Dengesiz flört

Kafam karisik, ve cavabini gercekten merak ettigim bir sey var. Biriyle flörtlesirsin, sohbetiniz ilk günden beri cok iyi, mizah anlayisiniz ayni, sabahlara kadar konusursunuz, sana güvenir en özelini anlatir dertlesir, sonrada birden bir kac gün icinde mesajlar azalir, ve bir sabah yok olur.
Bu nedir Allah askina? Anlam veremiyorum, mesaj yazip da sormak istemiyorum acikcasi. Sinir oldum ama, hep benimi buluyor böylesi anlamiyorum.
Yeni dünya da ghosting diyorlar

Sana yazmıyorsa sende yazma, bu kızda bir değişiklik var diyerek ilgisini çekip belki sorabilir. Ama bence bu tipler insanın hayat enerjisini sömürmekten başka bir şey yapmaz. Yaz yaz,sonra bir kaç gün ortadan kaybol. Sonra tam bir seyler düzene girerkeeen hooop 'Bazı sorunlarım vardı yazamadım nasılsın? ' sonra sar başa😂

Hoşlanan erkek görüşmek ister hiç görüşmek istemedi mi?
Ne zamandır konuşuyorsunuz ?
Bence asla yazma ezik gibi

Yaptığı çok çirkin

Hatta yazınca da yüz verme
Muhtemelen başka biri daha var hayatında.
Yada birinden ayrıldı kafa dağıtıyordu
Ona geri döndü
Neyse ne yazma ama.
Ilişkinin başında erkek ilgili olmalı .
Zaten bir süre sonra salıyorlae
Aynen, yazmam poposunu daha fazla kaldirmam. Karisindan ayrilmis 5 sene önce, hala atlatamamis gibiydi

Sana yazmıyorsa sende yazma, bu kızda bir değişiklik var diyerek ilgisini çekip belki sorabilir. Ama bence bu tipler insanın hayat enerjisini sömürmekten başka bir şey yapmaz. Yaz yaz,sonra bir kaç gün ortadan kaybol. Sonra tam bir seyler düzene girerkeeen hooop 'Bazı sorunlarım vardı yazamadım nasılsın? ' sonra sar başa😂
Zaten gece konustuk bir sogukluk sezdim, ve sabah hic yazmadim öylece kala kaldi

Love bombing! Bende de aynisi olmuştu. Tam asik olucam.. benim için deli divane oluyor dedigimde yazmama, aramama. Piskolojik oyun malesef.
Love bombing degildi aslinda, arkadasca basladi sonradan ikimizde etkilendik birbirimizden.

hemen pat diye yorumlamak doğru olmaz
ne zamandan beri konuşuyorsunuz ?
yüz yüze geldiniz mi yoksa sadece sanaldan mı konuşuluyor?
aynı şehirde misiniz ?
konuşma başlatan taraf hep sen mi oluyorsun ?
sen yazmayınca o da yazmadı , bir kere yazılmadı diye hemen bittiği sonucuna mı vardın ?
bu konularda biraz daha detaylı bilgi verirsen daha sağlıklı yorum yapabilirim
kesip atmalar çok oluyor belki de kesip atmış olan taraf sensindir ?
konuşmalar azalmıştı diyorsun onu uzaklaştıracak bişeyin mi oldu sence ?
kaç gündür konuşmuyorsunuz ?
3 haftadir mesajlasiyoruz, mesela beni hic aramadi, veya görüsmek icin zaman anlasmadik, ama görüsmek istedigini söyledi sadece.
3 kez tesadüfen bir birimize dek gelmistik daha önceden, ayni sehirde kaliyoruz.
O yaziyordu ilk baslarda sonra zaten bende, ama git gide isteksiz oldu, ve konusmalari sanki ben yürütüyordum son günlerde.
Birden bire sogudu sanki, anlasamadigimiz bir konu yokdu aslinda

Kafam karisik, ve cavabini gercekten merak ettigim bir sey var. Biriyle flörtlesirsin, sohbetiniz ilk günden beri cok iyi, mizah anlayisiniz ayni, sabahlara kadar konusursunuz, sana güvenir en özelini anlatir dertlesir, sonrada birden bir kac gün icinde mesajlar azalir, ve bir sabah yok olur.
Bu nedir Allah askina? Anlam veremiyorum, mesaj yazip da sormak istemiyorum acikcasi. Sinir oldum ama, hep benimi buluyor böylesi anlamiyorum.
Bence hayatında kesin başkası var. Çünkü seninle flört döneminde sürekli zaman geçirmeyecekse ne zaman vakit ayıracak? Seni yarabandı olarak kullanıyor olabilir,ayrıl barış bir ilişkisi vardır belki. Bence çok bel bağlama.

