Yeni evliyim bosaniyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba önceden de açmıştım konuyu kayınvalidemle kavga ettik. Her şeyine karışmaya başlamıştı. Bura niye böyle şuraya ne olmuş yok oğlum sahura kalkıyor mu profil degistiyorum bir şey mi oldu en sonunda geldi ne oldu size diye patladım ağzımdan geleni söyledim dememem gerekiyordu aileler araya girdi kavga ettik 7 aylık evliyim 5 ay zaten vajinusmusla uğraştım ve tedavi oldum bunu da başıma kakti 7 aydır seninle uğraşıyorum diye 2 ay önce yenmiştim kayınbabamda babamla görüştü babam bi daha denesinler böyle yuva yıkılmaz kızım özür dilesin dedi adamda evdekilere bir soruyum dedi. Eşim de bugün mesaj attı büyükler konuşmuş diyecek bir şeyim yok devam etmek istemiyorum yazmış çok zoruma gidiyor bu vajinusmus sürecinde zaten yıpranmıştık yendim elimden geleni yaptım çok zoruma gidiyor şimdi benden boşaniyor annesiyle de kavga edince ne yapacağımı bilmiyorum canım çok yaniyor annem kayinvalidemi aradı açmadı donmedi bile Kayinbabam babami aradı evde değiliz diye gelmedi büyük ihtimalle bitti demeye geliyor
kayinvaliden evliliginle ve yataginla ilgili bu kadar bilgiyi nerden biliyor? bilmemesi gereken konulari esin orda burda anlattigi icin huzurunuz yok. boşan ve kurtul disarda iyi kadinlari bekleyen iyi adamlar var neden ugrasasin bu cocuk gibi her seyi herkese anlatan herifle?

Eşimle denedim ilk zamanlar olmayınca doktora gittik sonra eşim benimle hiç denemedi aylarca artık kaynanama demek zorunda kaldım ona dedikten sonra yaklaştı bana
Ooooo ben böyle bişey duymadım ne dedin kayana sen annesi onane demiş ki

Ailenin yaptığı bir nevi ısrar oluyor tabiki bir defa yapmayın etmeyin denir ama zaten olay AP açık ortada eşin olan kişi seni gram önemsemiyor annesi ağızına bakıyor sen daha aile e beni çokluk çocuk olmadan kurtarın demen lazım sen şimdi nerdesin kimin evinde
Ailemin evindeyim

Ailemin evindeyim
Vajinısmus bildiğim kadarı ileçok zor iki kişiyide yıpratıyor ama bu asla iki kişi dışına çıkmaması gerekir bende yaşadım 1 haftada yendim ben ama yenemesem kayanan bunu bilmezdi oğlu bana yaklaşşın diye neden ona diyim ki

Vajinısmus bildiğim kadarı ileçok zor iki kişiyide yıpratıyor ama bu asla iki kişi dışına çıkmaması gerekir bende yaşadım 1 haftada yendim ben ama yenemesem kayanan bunu bilmezdi oğlu bana yaklaşşın diye neden ona diyim ki
Dedikten sonra çözüm oldu

Tamam da adam neden yakınlaşmıyor ben onu anlamadım hazırım dediğin zamanda mı kaçtı
Bilmiyorum soğukluk vardı deniyoruz olmuyor zaten çözdükten sonra da sikinti yaşadım hadi yapalım diyip durdum sürekli ben korktum en başa dönerim diye resmen benimle yap diye kaç defa kavga ettim

Bilmiyorum soğukluk vardı deniyoruz olmuyor zaten çözdükten sonra da sikinti yaşadım hadi yapalım diyip durdum sürekli ben korktum en başa dönerim diye resmen benimle yap diye kaç defa kavga ettim
İşte Buda sıkıntı sorun çözülünce benimle yap demek ne adamda bir tuhaflık var sence sen ne düşünüyorsun başka detay var mı hayatında

