Hepte erkekler suçlu, şu bayanlarda sütten çıkma ak kaşık sanki, "fazla naz aşık usandırmış olabilir mi acaba"???? Her erkek bir değildir, tıpkı her kadının aynı olmadığı gibi. Zor kadın olmaya çalışmanın, kaçan kovalanır tezlerinin dönemi çoktan kapandı. Size bir hikaye anlatmak istiyorum.
Eşimin bir arkadaşı, bir akşam internette dolanırken, bir kızla tanışıyor. 1 ay kadar bir süre msn ve telefonla görüşüyorlar. ve bir akşam buluşmaya karar veriyorlar. İlk buluştukları akşamı çocuğun evinde beraber geçiriyorlar. Fakat eşimin arkadaşı, kızdan inanılmaz etkilenmiş. Kızın hayata bakışı, sakinliği, dürüstlüğü bizim arkadaşı kendinden geçirmiş. Ve bir gün eşime "bu kız benim evliliğe bakışımı değiştirdi, kalbimi nasıl kazandı bilmiyorum ama ben evlenicem" demiş. Şu an 2 yıllık evliler. Bir de 6 aylık bebekleri var. Ve eşimin arkadaşı "bu kız bana Allah'ın hediyesi" diyormuş.
Yani kısacası, öyle her zaman kaçan kovalanmıyor, yada bazen çok kolay olduğunuzda da herşey masal gibi olabiliyor. Aşkın, evliliğin bir kıstası yok, kuralları yok.