Dengesiz velet

demlikcay

Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2018
236
618
18
31
Şu zihnimize dolan öyle miydi böyle miydi işinden vazgeçmeliyiz. Hepimiz. Konularımı bilenler bilir.... Rahatlamak için yazıyorum atlayarak okuyabilirsiniz.

Boşanma aşamasındayım. Yıpratıcı bir çok süreçten geçtim. Aptal gibi hissediyorum kendimi. Onurumla,haysiyetimle oynadı, gazap oldu üstüme yağıyor hayal kırıklıklarım. Yağmaladı beni. Aynadaki kızcağıza tokat atmasına, incitmesine izin verdiğim için kendimden utanıyorum. Canım ara sıra çok sıkkın. Bir şeyler oluyor hissediyorum. Kapıdaki gelişmeler ve olan şeyler. Eşim olacak insansı 2.dilekçeyi yazacak inşaallah,önümüzdeki hafta son 15 gün doluuyor, mahkeme günü verilecek sonra. Bakalım ne iftiralar hazırladı. Süreci uzattı durdu. Engelledim ama aramalarını görebiliyorum. Telefonda delil toplayacaktı aklından. Günde bir kere olmak suretiyle ara sıra rahatsızlık veriyor. Açmıyorum cevap vermiyorum.

Arkadaşımın eşi... İsmi sentetik olsun Sentetik kardeş evini bizim evin yakınına taşıdı ve hint dizisi gibi olaylara tanık oluyorlar. Dün bu arkadaş oflaya puflaya cumartesi cumartesi işe giderken benim cep herkülü , minyatür sumo , potansiyel hain evlat ökkeş kocamı görmüş. Sabah o saatte kalkmış , yine berbat görünüyormuş...Nasıl içim soğuyor anlatamam. Yüzümde güller açtı. Çok mu kötüyüm nedir... Sonra öğlen arkadaşım da görmüş kendisini. Konuşmaya çalışmış kızla ama o geçiştirmiş ayak üstü. Bana da artık selam vermezsen iyi olur arkadaşıma yaptıklarından sonra demiş hatta . Bunun sürekli elleri titriyormuş, yüzü çökmüş iyice zayıflamış, gözlerinin altı mosmor olmuş , sararmış solmuşşş... Ohhhhh . Beni rahatlatmaya çalışmıyorlar değil mi çöksün pislik. Beni her gün ağlattığı gibi ağlasın. Eşyalarıma sarılsın ağlasın.

Bir defa ,1 dakika 10 saniye kadar telefonda konuştuk bana bağırıp çağırıyordu, demediğini bırakmadı yine. Dilekçede atmadığı iftira da yok. Hırsızmışım, düğün altınlarını çalmışım, ailemden şiddet görmüşüm (büyük iftira) , psikolojim bozukmuş çünkü ailem boşanmış ya o sebepten.. O son gün bana , büyü de yaptırırsın sen bana bile demişti. Terbiyesiz insan... Ben onun sırtından geçinmişim, İstanbula gelmek için onunla evlenmişim, eşyaları o almış, ev onunmuş, altınları ben çalmışım aileme vermişim, ben huzur bozucuymuşum, huzursuzluk sebebiymişim, erkekle nasıl konuşacağımı bilmezmişim, ne biçim kadınmışım, dağınıkmışım, şımarıkmışım . Oysa evlilik sitelerine girdiğini görüp ses çıkarmamam lazımmış. Müslüm Gürses içki içip karısını dövüyormuş ama karısı onu terk etmemiş kadın dediğin öyle olurmuş. Kurtarın beni bu adamın saçmalıklarından. Kusuciğim. Bunlar sadece küçük bir kısmı.

Ne yapayım da atayım ben bu hayal kırıklıklarını... Şu düşüklük, basitlik karşısında ne yapayım.. Şu adamı biri dövebilir mi ? Ağzını burnunu biraz yıpratın . Kuş beyinsiz.

