teşekkür ederim canım sanki annem benden şikayetçi olmuş gibi geldi bana ama çok kırıldımbizim apartmanda da var o kadınlardan. Kendi kızı 2 yıllık bi ünv.ye girip bitiremedi bile ama kadın kızı odtü*de okuyormuş gibi hava atıyor
bi de gelip bi yere yerleşemedin mi gibi imalarda bululnuyor. Işte eliniz ekmek tutsun annene de yardım et falan diyor
annemin maaşı var ne yardımı?
Evet ben anneme temizlik konusunda yardım etmiyorum,hem sağlık sorunlarım var hem de tüm evin yükü sırtımdayken de aynı lafları
duydum.artık yemek dışında bir şey yapmıyorum
sizde böylelerine gülümseyip iğneleyerek cevap verin. Ben şöyle yapıyorum aa kızında girecek mi sınava? Eee işi zor daha bitiremedi
bile,ev işi zor yaa bak sizde böyle sorumluluklar yok ama yetişemiyorsunuz falan diyin
ama yumuşak bi tonla...çok işe yarıyor bu yöntem,terslemekten daha iyi
bende lisans mezunuyum bu yıl alandan da gireceğim. çok zor çok hem kazanmak hem atanmak
kardeşlerinizin şikayeti ne bilmiyorm ama ftr merkezlerine gittiklerinde derslerinize göz atsanız
çok zor biliyorum hele sağlık sorunu
allah yardımcınız olsun,sevgiler
çok teşekkür ederim canım evet onlarla yaşamaktan mutluyum onlarla ilgilenip mesafe kat ettiklerini görmek gerçekten çok güzel bir duygu ama insanlar bunu anlamıyorlar.elbiselerini değiştiriyoruz sıksık ama anında kirletiyorlar bunlara bakmıyorsunuz diyenler bile oldubu kadının söylediklerine neden değer veriyorsunuz ki.
O kadar önemli mi sizin için.
Değilse, konuşsun dursun.
Herkesin her söylediğini ciddiye alırsanız daha çoook üzülürsünüz.
Ayrıca engelli kardeşleriniz olduğunu öğrendiğimde çok üzüldüm.
Allah yardımcınız olsun.
Onlarla birlikte yaşarken aslında ne kadar da şanslı olduğunuzun farkındasınızdır sanırım.
çok teşekkür ederim canım evet onlarla yaşamaktan mutluyum onlarla ilgilenip mesafe kat ettiklerini görmek gerçekten çok güzel bir duygu ama insanlar bunu anlamıyorlar.elbiselerini değiştiriyoruz sıksık ama anında kirletiyorlar bunlara bakmıyorsunuz diyenler bile oldu
evet canım haklısın bu kadın beni mutsuz ediyor.şimdide kızı ne zaman yanıma gelse arayıp çağıryor .anlamadığım şey kız sabahtan akşama kadar gezerken aramıyor ama benim yanıma gelince neden arayıp çağırıyoraslında bizi mutsuz eden insanları ayıklamamız gerekiyor.
evet canım haklısın bu kadın beni mutsuz ediyor.şimdide kızı ne zaman yanıma gelse arayıp çağıryor .anlamadığım şey kız sabahtan akşama kadar gezerken aramıyor ama benim yanıma gelince neden arayıp çağırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?