Dengesiz miyim ben

Burda küçük bir ilde yaşıyordum hiçbir sosyal faaliyet yok insanlar garip iş yerinde pek sohbet edilelecek kimse yok stres var vs vs ve tayin için 5 yıl falan beklemem lazımdı ben de en genç yaşlarımı burda harcmak istemedim istifa ettim başka bir yeri kazandım Ankaraya taşınıyorum özetle
Ben de benzer durumda, benzer duygulardayım. Umarım mutlu oluruz

Değişime bir şekilde direnç gösteririz hepimiz. sonuçta bildiğin ortam kötü bile olsa bildiğin ortamdır
Bilmediğin yer daha iyi bile olsa bir risk içerir. O yüzden böyle düşünmen normal.

Burda küçük bir ilde yaşıyordum hiçbir sosyal faaliyet yok insanlar garip iş yerinde pek sohbet edilelecek kimse yok stres var vs vs ve tayin için 5 yıl falan beklemem lazımdı ben de en genç yaşlarımı burda harcmak istemedim istifa ettim başka bir yeri kazandım Ankaraya taşınıyorum özetle
Hic tereddüt etmeyin. Is Yeri önemlidir. Tam tersi cesaretiniz ve mutlu olmadiginiz yerden gitmek isteginizi taktir ettim. Gittiginiz yerde olmazsa Yine degistirirsiniz. Benim inancima Göre Sabrin sonu güzelliktir. Basarilar dilerim..

Yok ailemden ayrıyım zaten beni korkutan ya burayı ararsam orda pişman olursam burda sevmediğim şeylerden beterini yaşarsam komik ama böyle :)
Sonunu dusunen kahraman olamaz :)
Ayrica su an kendimi harap etmiskn, geri donusude olmuyorsa kararimin bari cekerim cekecegimi, sonra hal caresine bakarim. Su an mutsuz olacam ihtimaliyle vazgecip sonradan en azindan keskeler olmaz.

Uzun zamandır gitmek istiyordunuz. Yani uzun zamandır aynı yerdeydiniz. Güvenli alanınızdan çıkacak olmak, yeni bir hayata başlayacak olmak tedirgin etmiş olabilir sizi. Ama neden gitmeye karar verdiniz, şimdi aranızdaki problem çözüldü mü ayrılmak istediğiniz yerle? Bunlar da önemli?

Uzun zamandır gitmek istiyordunuz. Yani uzun zamandır aynı yerdeydiniz. Güvenli alanınızdan çıkacak olmak, yeni bir hayata başlayacak olmak tedirgin etmiş olabilir sizi. Ama neden gitmeye karar verdiniz, şimdi aranızdaki problem çözüldü mü ayrılmak istediğiniz yerle? Bunlar da önemli?

Problem çözülmedi kalsam da pişman olurdum zaten kesin

Bazen insan biseye sadece ulasmaya odaklanir.
Ornegin " o erkege asik oldum, onsuz yasayamam, kaciyim ben' gibi.
Peki ya sonra?
Bunlari hesaplamaz insan, sirf zafer bildigi seye odaklanir.
Ve o zafere ulasinca sorunlar baslar ve dersinki " ben ne yapmisim?".
Allah buyuk hatalardan pismanliklardan korusun bizi.
Umarim sizinki buyuk bi pismanlik degildir.
Cogu evliligin hazin sonu:))

Yok bu dengesizlik degil..
İnsan gitmek istese bile anılar biriktiriyor, kotu günler bile garip bi sekilde ozlenebiliyor..
Mazosist miyim ben? Diye eklesem fena olmayacak sanki.. :)

Su an sizi neyin beklediğini bilmediğiniz için bence bu kafa karışıklığı. Ama gidince güzel bir manzara ile karşılaşınca hersey silinir gider. Basliga cevabım hangimizin dengesi hep yerinde ki:halay:

Uzun zamandır gitmek istediğim yerden gidiyorum sonunda ama içimde bi burukluk var mutlu değilim tam anlamıyla, tedirginim, yoksa pişman mı oldum?
ama hep mutsuzdum burda şimdi ne oldu dengesiz miyim ben
gelecekten bildiriyorum. hic pisman olmayacaksin:halay:ayrilirken bi duygusallik geliyo da hemen geciyo. ankarada cok guzel sosyal ortam kurarsin bu arada. ben kucuk sehirden, adi buyuk ama kendi kucuk bir sehire gectim. yine de pisman olmadim. sen hic olmazsin.

Back
X