kötüsü. Ben balık ım zaten normalde ikizlere çekilmem ama bir tanesi bayağı uğraştı kendini sevdirmeye. Hediye,çiçek,iltifat , peşimde koşmalar, ben seni çok mutlu edicem yeter ki evet de demeler ... çok da beğenmedim ama belki aradığım budur bir bakayım dedim. Sonra bir gün bana dedi ki ben sevgilimle tatile gidicem 4 gün sonra döncem. Ben zonk tabi?!??!! :deli::deli:

Ahaha :KK70: başaklar ilgi alanıma girer dermişim :KK70: :KK70:

Sonumuzu iyi görmüyorum, fazla kınadık galiba :D

Peki siz 2 aydan önce yine konuşuyordunuz da böyle sebepler yüzünden ara mi vermiştiniz yoksa daha yeni mi 2 aydır konuşmaya başladınız?

Tabi ki yol yakınken isi bitirmek daha mantıklı ama sadece sebep buysa biraz ara verin.

Yani sen kararlı tavrından vazgeçme. O düzelirse bir şans verirsin yoksa yok.

İçinde bir umut var sanki MinervaMcGonagall MinervaMcGonagall
Yanılıyor muyum :)

Bu arada ben de ikizlerim ve dengesiz olduğumuz doğrudur :KK53:

İlk tanıştığımız zaman benim erkek arkadaşım vardı, sadece arkadaştık. Şubatta ayrıldım ve biraz yakınlaştık. Sonra koptuk. Arada unutamadım diye yazdı ama terslemiştim. İki ay önce çok kararlı geldi, "seni mutlu etmezsem adam değilim" deyince hayırdır inşallah dedim bi şans verdim. Sonuç bu işte :D

İyi biri olduğunu düşünmesem daha kolay kesip atardım sanırım, evet. Ama şu an uzak hissediyorum ondan. Bu gün yaşadığım saçmalığın telafisi yok bence. Tamam büyük bir üzüntü yaşatmadı ama dengesiz durumlar da insanın sinirlerini çok yıpratıyor ya :(

Bence ikizler kadınları daha sevilesi, erkeklerine ölüm :bicak:

Bir yol olmayan tüm erkek tipleriyle takıldığım için hiç uzak gelmedi bu abi bana:deli:

Ben de yavaş yavaş seriyi tamamlıyorum sanırım :D Şubatta ilişkim bitti, ardından nerede it uğursuz var dibimde bitti. Eski sevgilim beddua mı etti nedir :D

İkizler erkeği en kötüsü. Ben balık ım zaten normalde ikizlere çekilmem ama bir tanesi bayağı uğraştı kendini sevdirmeye. Hediye,çiçek,iltifat , peşimde koşmalar, ben seni çok mutlu edicem yeter ki evet de demeler ... çok da beğenmedim ama belki aradığım budur bir bakayım dedim. Sonra bir gün bana dedi ki ben sevgilimle tatile gidicem 4 gün sonra döncem. Ben zonk tabi?!??!! :deli::deli:
Ahaha ya çip herif :D
Kadınları çok tatlı da erkekleri çok etkileyici gelmiyor bana :D
Balık kadınları da ayrı etkileyici olur ikizler balığı hak etmez :KK14:

Böyleleri bana denk gelince allahım beterin beteri varmış diyip sonra iyice beter oluyorlar :KK48:

Ben de nasılsa bundan kötüsü olamaz diyorum sonra tünelin ucu b.mbok bir yere çıkıyor :KK70:

Oooha. Ama ikizlerin bu potansiyeli var. Elimden gelse yasaklatırdım ikizler burcu erkeğini, mayıs 22 - haziran 22 arasınsa erkek bebek doğurmayalım lütfen!

Zaten dengeli erkek bulsam fanusa koycam hatta müzeye. :KK45:
Bi tane mi aklı başında adam olmaz yahu en azından birimize denk düşsün :kahve:

Yok valla ümidimi kaybettim. Diyorum ki bilimkadınları mı bu işe el atsa acaba, laboratuvarda falan yaratılsa düzgün bi erkek? Gelecek nesillerin selameti için...

Tabi seveceksiniz bence ikizler olarak çok tatliyiz ben ağlarken yanıma gelsen iki şebeklik yapsan gülerim güzel bir dengesizimligim var ( şuraya bir smile koyacaktım browserim kastigindan koyamadim iyi mi)
Off gıcık oldum simdi.

