Merhaba önceden de açmıştım konuyu kayınvalidemle kavga ettik. Her şeyine karışmaya başlamıştı. Bura niye böyle şuraya ne olmuş yok oğlum sahura kalkıyor mu profil degistiyorum bir şey mi oldu en sonunda geldi ne oldu size diye patladım ağzımdan geleni söyledim dememem gerekiyordu aileler araya girdi kavga ettik 7 aylık evliyim 5 ay zaten vajinusmusla uğraştım ve tedavi oldum bunu da başıma kakti 7 aydır seninle uğraşıyorum diye 2 ay önce yenmiştim kayınbabamda babamla görüştü babam bi daha denesinler böyle yuva yıkılmaz kızım özür dilesin dedi adamda evdekilere bir soruyum dedi. Eşim de bugün mesaj attı büyükler konuşmuş diyecek bir şeyim yok devam etmek istemiyorum yazmış çok zoruma gidiyor bu vajinusmus sürecinde zaten yıpranmıştık yendim elimden geleni yaptım çok zoruma gidiyor şimdi benden boşaniyor annesiyle de kavga edince ne yapacağımı bilmiyorum canım çok yaniyor annem kayinvalidemi aradı açmadı donmedi bile Kayinbabam babami aradı evde değiliz diye gelmedi büyük ihtimalle bitti demeye geliyor