İşte Buda sıkıntı sorun çözülünce benimle yap demek ne adamda bir tuhaflık var sence sen ne düşünüyorsun başka detay var mı hayatında
Evet var bir tuhaflık galiba onda da cinsel isteksizlik vardı aslında son zamanlarda duzelmisti

Doğru diyorsunuz daha yüzleşmiyor bile bana gelmiş tamam uzatma yazıp durdu mesajda
Bunun olayı istemiyor bacım üzülme ama istemiyor arxulamıyır. Bu vzjinismus falan olayı değil adamda sıkıntı var adam yapacak oldumu sen daha korkar kaçarsın o ister durur sen ben hastaydım böylemi oldu söylemi oldu deme sen şunu bil bi erkek istediği zaman kul kölede olur istemediği zaman kılını bile kıpırdatmaz

Merhaba önceden de açmıştım konuyu kayınvalidemle kavga ettik. Her şeyine karışmaya başlamıştı. Bura niye böyle şuraya ne olmuş yok oğlum sahura kalkıyor mu profil degistiyorum bir şey mi oldu en sonunda geldi ne oldu size diye patladım ağzımdan geleni söyledim dememem gerekiyordu aileler araya girdi kavga ettik 7 aylık evliyim 5 ay zaten vajinusmusla uğraştım ve tedavi oldum bunu da başıma kakti 7 aydır seninle uğraşıyorum diye 2 ay önce yenmiştim kayınbabamda babamla görüştü babam bi daha denesinler böyle yuva yıkılmaz kızım özür dilesin dedi adamda evdekilere bir soruyum dedi. Eşim de bugün mesaj attı büyükler konuşmuş diyecek bir şeyim yok devam etmek istemiyorum yazmış çok zoruma gidiyor bu vajinusmus sürecinde zaten yıpranmıştık yendim elimden geleni yaptım çok zoruma gidiyor şimdi benden boşaniyor annesiyle de kavga edince ne yapacağımı bilmiyorum canım çok yaniyor annem kayinvalidemi aradı açmadı donmedi bile Kayinbabam babami aradı evde değiliz diye gelmedi büyük ihtimalle bitti demeye geliyor
Gelinini çıldırtıp”şimdi biz ne yaptık ki”diyen zeytinyağı kv vakası.Yapmasaydınız iyiymiş ama bence ellerine koz geçmiş ve sizin yalvarmanızı istiyorlar.Böylece istedikleri manüplasyonu yapabilecekleri itaatkar bir gelin yaratacaklar.Siz de tek söz etmeden tepkisizce bekleyin.Konuşup orta yolu bulması gereken kişi eşiniz.Sakın kimseyi aramayın top eşinizde.

Gelinini çıldırtıp”şimdi biz ne yaptık ki”diyen zeytinyağı kv vakası.Yapmasaydınız iyiymiş ama bence ellerine koz geçmiş ve sizin yalvarmanızı istiyorlar.Böylece istedikleri manüplasyonu yapabilecekleri itaatkar bir gelin yaratacaklar.Siz de tek söz etmeden tepkisizce bekleyin.Konuşup orta yolu bulması gereken kişi eşiniz.Sakın kimseyi aramayın top eşinizde.
Eşim bana sahip çıkmıyor

Senin şuan yapman gereken şu asla iletişime geçme yazma cevap dahi verme mahkemede bitir kedini küçültme bunun gözünde sakın
Zaten benimle iletişime geçmiyor büyükler halleder diyip aradan sıyrılıyor şaka gibi

Eşim bana sahip çıkmıyor
Siz üzerinize düşen iyi niyetli yaklaşımı yapmışsınız.Artık sessizce onlardan bir adım gelmesini bekleyin.Eşiniz gelirse oturun sakince kendinizi ve beklentilerinizi ifade edin.Aksi halde dediğim gibi amaçları başka olabilir.Amaç yalvarmanız, el etek öpmenizse bu evlilikten hayır gelmez bence.Sabredin, zamana bırakın derim.

İlk defa böyle bir şey yazıyorum ama bana bitmemiş gibi geldi barışılacak vibeı verdi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X