Dengesiz kadın canımı sıktı:((

malesef böyle dengesiz insanlar her yerde canım(üzülüyor insan yinede

Zaten hayatımız elalemin dediklerine endekslenmiş durumda.Ne yaparsanız yapın mutlaka bir kusur bulur onlar zaten.Dıştan bakmak kolay bir de içten görseler.Herşeye bir yorum.Bizim komşular da öyle.Bu sene yoğunum pek vaktim olmuyor ev işlerine.Hemen başlıyorlar anneme "Kocaman kızın var yapsın ev işlerini" diye.Allahtan bişey demiyor annem sınav yeterince yoruyor diye.

kardeşlerinize çok üzüldüm allah tez zamanda şifa verir inşallah annenizede kolaylıklar versin..millet normal çocukla başa çıkamazken..
komşuları boş verin çoğu zaman hepimiz yaşamışızdır böyle şeyler..ben anlatsam roman olur burada 34 yaşımdayım...

böyle dengesizler çok canım ben konu komşuyla fazla samimiyet kurmuyorum çünkü aralarında böylesi olursa uğraşamam.sende anneni uyar bu kadınla fazla muhatap olmasın sende olma.böyle kişilere cevap versende anlamaz vermesende zaten haddini bilse seninle ilgili böyle konuşmaz.en iyisi bu insanlardan uzak durmak biraz da umursamaz davranmak canım

bence sen de kızına sor bunu, annen neden özellikle benim yanına geldiğinde seni arayığ çağırıyor diye

bence sen de kızına sor bunu, annen neden özellikle benim yanına geldiğinde seni arayığ çağırıyor diye

haklısın canım ya sormak lazım ama aklıma gelen şu ki ben sigara içiyorum malesef (kız kullanmıyor bence kadın benim yanımda kızının da sigaraya alışabileceğini düşünüyor

Canım böyle elalemin ne dediğine takarsak kafamızda saç kalmayacak....Sen hiç canını sıkma ''Bi laf vardır ya bekara karı boşamak kolay''..Aynen öyle ne bilecek kadın senin ne yapıp yapmadıını uzaktan konuşur ancak...Ama bana annen sanki biraz dertleniyormuş gibi geldi...Öyle bi durum varsa da annene sor memnun değilse direk sana söylesin....Belki acıması hoşuna gidiyordur....Allah yardımcınız olsun çok zor engelli kardeşlerine de şifa versin inşallah...

merhaba arkadaşlar
bu kadın böyle dedikten sonra inanın ona karşı artık sıcak olamıyorum ve her söylediği beni rahatsız ediyor.Örneğin bugün kızını istemeye geleceklerdi kızla çok samimiyiz seni ablam olarak bugün yanımda görmek istiyorum dedi.Ben böyle birgün de aile mesellerine karışmak istemedim gitmek de istemiyordum ama kız zorladı illa gel diye gittim aile ilk etapta tanışmak için gelmiş kızın annesi (komşu kadın,)bana çikolatayı sen ikram et dedi.tamam dedim.Sonra kapı çaldı geldiler.Kız kapıyı kim açacak dedi annesine o da kıza sen açacaksın dedi kızarak (dalgasına).Sonra kız benim için x abla açsın dedi şakasına.KADIN DA KIZARAK BU EVİN SAHİBİ BENİM DeDİ.SONRA GELİP GİTTİLER BEN ORADAYDIM SİZ KALKINDA ÇOCuKLaR YATSIN DEDİ DİĞER ÇOCUKLARI İÇİN .sonuçta kendi kızının bir yere gideceği yok .Bana kalk git dedi resmen .ÇOk alındım kız için giriyorum evine ama inanın her girişimde ne laf yiyeceğim diye korkuyorum

bu kadın beni sinir ediyor bana para verip gittiğim yerden birşeyler ısmarlamıştı şimdi anneme beğenmediğini söylemiş getirdiklerimi benim aşırı derecede iyi niyetli annemde parasını vereyim de ben alayım demiş(sonra kadın eve geldi çıkmadım odadan tabii kadın gidince annem benimle kavga etti neden kadına hoşgeldin demedin diye demek istemiyorum o kadın beni rhatsız ediyor konuşmalarıyla herşeyi ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…