Geyik bir yana,
Bana, seni mutlu etmezsem adam değilim demistin ben şuan mutsuzum yaz.
Eğer mesaj atarsa

Mesaj yerine ulaşır MinervaMcGonagall MinervaMcGonagall

Tabi seveceksiniz bence ikizler olarak çok tatliyiz ben ağlarken yanıma gelsen iki şebeklik yapsan gülerim güzel bir dengesizimligim var ( şuraya bir smile koyacaktım browserim kastigindan koyamadim iyi mi)
Off gıcık oldum simdi.

Geyik bir yana,
Bana, seni mutlu etmezsem adam değilim demistin ben şuan mutsuzum yaz.
Eğer mesaj atarsa

Mesaj yerine ulaşır MinervaMcGonagall MinervaMcGonagall

Eveet erkeği de böyle aslında. Tatlılığına tatlı, morali hemen düzelir keyiflenir gülmeye başlarsın adamla ama madalyonun öbür yüzü de var :) Zaten bu terazi burcu. Bence burçtan değil bu erkeklerin mayası bozuk :D

Cevaba bayıldım yalnız. Öyle demeye karar verdim. Vereceği cevabı da biliyorum gerçi; "ben seni mutlu edecektim sen izin vermedin"

:halay:

Eveet erkeği de böyle aslında. Tatlılığına tatlı, morali hemen düzelir keyiflenir gülmeye başlarsın adamla ama madalyonun öbür yüzü de var :) Zaten bu terazi burcu. Bence burçtan değil bu erkeklerin mayası bozuk :KK70:

Cevaba bayıldım yalnız. Öyle demeye karar verdim. Vereceği cevabı da biliyorum gerçi; "ben seni mutlu edecektim sen izin vermedin"

:halay:

Teraziler isimleri gibi değiller ne yazık ki hahah.

Önemli olan mesaj yerine ulaşsın ne cevap verdiği mühim değil :)

Aslında erkek mantığı en iyisi.
Çok düşünmüyor, iki tane modu var on off, yemeği hazır olsun, temiz çamaşırı bulunsun.
Mis.

Sorun bizde. Ne düşündü, ne yaptı, acaba ne aldı, alacak mı, beni anlamadı, kıskandı mi, kiskandirsam mi liste uzar.
Detaycilik kötü iş

Tanrım bizi bastaaan yarat diyorum :D

Teraziler isimleri gibi değiller ne yazık ki hahah.

Önemli olan mesaj yerine ulaşsın ne cevap verdiği mühim değil :)

Aslında erkek mantığı en iyisi.
Çok düşünmüyor, iki tane modu var on off, yemeği hazır olsun, temiz çamaşırı bulunsun.
Mis.

Sorun bizde. Ne düşündü, ne yaptı, acaba ne aldı, alacak mı, beni anlamadı, kıskandı mi, kiskandirsam mi liste uzar.
Detaycilik kötü iş

Tanrım bizi bastaaan yarat diyorum :KK70:

Evet dengesiz oluyorlarmış bunu da bu vesileyle öğrendim :)

Valla erkekler gibi gamsız olmak gerek. İstediği oldu mu olmadı mı sadece buna bakıyorlar. Güdüleriyle hareket ediyorlar. Ne detay var ne vicdan yapmak var, oh pırıl pırıl kafa. Biz kendimizi yiyelim. Reva mı bu tanrım?

Gamsızlık geni ekletmek istiyorum dna'ma :(

Aa pofuduk naber?

İzninle ona sevgilerimi(!) iletiyorum ve beterin beteri var sözünü anıyorum :KK70: Dengesiz davar, bak sinir oldum şehzadeye yine

iyidir nolsun idare ediyoruz. sevgilerini ilet tabi, ben sürekli iletiyorum. senden naber?

bak adam aynı döngüde ilerliyor sürekli: ben istemiyorum, başkasından hoşlanıyorum, seni sevmiyorum; seni eskisi kadar çok sevmiyorum, senden sonra kimseden hoşlanmadım bile, ailem reddeder, oluru olsa senin için oldururdum ben; tamam konuşalım, seni özledim, geliyorum; hallederiz ya, oldururuz, sonra konuşalım, haklısın; ben istemiyorum, başkasından hoşlanıyorum, seni sevmiyorum...

abartmıyorum, 1 yıldan fazladır aynı döngü, bu sırayla. ayı ya.

Back
X