Önceki konularınızı bilmiyorum...
Kendi kendine en büyük cezayı vermiş zaten, müsterih olun. Ettiklerini ziyadesi ile çekecektir
“Ailesinden şiddet gördü” deyip, üzerine “bir de ben şiddet uygulayayım” mı demiş
Bu düşüklük ve basitlik karşısında yapacağınız en iyi şeyi yapmışsınız, geriye kendinizi toparlamak kalıyor

Ardından hala “basitliğini” düşünecek kadar bile zamanınızı ziyan etmeyin

Bunu nasıl uydurdu bilmiyorum ama kendisi babasından her türlü şiddeti görmüş . Benim ailem benim de kardeşiminde üstüne titremese, o pislik de bunu görmese neyse diyeceğim ama iftira işte adı üstünde. Kardeşimle çok hareketliydik kavga ettiğimiz de olmuştur dediğimde kendi abisini nasıl sakatladığını anlattıktan sonra bizim bir kavgamızı dinledi ve bana daha sonra tokat attığında dedi ki '' kardeşin seni dövmüş ben vurunca mı ağırına gitti. Sana sadece ben vurabilirim. '' Çok aşık bana çünkü

Pek birşey anlamadım ama bazı yerlere çok güldüm istemsiz cep herkülü filan

Allah kurtarsın kim haksızsa beter olsun sürüm sürüm sürünsün iftiralarinda bogulsunlar.
Böyle de ifade etmesem ağzını merdaneyle düzlerim ben bu adamın, ne yapayım İstanbula gidip çingenelerden bir çete oluşturmak suretiyle yıpratılması taraftarıyım

La havle... Kusura bakmayın ama eski eşiniz için biriktirdiğim güzel (!) kelimelerimi banlanmamak için kullanamıyorum
Şükür ki kurtulmuşsunuz... Aileniz ile sizin aranızdaki hiçbir şey onu enterese etmez. Hadsiz adam
Ne güzel kılıf uydurmuş şiddete
Bu arada pek tatlısınız, özellikle betimlemelerinize bayıldım

Böyle de ifade etmesem ağzını merdaneyle düzlerim ben bu adamın, ne yapayım İstanbula gidip çingenelerden bir çete oluşturmak suretiyle yıpratılması taraftarıyım
Keşke ellerinden öperim valla bir babayiğit çıksa kadına çocuğa şiddet uygulayan herkesin ağzını yüzünü dümdüz edip burnunu eline versin içimin yağları erir.

Boşuna dememişler dinsizin hakkından imansız gelir diye elbette onunda etlerini cimcik cimcik edecek birileri çıkacaktır.

Teşekkür ederim o sizin tatlılığınız. Bir an önce şutlamalıyım. O feleğin çarkına çomak sokulan şarkıdaki tüm çomaklar adaletin tekerine isabet etmiş galiba. Şiddet uygulamış adama kadını öldürmesi için 7894739823749837 ay tanıyıp mahkeme günü vermek için süründürmemeliler.

Bu konuya ikinci yorumum... ben size şiddet uyguladığını anlamamışım...

Aboooo.... ayyyy... bana eski sevgilim küfür etmişti. Panik atak gecirmisdim bu olaydan sonra baktımki benim icim rahatlamicak plan kurup arabayla çarptım pislige. Amacim yaralamak değildi ama icimin yağları başka erimiyordu...

yaptim rahatladim. Vicdanim rahat...

Vursaysi para verirdim bir iki gence ve eşek sudan gelene kadar dövdürürdüm

Abooo adama bir şey oldu mu?

Ahaha valla ne güldüm ya peki oğlan da hasar ne boyutta oldu

Abooo adama bir şey oldu mu?
Üzülemedim ama müstehak

Olmadi... zaten yaralamak değildi amacim... hafifden hoplatdim. Gözünü baya korkutdum pisliğin.

Şiddet yaşamadım ama kesin o durum icinde bin beterini yaparim.
Bu tür insanlara merhamet gereksiz. Kadına şiddet uygulayan iki delikanlıdan yediği dayağı yadirgamasin bence ( bi hukukcu olarak şiddeti desteklememde bi tuhaf, ama savunmasiz insana uygulan şiddet kanima dokunuyor)

hahahahahahah ahaahahh düşürdükten sonra üstüne çamurlu su da sıçratsaydın

Yok, bence de müstehak. Merhamet etmeyene, merhamet edilmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…