başkasıyla konuşuyordur muhtemelen

Yuzde bir milyon başka biriyle görüşüyordur. İletişiminin bu kadar iyi olduğu biriyle birden İletişimi kesiyorsa başka biriyle iletişimdedir. Yoksa neden konuşmayı kessin ki? Benimde başıma geldi 2 defa, birinde soğuk yaptım ve iletişim koptu diğerinde açık açık söyledim iletişimi tamamen kestim.
Tavsiyem hiçbir şey yazmayın, o yazarsa da soğuk yapın. Hatta direk silin geçin. Sorarsa da açık açık söyleyin neden sildiğinizi.
İlgisi olan adam arıyor, konuşuyor, görüşmek, buluşmak istiyor.

Yuzde bir milyon başka biriyle görüşüyordur. İletişiminin bu kadar iyi olduğu biriyle birden İletişimi kesiyorsa başka biriyle iletişimdedir. Yoksa neden konuşmayı kessin ki? Benimde başıma geldi 2 defa, birinde soğuk yaptım ve iletişim koptu diğerinde açık açık söyledim iletişimi tamamen kestim.
Tavsiyem hiçbir şey yazmayın, o yazarsa da soğuk yapın. Hatta direk silin geçin. Sorarsa da açık açık söyleyin neden sildiğinizi.
İlgisi olan adam arıyor, konuşuyor, görüşmek, buluşmak istiyor.
Evet, olabilir, aklima her sey geliyor.
Oysaki kac kez bana beyyan etti, iste seninle cok iyi anlasiyorum, konusmalarin cok hosuma gidiyor felan felan... ama suanki is ve ökonomik durumu onu cok yordugunu iste problemleri yüzünden cok stresli oldugunu söyledi, isleri bi atlatabilsem felan dedi. Sonra daha derin mevzulara girdigimizde asik olamiyacagini felan söyledi, eski karisini atlatamadi herhalde, bende arkadasca konusdugumuz icin fazla önemsemedim ilk baslarda.

Evet, olabilir, aklima her sey geliyor.
Oysaki kac kez bana beyyan etti, iste seninle cok iyi anlasiyorum, konusmalarin cok hosuma gidiyor felan felan... ama suanki is ve ökonomik durumu onu cok yordugunu iste problemleri yüzünden cok stresli oldugunu söyledi, isleri bi atlatabilsem felan dedi. Sonra daha derin mevzulara girdigimizde asik olamiyacagini felan söyledi, eski karisini atlatamadi herhalde, bende arkadasca konusdugumuz icin fazla önemsemedim ilk baslarda.
Neden aşık olamayacakmış ki? Çok saçma. Tamam herkes aşık olamaz öyle kolay değil aşk ama sevebilir ilgi duyuyorsa birine ve iletişimden iyiyse, o etkileşim olduysa.
Geçmişteki defterleri kapatamadıysa zaten baştan durum ofsayt. Bunu sezdiyseniz dahi uzak durun. Kimsenin yara bandı olmayın.

3 haftadir mesajlasiyoruz, mesela beni hic aramadi, veya görüsmek icin zaman anlasmadik, ama görüsmek istedigini söyledi sadece.
3 kez tesadüfen bir birimize dek gelmistik daha önceden, ayni sehirde kaliyoruz.
O yaziyordu ilk baslarda sonra zaten bende, ama git gide isteksiz oldu, ve konusmalari sanki ben yürütüyordum son günlerde.
Birden bire sogudu sanki, anlasamadigimiz bir konu yokdu aslinda
hımm o zaman hiç kişisel algılama
tamamen adamın kendisiyle ilgili
zaten görüşmediğin birine kafa yorman da gereksiz

yorumlarımı her zamanki gibi yine anlayamamışsın
beni alıntı yapma senle aynı dili konuşmuyoruz
senlik bişey yok iyi forumlar
🤣🤣🤣
Gerçekten parlak fikirlerine hayranım .
Seni aramayan adama ay çok meguldum arayamadim diyorsun heralde
Ne guluyorlardir arkandan🤣🤣
Sana da canım

