Yeni evliyim bosaniyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba önceden de açmıştım konuyu kayınvalidemle kavga ettik. Her şeyine karışmaya başlamıştı. Bura niye böyle şuraya ne olmuş yok oğlum sahura kalkıyor mu profil degistiyorum bir şey mi oldu en sonunda geldi ne oldu size diye patladım ağzımdan geleni söyledim dememem gerekiyordu aileler araya girdi kavga ettik 7 aylık evliyim 5 ay zaten vajinusmusla uğraştım ve tedavi oldum bunu da başıma kakti 7 aydır seninle uğraşıyorum diye 2 ay önce yenmiştim kayınbabamda babamla görüştü babam bi daha denesinler böyle yuva yıkılmaz kızım özür dilesin dedi adamda evdekilere bir soruyum dedi. Eşim de bugün mesaj attı büyükler konuşmuş diyecek bir şeyim yok devam etmek istemiyorum yazmış çok zoruma gidiyor bu vajinusmus sürecinde zaten yıpranmıştık yendim elimden geleni yaptım çok zoruma gidiyor şimdi benden boşaniyor annesiyle de kavga edince ne yapacağımı bilmiyorum canım çok yaniyor annem kayinvalidemi aradı açmadı donmedi bile Kayinbabam babami aradı evde değiliz diye gelmedi büyük ihtimalle bitti demeye geliyor
nesini sevdiniz bu kadar? sizi incitmediği yer kalmamış. siz de kaynana ile kavga edince hepten köprüler yıkılmış. size insan gibi davranan ve zor anda yanınızda duran biri lazım. yaradan kurtarıyor şükredin.dünya erkek dolu. isterseniz 50 tane rahatlıkla bulursunuz. bırakın gitsin. kalsa da bir işe yaramayacak bacım..

seks hayatı ortaya sacildiktan sonra daha ötesi mi var, herkes herşeye karismayi kendine hak görür.
Eşinden bi cacik olmaz.
Büyüklerinize mübarek olsun evlendikleri gibi bosanacaklar belli ki. Sen düşünmeye devam et.

Siz üzerinize düşen iyi niyetli yaklaşımı yapmışsınız.Artık sessizce onlardan bir adım gelmesini bekleyin.Eşiniz gelirse oturun sakince kendinizi ve beklentilerinizi ifade edin.Aksi halde dediğim gibi amaçları başka olabilir.Amaç yalvarmanız, el etek öpmenizse bu evlilikten hayır gelmez bence.Sabredin, zamana bırakın derim.
Bilmiyorum bitirmek istedigini söyledi

seks hayatı ortaya sacildiktan sonra daha ötesi mi var, herkes herşeye karismayi kendine hak görür.
Eşinden bi cacik olmaz.
Büyüklerinize mübarek olsun evlendikleri gibi bosanacaklar belli ki. Sen düşünmeye devam et.
Ben bir şey düşünmüyorum ama Allah kimsenin başına vermesin çok zor

Merhaba önceden de açmıştım konuyu kayınvalidemle kavga ettik. Her şeyine karışmaya başlamıştı. Bura niye böyle şuraya ne olmuş yok oğlum sahura kalkıyor mu profil degistiyorum bir şey mi oldu en sonunda geldi ne oldu size diye patladım ağzımdan geleni söyledim dememem gerekiyordu aileler araya girdi kavga ettik 7 aylık evliyim 5 ay zaten vajinusmusla uğraştım ve tedavi oldum bunu da başıma kakti 7 aydır seninle uğraşıyorum diye 2 ay önce yenmiştim kayınbabamda babamla görüştü babam bi daha denesinler böyle yuva yıkılmaz kızım özür dilesin dedi adamda evdekilere bir soruyum dedi. Eşim de bugün mesaj attı büyükler konuşmuş diyecek bir şeyim yok devam etmek istemiyorum yazmış çok zoruma gidiyor bu vajinusmus sürecinde zaten yıpranmıştık yendim elimden geleni yaptım çok zoruma gidiyor şimdi benden boşaniyor annesiyle de kavga edince ne yapacağımı bilmiyorum canım çok yaniyor annem kayinvalidemi aradı açmadı donmedi bile Kayinbabam babami aradı evde değiliz diye gelmedi büyük ihtimalle bitti demeye geliyor
Siz barışsanız dahi bu adam annesinin ve babasının ağzına bakar. Değiştiremezsiniz o yüzden kabullenmeniz gerekir. Ailelerin ilişkinizin bu kadar içinde olması hatalı olmuş. Evlilik her sorunda ebeveynlerin sorunu çözmesi gereken bir müessese değil. Sanki siz okulda bir suç işlemişsiniz de öğretmeniniz anne ve babanızla konuşmuş gibi olmuş.

