- 28 Ağustos 2016
- 1.438
- 2.359
- 133
- Konu Sahibi Sevgicicegim99
-
Yenı degıl ki ama bu, orucla ılgılısı yok yanı bunun.Zaten yapıyorum hem de eksiksiz. Bir de aktif bir çocukla uğraşıyorum gün için de zaten evden çıkılmıyor. Evde sürekli yemek bulaşık çamaşıt temizlik çocuk.
Üstüne bir de laf yiyorum anneanne ne git diyor
Doğru hatırlıyorsun canım:/Yenı degıl ki ama bu, orucla ılgılısı yok yanı bunun.
Yanlıs hatırlamıyorsam sızı ıkı yasındakı bir cocuktan kıskanacak kadar ruh hastasıydı kocanız. Yanlıs hatırlıyorsamda kusura bakmayın.
Bacagınıza falan vuruyordu doverım diye bagırıyordu size hep. Ben boyle bır konu hatırlıyorum sızın olan.
Dogru mu hatırlıyorum?
Ne dıyım bilmiyorum ki uzgunum. Ya bu deveyi gudeceksin ya da bu diyardan gideceksin.Doğru hatırlıyorsun canım:/
8 yıldır uğraşıyorum değişmesi için her yaptını affetttim hem 35 yasında adam ama aklı 15 yasındaNe dıyım bilmiyorum ki uzgunum. Ya bu deveyi gudeceksin ya da bu diyardan gideceksin.
Baska caren yok bılıyosun, bu adam Degısmez
Aynen canım anlamayan anlamıyor.Bir kere herifin zihniyeti berbat. Bu işleri kadın yapar diyor zaten. Yani kadın çalışsada bu adamın zihniyeti değişmeyecek. Üstelik herkes adamın çalışmasına takmış ama bu kadın da evde 2 yaşında çocuk bakıyor. İki kez büyüttüm bende. Benim de dur durağım yoktu. Mola yoktu. Sürekli oyalanmak isteyen bir çocukla tün evin işini yapmak ne kadar kolay geliyor bazı kadınlara. O çalışıyorsa siz de çalışıyorsunuz. Onun izin günü tatili vardır. Sizin var mı? Yok. Onun izin gününün birinde çocuğu ona bırakıp sizin de kendinize vakit ayırma lüksünüz var mı? Eminim ki o da yok. Ama ne var. Adam çalışıyor. Bir zahmet onu da yapsın artık.
Mrb ben Konu Sahibi. Ben anlatamıyorum galıba. Adam genel olarak üşengeç .Asla ama asla erkek işi kadın işi diye ayırmam. Ama adam 12 saat çalışıyormuş. Sadece gidiş geliş 2 saat sürüyor. İnanın o yol varya yorgunluğun üstüne hiç çekilmiyor. Yani inanın ben 12 saat çalışıp eve gelsem eşimde bütün gün evdeyse bi sıcak karşılama beklerim bi kapıyı açsın sarılsın, hoş geldin desin. Gülsün. Gel hayatım sofra hazır çay hazır desin isterim valla. Dır dır yapsın istemem. Adama da iş yaptırmak istiyorsanız dır dır yaparak iş yaptıramazsınız.
Adamın hödüklüğünü evden git falan demesini savunmuyorum yanlış anlaşılmasın. Ama işte her erkek aynı değil. Bazılarının biraz yontulmaya ihtiyacı var. O inat sen inat biryere varamazsınız. Kendinizi yıprattığınızla kalırsınız.
Alnınızdan öpebilirmiyim . ❤Ne alaka korona varken bir hafta da aynı bir ay da aynı evden çıktıktan sonra. Ayrıca beğenmiyorsa kendi gitsin sizi evden kovmak nedir? Ben anlamıyorum ya hem iyi kötü bütün işleri görülecek hem hiçbir işin ucundan tutmayacaklar hem de nankörlük yapacaklar. Yorgunluğu yaptıklarının açıklaması değil ki. Siz de bütün gün yatmıyorsunuz hoş evde. Siz de avazınız çıktığı kadar bağırın o zaman evde.
Valla ne guzel. Bnm de 2 yasında kızım var. Çocuğu uyutup 04.00 e kadar duruyorum.Benim de esim ramazan da hep evde olur. Ben on hazirligi yaparim, o sahur vakti pisecegi pisirir, isitacagi isitir. Sofrayi hazirlar, cayimin sekerini dahi karistirir suyumu bardaga kor, beni oyle uyandirir. Çünkü 3 yasinda kızım var. O hazirlamasa uykusuz ve yorgun olurum biliyor. Merhametini sevdigim. Sizde oyle yapin. Hazirlip birakin madem oda boyle talep etmis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?