Neden aşık olamayacakmış ki? Çok saçma. Tamam herkes aşık olamaz öyle kolay değil aşk ama sevebilir ilgi duyuyorsa birine ve iletişimden iyiyse, o etkileşim olduysa.
Geçmişteki defterleri kapatamadıysa zaten baştan durum ofsayt. Bunu sezdiyseniz dahi uzak durun. Kimsenin yara bandı olmayın.
Ya adam açık açık söylemiş ne güzel.
Keşke bize de böyle tipler çıksa.
Çok aşığım ölüyorum diyorlar başta .
Yada ilgiye boğup bir anda ilgisizlesiyorlar .
Ben böyle açık net olan insanları seviyorum

Adam açık açık bir ilişki istemedigini söylemiş .
Bunu söyleyen erkek zaten karşısından fazla etkilenmemiş umut da vermek üzmek istemiyordur .
Sorunu neyse ne bu önemli değil ki .

Ya adam açık açık söylemiş ne güzel.
Keşke bize de böyle tipler çıksa.
Çok aşığım ölüyorum diyorlar başta .
Yada ilgiye boğup bir anda ilgisizlesiyorlar .
Ben böyle açık net olan insanları seviyorum

Adam açık açık bir ilişki istemedigini söylemiş .
Bunu söyleyen erkek zaten karşısından fazla etkilenmemiş umut da vermek üzmek istemiyordur .
Sorunu neyse ne bu önemli değil ki .
Tamamda benim anlamadigim, neden bana yaziyor, neden benimle iletisime geciyor. Sorunu varsa baglanamiyorsa eywallah, ama bana bulasma, benim vaktimden alma. Ben bunu anlamiyorum. Ha denemek istemisdir, onada tamam, ama ozaman adam gibi dersin denedim yapamadim, bende önüme bakarim, kafama soru isaretleri kalmaz

🤣🤣🤣
Gerçekten parlak fikirlerine hayranım .
Seni aramayan adama ay çok meguldum arayamadim diyorsun heralde
Ne guluyorlardir arkandan🤣🤣
Sana da canım
anlamıyorsun derken tam da şu üslubundan şu cümlelerinden bahsediyorum aslında
anlamadığını kanıtladın
anlamadığın şey üzerinden alay etmeye çalışıyorsun bir de ... şaşırtmadın :)

Tamamda benim anlamadigim, neden bana yaziyor, neden benimle iletisime geciyor. Sorunu varsa baglanamiyorsa eywallah, ama bana bulasma, benim vaktimden alma. Ben bunu anlamiyorum. Ha denemek istemisdir, onada tamam, ama ozaman adam gibi dersin denedim yapamadim, bende önüme bakarim, kafama soru isaretleri kalmaz
Erkeklerin ne yaptığına hala anlam mi yukluyorsun.
Önüne gelene yazıyorlar kafa dağıtmak için
Adam ilişki yaşıyor adını koymuyor bırak konuşmayı sadece .
Amaç vakit geçirmek.
Vakit geçirmek istiyor ama beklentiye girme diyor kısaca bunu da açık açık söylüyor işte .
Hiç soylemese bu sefer bir ilişki içinde sanican kendini .
Ben yerinde olsam iletişimi keserim.
Yazdığında da hayatımda gerçekten biri olsun istiyorum derim belirsiz bir şey değil özel bir şey istiyorum bunu hak eden değerli bir kadınım derim mok gibi kalır .

Erkeklerin ne yaptığına hala anlam mi yukluyorsun.
Önüne gelene yazıyorlar kafa dağıtmak için
Adam ilişki yaşıyor adını koymuyor bırak konuşmayı sadece .
Amaç vakit geçirmek.
Vakit geçirmek istiyor ama beklentiye girme diyor kısaca bunu da açık açık söylüyor işte .
Hiç soylemese bu sefer bir ilişki içinde sanican kendini .
Ben yerinde olsam iletişimi keserim.
Yazdığında da hayatımda gerçekten biri olsun istiyorum derim belirsiz bir şey değil özel bir şey istiyorum bunu hak eden değerli bir kadınım derim mok gibi kalır .
Evet, vaktini gecirdi, icini döktü rahatladi veeee pirrrrr

Zaten kesdim, kestik yani ne ondan haber var ne benden, iyi gecelerde kaldi

Back
X