Ayrıca siz vajinusmusu yenmenize rağmen sizinle birliktelik yaşamadıysa eşinizin de cinsel problemleri vardır. Belki o yüzden sizi terk etmesi kolay geliyordur. Sizi yüzleşmesi gereken bir problem olarak görüyor olabilir. Her halükarda bu adamdan bir cacık olmaz.

nesini sevdiniz bu kadar? sizi incitmediği yer kalmamış. siz de kaynana ile kavga edince hepten köprüler yıkılmış. size insan gibi davranan ve zor anda yanınızda duran biri lazım. yaradan kurtarıyor şükredin.dünya erkek dolu. isterseniz 50 tane rahatlıkla bulursunuz. bırakın gitsin. kalsa da bir işe yaramayacak bacım..
Doğru diyorsunuz

Siz barışsanız dahi bu adam annesinin ve babasının ağzına bakar. Değiştiremezsiniz o yüzden kabullenmeniz gerekir. Ailelerin ilişkinizin bu kadar içinde olması hatalı olmuş. Evlilik her sorunda ebeveynlerin sorunu çözmesi gereken bir müessese değil. Sanki siz okulda bir suç işlemişsiniz de öğretmeniniz anne ve babanızla konuşmuş gibi olmuş.

Ayrıca siz vajinusmusu yenmenize rağmen sizinle birliktelik yaşamadıysa eşinizin de cinsel problemleri vardır. Belki o yüzden sizi terk etmesi kolay geliyordur. Sizi yüzleşmesi gereken bir problem olarak görüyor olabilir. Her halükarda bu adamdan bir cacık olmaz.
Yüzüme gelipte beni ayrılmak istiyorum bile diyemedi bana mesaj atmış büyükler halleder diyor

Daha ilk krizde özelinizi ortaya döküp bundan haklılık payı çikarmaya çalışan adamdan hayır gelmez.Bu saatten sonra onun icin görünmez olun.Arayıp sormayın peşine düşmeyin.Devam edecekse çabalayan o olsun.Siz yaparsanız iyice değersizleşirsiniz onun gözünde ve ikinci krizde yine biter.Hakkınızda hayırlısı olsun.

Bu sorunlar yüzünden vücudunuz bile ilişkiyi reddetmiş
Adam boşanma kararını bile tek basına alamıyor
Annesine babasına soruyor
Böyle evlilik sizi hayat boyu yoracağına bugün bitmesi daha iyi
En azından gerçek bir aşkı bulma umudunuz olur
Olmasa bile kafanız rahat olur

Eşimle denedim ilk zamanlar olmayınca doktora gittik sonra eşim benimle hiç denemedi aylarca artık kaynanama demek zorunda kaldım ona dedikten sonra yaklaştı bana
Anasının lafiyla karisiyla ilişkiye giren adam çokmu aradin bulunmaz Hint kumaşıni

Vajinusmus sorununa kadar her şey anlatılmış. Bu evlilik iki kişilik değil, bildiğin iki ailelik.
Adamla değil ailesiyle evlisiniz, ona göre hareket edin

Eşimle denedim ilk zamanlar olmayınca doktora gittik sonra eşim benimle hiç denemedi aylarca artık kaynanama demek zorunda kaldım ona dedikten sonra yaklaştı bana
Çok özür diliyorum ama kaynanana tam olarak ne dedin ? Oğlun benle ilişkiye girmiyor mu dedin ? Ay yerin dibine girer insan. Yatak özelinizi nasıl böyle paylaşırsınız hemde annesiyle ???

Annesinin lafıyla karısıyla sevişen, ayrılığı bile velilerine bırakan biri için gereksiz bir üzüntü içindesiniz. Bir de özür dilemeye çalışmışsınız. Eşiniz vazgeçerse ayrılmaktan geri döneceksiniz cok büyük ihtimal.
Umarım biraz olgunlaşır ve mantıklı düşünürsünüz. İlkokul çocuğu gibi sürekli velilerle karar alınan evlilik olmaz.

Bilmiyorum bitirmek istedigini söyledi
Öyle bitmez hemen.Bitiyorsa Allah böyle istedi demek lazım.Siz elinizden geleni yapmışsınız şimdi sıra onlarda.Siz eşsiz kalacaksanız eşiniz de kalacak.Ayrılık gidene değil kalana zor.Evinizi tek başına çekip çevirsin biraz bakalım.Pişman olmak başka küçülmek başka.Ve maalesef insanlar küçülmenizi görmek ister çoğu zaman.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X