- 10 Ağustos 2018
- 1.037
- 357
- 123
- Konu Sahibi Sevgicicegim99
-
Tutmasın.Böyle davranınca tutmasının bir anlamı yok zaten.Oruç tutuyor. Ama kalp de kırıyor sinirleniyor sövdüğü de oluyor!!!
Erkek ne b*ka yarıyor?Ona göre illa kadın sofra kurar yemek yapar iftar sahur hazırlar bunların hepsını kadın yapar . Kendisi hiç yardım etmez.
Nefret ettiğim insan tipi.Elime düşerse her türlü hakareti ederim sanırım.Çok sinirlendim digerlerinide alıntı yapmaya üşendim.Kocan öküz bacım.Birşeyi 10 kere söyleyınce yapar. Yemek olmadıgı zaman söylenir kavga çıkartır.
EVET oruçtan oluyor ama inanın ki normalde de böyleHepsi oructan oluyor oruçluyken çalıştığı icin açlığa dayanamıyor
Ama ne yazıkki sabirla ve hakkini vere vere bilinçle oruc tutan yok gibi
Birde çalışmıyorsanız evde iseniz yemek yapin sahur hazirlayin ne olacak ki çalışıyor olsaniz yardim istemeniz daha normal karsilanir da 12 saat disarda geçiriyormuş
EVET oruçtan oluyor ama inanın ki normalde de böyle
Zaten yapıyorum hem de eksiksiz. Bir de aktif bir çocukla uğraşıyorum gün için de zaten evden çıkılmıyor. Evde sürekli yemek bulaşık çamaşıt temizlik çocuk.Ben normalde kadın erkek işi diye bir ayırım yapmam ama adam 12 saat dışarıdaysa ve ben evdeysem çalışmıyorsam yemek yapardım. Sofra kurar kaldırırdım.
Benm ilgilenmek zorunda oldugum evladım var onunla ilgileniyorum 2 yasında aktif bir çocuk. Evden çıkamadıgı için bunalımda ağlıyor sıkılıyor onu oyalıyorum nefes aldırmıyor üstüne bir de anlayışsız kocaEşinizin tepkisi çok fazla fakat eğer siz çalışmıyorsanız ve eşiniz hem uzun süre çalışıp hemde oruç tutuyorsa sizin biraz daha anlayışlı olmanız iletisimizini en azından daha düzgün hale getirirdi. Yani sahuru illa 3.30da yapmak istiyorsa hazırlayın o saatte yapsin. Siz istediğiniz saat yer yatarsınız. Ki zaten 12 saat işte olan birisi 8 9 saatte uyusa uyanık kaldığı süre günde 3 4 saat falan. Bu kadar yoğun çalışan birinden bu süreçte ben is beklemezdim diye düşünüyorum. Ve şunu ekleyeyim, yoğun çalışan siz evde olan eşiniz olsa yine ayni düşünürdüm. Eşler bu tarz durumlarda hayati birbirleri kolaylastirmali
Ne yapmayı planlıyorsun?Zaten yapıyorum hem de eksiksiz. Bir de aktif bir çocukla uğraşıyorum gün için de zaten evden çıkılmıyor. Evde sürekli yemek bulaşık çamaşıt temizlik çocuk.
Üstüne bir de laf yiyorum anneanne ne git diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?