Dengesiz İnsanlar Daha Mı Çok Seviliyor?

torarikar

Daha yaşanacak çok şey var...
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2017
6.069
7.854
198
Evet uzun zamandır gözlemlediğim bir şey bu. Özellikle ilişkilerde(ki arkadaşlıkta da bu böyle) dengesiz davranan tarafa çok bağlanılıyor. Bana çok ilginç geldi bu durum önce. Tesadüftür dedim ama baktım çevremde sevgilisinden kopamayan ne kadar insan varsa hepsinin sevgilisi de dengesiz. Mesela bir arkadaşımın sevgilisi de öyleydi. Ama çocuk o kadar dengesiz ki bir gün önce deli gibi aşıkken bir gün sonra yanından kovabiliyordu. Bir filmde bir yerde görsek deli bu herhalde deriz. Ama böylelerinin arkasından çok koşuyorlar. Yani belirsiz davranan bir öyle bir böyle... Siz de çevrenizde bunun örneklerini görüyor musunuz ve bu neden böyle sizce?

Yok kız öyle birşey yok..sadece ilişkinin başında tanımadığın için gizemli mi, neden şöyle,neden böyle diyorsun kafa yoruyorsun en fazla..yaş kemale erince ,böyle bir tiple karşılaştığın da,ayakların totona vurup kaçıyorsun..elalemin manyağı,psikopatı ile mi uğraşıcam yaa diyerekten

Biz genciz gençken böyle tipler seviliyor demek ki:)

Biz onlara aşktan gözü kör olmuş diyoruz. Dengesiz insanla arkadaş eş dost olunmaz.

Bence her Türlü, diger insanlarin hayati neden boyle boyle, demeyen insan daha cok seviliyor.

Biz genciz gençken böyle tipler seviliyor demek ki:)
Evet bence de daha genç, ve küçük olmandan mütevellitsevme annem,sevme kuzum, yaş kemale erince ne dediğimi anlayacaksın,ama ne gerek var dimi o kadar uzatmaya,burada yol gösteren ablaların varken üstelikbizim zamanımız da yoktu buralar, hep tarlaydı:)))

Valla ben de buna şaşıyorum. Çevremde ne kadar dengesiz insan varsa hepsinin peşinden koşuluyor.

Burada aşk nişanlılik vs konularında da hep görüyoruz. Göz göre göre kendilerini ateşe atmaya hevesli insanlar gördüm . Mantık devre dışı.

Aşkın gözü kör deyip geçtim . Çoğunluk böyle diye herkes için geçerli değil tabi ki .

Aklı başında mantıklı bir insan bunları göz ardı edemez zaten .

Siz bosver in o kör gözler açıldığında nasıl bir hayal kırıklığıyla başbasa kalınıyor Allah düşmanıma vermesin diyorum .

şimdi bi laf var söylicem ama ban yerim diye söylemiyorum...
Böyle işte kaçan kovalanır derler ya o hesap, karşısndakine değer vermeyen daha çok değer görüyor malesef..

Ben canlı örneğiyim ikizler burcu olarak kız erkek beni uzaktan gören dengesiz der geçer ama tanıyan hiçbir kız erkek arkadaşım benden ayrılmaz cok iyi anlaşırız küsmeler olsa bile gelip barışırlar bu dengesizlik değil de fazla açıklık diyelim biz hiçbir zaman duygumuZu saklamıyoruz çünkü sevmiyorsak sevmiyoruz istemiyorsak istemiyoruz aman kimse üzülmesin kırılmasın diye uğraşmıyoruz biriyle güle eğlene sohbet ederken birden bir lafına parlayıp orada kesip atabilirim mesela neden ben içime atıp üzüleyim o üzülsün banane ben şuna inanırım herkes kendi değerini kendi belirler her yerde vazgeçilmez eş dost arkadaş hatta çalışan olmak için gerçekten açık sözlü olmak çok mühim ha fazlası patavatsızlık ama olsun karşımızdaki insanlarda bizim gibilere çok denk gelmediği için seviyor galiba

Flört ilişkilerinizde peşinizden koşuyorlar mıydı peki

Flört ilişkilerinizde peşinizden koşuyorlar mıydı peki
Övünmek gibi olmasın ama her zaman ha bende üzüldüm bende çok ağladım çok hayal kırıklığı yaşadım ama eninde sonunda yıllar sonra bile özür dilendi tekrar döndüler ben sadece flört aşk olarak değil kankalarımla iş yerinde falan da böyleyim ama diyorum ya bu bize göre dengesizlik değil ben kendim için konuşuyorum şeffafım arkadaşım benim hoşlanmadığım bir şey yapıyorsa söylerim hayır demeyi biliyorum gereksiz kibarlık kimseye göstermem benim saygımı hak etmeyen kimseye saygı göstermem büyük olması amca hala şu bu olması benim için önemli değil insanlar da bunu bildiği için sever beni çünkü onların arkasından damarıma basılmadıkça iş çevirmem sevgim yalan olmaz benimki duygu dengesizligi yani içimdeki duygu neyse dışarıdada o vardır ama hani insanlara kötülük yapan bu gün dost dediğine yarın düşman bu gün arkasından dedikodu yaptığını yarın yere göre sığdıramayan sana ayrı başkasına ayrı laflar diyen tarz dengesiz insanlar hastalıklı insanları manipülasyon ile etki altına alır öyleleri onlardan kurtulmak zordur hayatta en nefret ettiğim insan tipidir eğer değer görmek istiyosan kız erkek hiçbir arkadaşın için çantada keklik olma senin tek yanlışta arkana bakmadan gideceğini bilsinler kimse için kendinden vazgeçme sevdiğin şeylerden vazgeçme kimsenin seni kısıtlamasına seviyorum diyerek seni engellemesine izin verme üzgünken karşındaki mutlu olsun diye mutlu gibi yapma ortamda sana ters bir şey varsa illa hanım kız olmak için zorlama kimsin lan sen diyip yumruğunu masaya koymayı bil belki insanlar sana dengesiz der belki etrafındaki insanları kaybedersin ama en azından gerçek insanlar kazanırsın

Benim de dengesiz olduğumu söylerler. Bazen ben de düşünürüm dengesiz olduğumu.

Dengesiz insanları seven de dengesidir bence.
Bu dengesizlik ilk başta işe yarasa da insanları bir arada tutmaya yetmez bence

Evlilikte bi ise yaramaz canim o dengesizlik ya da kacan kovalanir tavirlari ama flort doneminde baglanilan kisi oluyorsun.

Evet ilişkilerde ve arkadaşlıkta böyle bir şey var. Tuhaf ama var. Ağzının ayarı, hareketlerinin oluru, sözlerinin tutarı olmayan hoppa insanlar pek bi popüler. Heyecanlı ve eğlenceli oluyor galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…