Bunu nasıl uydurdu bilmiyorum ama kendisi babasından her türlü şiddeti görmüş . Benim ailem benim de kardeşiminde üstüne titremese, o pislik de bunu görmese neyse diyeceğim ama iftira işte adı üstünde. Kardeşimle çok hareketliydik kavga ettiğimiz de olmuştur dediğimde kendi abisini nasıl sakatladığını anlattıktan sonra bizim bir kavgamızı dinledi ve bana daha sonra tokat attığında dedi ki '' kardeşin seni dövmüş ben vurunca mı ağırına gitti. Sana sadece ben vurabilirim. '' Çok aşık bana çünküÖnceki konularınızı bilmiyorum...
Kendi kendine en büyük cezayı vermiş zaten, müsterih olun. Ettiklerini ziyadesi ile çekecektir
“Ailesinden şiddet gördü” deyip, üzerine “bir de ben şiddet uygulayayım” mı demiş
Bu düşüklük ve basitlik karşısında yapacağınız en iyi şeyi yapmışsınız, geriye kendinizi toparlamak kalıyor
Ardından hala “basitliğini” düşünecek kadar bile zamanınızı ziyan etmeyin
Böyle de ifade etmesem ağzını merdaneyle düzlerim ben bu adamın, ne yapayımPek birşey anlamadım ama bazı yerlere çok güldüm istemsiz cep herkülü filan
Allah kurtarsın kim haksızsa beter olsun sürüm sürüm sürünsün iftiralarinda bogulsunlar.
La havle... Kusura bakmayın ama eski eşiniz için biriktirdiğim güzel (!) kelimelerimi banlanmamak için kullanamıyorumBunu nasıl uydurdu bilmiyorum ama kendisi babasından her türlü şiddeti görmüş . Benim ailem benim de kardeşiminde üstüne titremese, o pislik de bunu görmese neyse diyeceğim ama iftira işte adı üstünde. Kardeşimle çok hareketliydik kavga ettiğimiz de olmuştur dediğimde kendi abisini nasıl sakatladığını anlattıktan sonra bizim bir kavgamızı dinledi ve bana tokt atıp dedi ki '' kardeşin seni dövmüş ben vurunca mı ağırına gitti. Sana sadece ben vurabilirim. '' Çok aşık bana çünkü
Keşke ellerinden öperim valla bir babayiğit çıksa kadına çocuğa şiddet uygulayan herkesin ağzını yüzünü dümdüz edip burnunu eline versin içimin yağları erir.Böyle de ifade etmesem ağzını merdaneyle düzlerim ben bu adamın, ne yapayımİstanbula gidip çingenelerden bir çete oluşturmak suretiyle yıpratılması taraftarıyım
Allah tez elden kurtarsın inşallah. Allah oyununu başına geçirir onun. Rezil pis.Böyle de ifade etmesem ağzını merdaneyle düzlerim ben bu adamın, ne yapayımİstanbula gidip çingenelerden bir çete oluşturmak suretiyle yıpratılması taraftarıyım
Teşekkür ederim o sizin tatlılığınız. Bir an önce şutlamalıyım. O feleğin çarkına çomak sokulan şarkıdaki tüm çomaklar adaletin tekerine isabet etmiş galiba. Şiddet uygulamış adama kadını öldürmesi için 7894739823749837 ay tanıyıp mahkeme günü vermek için süründürmemeliler.La havle... Kusura bakmayın ama eski eşiniz için biriktirdiğim güzel (!) kelimelerimi banlanmamak için kullanamıyorum
Şükür ki kurtulmuşsunuz... Aileniz ile sizin aranızdaki hiçbir şey onu enterese etmez. Hadsiz adam
Ne güzel kılıf uydurmuş şiddete
Bu arada pek tatlısınız, özellikle betimlemelerinize bayıldım
gocamBen veledi bulamadım konuda.nerede
Bunu nasıl uydurdu bilmiyorum ama kendisi babasından her türlü şiddeti görmüş . Benim ailem benim de kardeşiminde üstüne titremese, o pislik de bunu görmese neyse diyeceğim ama iftira işte adı üstünde. Kardeşimle çok hareketliydik kavga ettiğimiz de olmuştur dediğimde kendi abisini nasıl sakatladığını anlattıktan sonra bizim bir kavgamızı dinledi ve bana daha sonra tokat attığında dedi ki '' kardeşin seni dövmüş ben vurunca mı ağırına gitti. Sana sadece ben vurabilirim. '' Çok aşık bana çünkü
Abooo adama bir şey oldu mu?Bu konuya ikinci yorumum... ben size şiddet uyguladığını anlamamışım...
Aboooo.... ayyyy... bana eski sevgilim küfür etmişti. Panik atak gecirmisdim bu olaydan sonra baktımki benim icim rahatlamicak plan kurup arabayla çarptım pislige. Amacim yaralamak değildi ama icimin yağları başka erimiyordu...
yaptim rahatladim. Vicdanim rahat...
Vursaysi para verirdim bir iki gence ve eşek sudan gelene kadar dövdürürdüm
Ahaha valla ne güldüm ya peki oğlan da hasar ne boyutta olduBu konuya ikinci yorumum... ben size şiddet uyguladığını anlamamışım...
Aboooo.... ayyyy... bana eski sevgilim küfür etmişti. Panik atak gecirmisdim bu olaydan sonra baktımki benim icim rahatlamicak plan kurup arabayla çarptım pislige. Amacim yaralamak değildi ama icimin yağları başka erimiyordu...
Abooo adama bir şey oldu mu?
Üzülemedim ama müstehak
hahahahahahah ahaahahh düşürdükten sonra üstüne çamurlu su da sıçratsaydınBu konuya ikinci yorumum... ben size şiddet uyguladığını anlamamışım...
Ahaha valla ne güldüm ya peki oğlan da hasar ne boyutta oldu
Yok, bence de müstehak. Merhamet etmeyene, merhamet edilmezOlmadi... zaten yaralamak değildi amacim... hafifden hoplatdim. Gözünü baya korkutdum pisliğin.
Şiddet yaşamadım ama kesin o durum icinde bin beterini yaparim.
Bu tür insanlara merhamet gereksiz. Kadına şiddet uygulayan iki delikanlıdan yediği dayağı yadirgamasin bence ( bi hukukcu olarak şiddeti desteklememde bi tuhaf, ama savunmasiz insana uygulan şiddet kanima dokunuyor)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?