Dengesiz ve beni çok yoran bi koca

Ben gayet açık ve net yazıp anlayışlı olmaya çalıştım. Ama sanırım sizin buraya yazdıklarınızdan başka problemler de var. O yüzden bu denli tepkiniz var eşinize karşı.

12 saat evde olmayan birinden ben ev isi yemek beklemezdim herhalde. Cocuguyla ilgilense yeter. Zaten yoruluyormus. Annene git kal sozu de sinirle soylenmis gibi duruyor. Idare edin bence

Evlilikte kimsenin "ben böyleyim çekmek zorundasın" deme lüksü yok. İşte şöyle sinirliyim, böyle küserim, donum sol taraftan illaha ütülenecek...bu erkek kadın fark etmez. Benimde sinirli bir tarafım var. Bazen çok işime yarıyor, ama ilişkilerde zarar. Bende cidden dilimi ısırıyorum bazen ağzımı tutayım diye. Insan eşini seviyorsa kırmamaya gayret eder. Cidden kalp kırmamaya uğraşmak lazım. Esiniz içinde aynısı geçerli. Siz elinizden geleni yapıyorsunuz zaten. Ama çocuk dan dolayı zaten uyku eksikliği varsa zamanında yatın. Esinizin işi de zor 12 saat disarda ama bu her hareketini affettirmez. Başka sorunlarda belli ki davranışlarında var. Kendini bu konuda geliştirmese size ya çekmek, yada çekip gitmek düşer. Ha bana "anneannene" git diyen adama patlarım ama. Dediğim gibi sinirli tarafım her zaman negatif değildir

Siz çalışıyor musunuz?
Çalışıyordum. İş hayatım da oldu. Yine bana destek değil köstek oldu. Çalışsam ne olucak adam aynı adam. Ben günde 12 saat çalışırken evde herşeyi dört dörtlük isterdi.

Bağırır çağırırdı . 12 saat çalışıyorum günlerimi kahveyle geçiriyordum yine de yaranabildim mi?

Hayırrrr

Çalışan insan çok yoruluyor ya ve bence bunun kadını erkeği yok. Ben evli olsam ve eşimden geç eve gelseydim kesinlikle ve kesinlikle onun bir şeyler hazırlamasını beklerdim. 12 saat çok ciddi bir süre. Insanda sabır bırakmaz ki. Eşinizin geldiğinde yerinden kıpırdamaması çok normal. Gerçekten çok fazla çalışma süresi var. Hele o 2 saat yol... Eyvah Eyvah

Olabildiğince sabırlı olun. Sinirle bir şey mi söyledi? Biraz siz alttan alın. Bırakın siniri geçsin sonra siz dediklerinin yanlış olduğunu söylersiniz. Yangına körükle gitmeyin. Suyla gidin

Zaten elinizden geleni yaptığınızı, kendisinin kıymet bilmediğini ve sürekli böyle davrandığı için, artık bıktırdığını söyleyip, hazırlayın alacaklarınızı ve gidin nereye gitmek istiyorsanız. Arayıp sormayında, kendi kendine kalsın öylece. Adam evde keyfine göre kafa dinlemenin planını yapmış.Size utanmadan git diyor. Hayat enerjinizi sömürüyor. Siz de biraz uzaklaşır, kafanızı dinlemiş olursunuz. Çalışıyor, yoruluyor. Kolay değil ama, sizde elinizden geleni yapıyorsunuz.Biraz çekin kendinizi.

İflah olmaz bir koca modeli imkanınız varsa ömrünüzü çürütmeyin bu öküzle

Tamam eşiniz kaba da hazırla yat diyor öyle olmaz diyorsunuz? Neden olmuyor ? Niye yani cidden anlamıyorum. Saygıdan mı hürrmetten mi Neden? Annene git de kafa dinleyeyim diyen bir eşe bu kadar incelik şaşırtıcı

Tamam eşiniz kaba da hazırla yat diyor öyle olmaz diyorsunuz? Neden olmuyor ? Niye yani cidden anlamıyorum. Saygıdan mı hürrmetten mi Neden? Annene git de kafa dinleyeyim diyen bir eşe bu kadar incelik şaşırtıcı

Haklısınız. Sofra masada boş boş beklemesin diye olmaz demiştim.
Masayı hazırlayıp da herifi uyandırıyorum birde
Bekleme diyor.
Ben beklemesem o kalkamaz yıyemez
Dağılan mutfağı hayatta da toplamaz

Haklısınız. Sofra masada boş boş beklemesin diye olmaz demiştim.
Masayı hazırlayıp da herifi uyandırıyorum birde
Bekleme diyor.
Ben beklemesem o kalkamaz yıyemez
Dağılan mutfağı hayatta da toplamaz
Sabah toplarsınız yiyin için hazırlayın vurun kafayı yatın. Madem yapılan muameleyi anlamıyor bi de böyle deneyin O zaman kıymetli olursunuz

Sabah toplarsınız yiyin için hazırlayın vurun kafayı yatın. Madem yapılan muameleyi anlamıyor bi de böyle deneyin O zaman kıymetli olursunuz
Ben ölünce bile kıymetli olmam bence ona karşı. Sadece yemek yapayım çamaşır bulaşığını yıkayım dıye evlenmiş bence.

Birde buluşuyorduk görüşüyorduk onun da yaşı geçiyordu evlendik ama evlilik çok zormuş.

Anamın evinde ne rahatmışım

Birtek memur mühendis kesim 8 saat çaluşıyor. Geri kalan herkes 12 saat çalışıyor zaten hatta bırsey diyim mi benım arkadaşımın eşi 14 saat çalışıyor üstüne birde yemek istemiyormuş. Kadın aperatifle geçiştiriyor. Adam demiyor yani 14 saat çalışıyorum yemek yap die şart koşmuyor. Yemek olmasa bıle küfür etmiyor.

Bnmki hemen küfür hakaret

Küfür hakaret kısmını kaçırmışım ne denilebilir ki bu durumda

Hanımefendi siz ne istiyorsunuz tam olarak çalışmıyorsunuz ev hanimisiniz ve adam oruçlu işten geliyor bi iftar sofrası hazirlamak ne kadar zormus. Arkadaşınızın kocasına mi imrendiniz herkes farkli farklıdır belki size oyle anlatıyordur mesela eşinizde size bir arkadaşımın hanimin birkac cocugu var hem onlara bakiyor hem ev de islerini yapiyor hemde cesit cesit yemek yapiyor şöyle sahur hazırlıyor diye onları örnek gosterse ne dersiniz başkalarının kocasını örnek gosteriyorsunuzya
Ben çocuk bakıyorum diyip durmuşsunuz hepimiz çocuk bakıyoruz hemde bi tane degil bu kimseye lutuf değil kendi çocuğunuz üstelik ne var bu kadar yuksunecek insanin esine bir sahur bir iftar hazırlaması bu kadar mi zor sevdiği yemekleri yapiverin birde kucumsemissiniz 12 saat çalışmasını evde durduğunuz yerde daha cok yoruldugunuzu idda edip ev işlerini de adama yıkmak istiyorsunuz benim mi vazifem diye kimin vazifesi acaba adam geri kalan 12 saatinde de uyumasin ev islerini yapiversin

Normalde evet 12 saat evde olmamak çok kötü bir durum ancak iş yeri 15 gün izin vermiş.
Yanı bu 15 günde dinlenip evde güzelce vakit geçirebilirsiniz. Ama adam sizi evden kovuyor yani ortada çok ciddi bi sorun var.
Karısını evden kovup napicak cidden ne haltlar karıştıracak yani ben bunu çok garipsedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…