Dengesiz ve beni çok yoran bi koca

Asla ama asla erkek işi kadın işi diye ayırmam. Ama adam 12 saat çalışıyormuş. Sadece gidiş geliş 2 saat sürüyor. İnanın o yol varya yorgunluğun üstüne hiç çekilmiyor. Yani inanın ben 12 saat çalışıp eve gelsem eşimde bütün gün evdeyse bi sıcak karşılama beklerim bi kapıyı açsın sarılsın, hoş geldin desin. Gülsün. Gel hayatım sofra hazır çay hazır desin isterim valla. Dır dır yapsın istemem. Adama da iş yaptırmak istiyorsanız dır dır yaparak iş yaptıramazsınız.

Adamın hödüklüğünü evden git falan demesini savunmuyorum yanlış anlaşılmasın. Ama işte her erkek aynı değil. Bazılarının biraz yontulmaya ihtiyacı var. O inat sen inat biryere varamazsınız. Kendinizi yıprattığınızla kalırsınız.

Yenı degıl ki ama bu, orucla ılgılısı yok yanı bunun.
Yanlıs hatırlamıyorsam sızı ıkı yasındakı bir cocuktan kıskanacak kadar ruh hastasıydı kocanız. Yanlıs hatırlıyorsamda kusura bakmayın.
Bacagınıza falan vuruyordu doverım diye bagırıyordu size hep. Ben boyle bır konu hatırlıyorum sızın olan.
Dogru mu hatırlıyorum?

Günde 12 saat iş ve yol, 8 saat eve gelince uyusa kalıyor 4 saat onda da kavga ediyorsunuz -_- sorun bence aşırı yoğunluk, birbirine vakit ayıramama, iletişimin kaybolması... İmkanınız varsa eşinizin iş yerine yakın bir yere tasının. 2 saat de 2 saattir. İşten gelince sofrayı kaldırmanıza vs yardım edebilir ama çalışma saati bu kadar yoğun adamdan kalkıp sahurda yardım vs beklemek tuhaf bence. Kaldı ki çalıştığı günlerde de yardım beklemek çok zor. Evet sizin de dinlenmeye ilgiye anlayışınız var ama bana eşinizin çalışma şartları çok ağır geldi İzinli olduğunda yardım etmesi konusunda konuşun. “Git” mevzusu kabul edilemez onda haklısınız. Ama bence (anladığım kadarıyla) sizin sorununuz birbirinize vakit ayıramama ve iletişim eksikliği.

Siz yiyip yatın eşiniz istediği zaman yesin. Orta yolu bulun. Ben günde 8 saat çalışıp oruç tutarken eve gelince gözüm hiçbir şeyi görmüyordu sadece iftara kadar dinlemek istiyordum. Siz çalışmıyorsaniz evdeki işleri siz yapıverin. Her gün temizlik her gün davet sofrası hazirlamayacağınıza göre zor olmasa gerek..
Ben şuan izindeyim çalışırken evdeki işlerde esimden yardım istiyordum. Ama şu an evdeyim boş vaktim var yardıma gerek duymuyorum. Her gün o kadar yoğun olmuyorum haliyle

Siz şaka mısınız acaba anlayamadım açıkçası çalışmayanın halden anlaması gerçekten çok zor. Ben köy okulundayken sabah 07.30da servise biner akşam 18.00de servisten inerdim. Lafları dilimin ucuna getiremezdim yorgunluktan. Allahtan bekardım da bulaşığı bile bazen yıkardım yani bırakın ramazanda sahuru falan... bugün böyleyseniz sair zamanda düşünemiyorum sizi

Bir kere herifin zihniyeti berbat. Bu işleri kadın yapar diyor zaten. Yani kadın çalışsada bu adamın zihniyeti değişmeyecek. Üstelik herkes adamın çalışmasına takmış ama bu kadın da evde 2 yaşında çocuk bakıyor. İki kez büyüttüm bende. Benim de dur durağım yoktu. Mola yoktu. Sürekli oyalanmak isteyen bir çocukla tün evin işini yapmak ne kadar kolay geliyor bazı kadınlara. O çalışıyorsa siz de çalışıyorsunuz. Onun izin günü tatili vardır. Sizin var mı? Yok. Onun izin gününün birinde çocuğu ona bırakıp sizin de kendinize vakit ayırma lüksünüz var mı? Eminim ki o da yok. Ama ne var. Adam çalışıyor. Bir zahmet onu da yapsın artık.

Doğru hatırlıyorsun canım:/

Aynen canım anlamayan anlamıyor.
Düşünsene çalıştığımı. İşe gidip gelicem ev işleri bende.
Ama kendisi elini sürmücek. Nerde eşitlik

Mrb ben Konu Sahibi. Ben anlatamıyorum galıba. Adam genel olarak üşengeç .
Çatalı bile kalkıp kendisi almaz daha orucumu açmamışım benden çatal istiyor örnek.

Yani yıllardır yasayan ben oldugum için huylarını en iyi bilen benım çünkü yapısal olarak üşengeç. Yesin içsin yatsın.
Bir de yorgun olduğu için bana bağırsın.
Yorgunum sen halden anlamıyon diye bağırsın.

Aslında ben çok iyi anlıyorum onu ama o bunu görmüyor işine gelmiyor

Ama

Benim de esim ramazan da hep evde olur. Ben on hazirligi yaparim, o sahur vakti pisecegi pisirir, isitacagi isitir. Sofrayi hazirlar, cayimin sekerini dahi karistirir suyumu bardaga kor, beni oyle uyandirir. Çünkü 3 yasinda kızım var. O hazirlamasa uykusuz ve yorgun olurum biliyor. Merhametini sevdigim. Sizde oyle yapin. Hazirlip birakin madem oda boyle talep etmis.

Alnınızdan öpebilirmiyim . ❤

Laf yapmasın diye her isini görüyosunuz, her erkeğin zaten yaptıgı seyleri iyi ve olumlu yön zannediyosunuz. O da size sen insan değilsin deyip sizi evden kovuyor. Siz de tamam giderim diyosunuz. Cok üzüldüm, kölelikten baska bisi değil yaptıgınız. Sadece o mu yoruluyor? Sadece o mu oruc tutuyor. Hiç normal degil davranısları

Valla ne guzel. Bnm de 2 yasında kızım var. Çocuğu uyutup 04.00 e kadar duruyorum.
Beyefendi laf söylemesin die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…