Dengesiz velet

Ay evet mektup atardı bana bu sevgili ruh eşimle başlayan. Kahretsin , çok genç ve masumdum inanmışım . Artık tecrübeliyim ama korkarım ben o mektup yazan çocuğu seviyor ve özlüyorum. Ondan nefret bile etmiyorum ama o masum çocuk tatlıydı Artık kendimi sevsem iyi olacak şizofren olmadan

Nefret ediyorum erkeklerden, feminist damarlarım kabarıyor böyle olunca
Adam(!) gibi tartışmayı, ayrılmayı bile beceremiyorlar
Yıpratıyorlar çok fazla...
Hayat enerjimizi sömürüp, bir kenara atıp “naparsan yap” diyorlar, özgüvensiz, aşağılanmış ve yıpranmış olan “yeni biz” ile sudan çıkmış balığa dönüyoruz
İşin içinde şiddet olmada düşünürdün belki süründürdükten sonra affı lakin bu adam hak etmiyor
Güzelim yuvalarını yıkıp, güzelim eşlerini yıpratmadan önce düşünecekler!
Sen yoluna bak, yine çok gençsin, yine neşelisin, yine hayata dair güzel planların var
Ve evet, kendini sev. Çok sev

Normalde konu zor ve üzücü. Ama yorumlarını okurken keyf aldım. Ne tatlı bir insansın. Pozitif enerjin bana geçti. Umarım bu odundan bir an evvel kurtulur yine cok mutlu olursun.

Konuyu okudukça okuyasım geliyor, konuşamalar aynı ben Yarabbiiim
İnşallah tez zamanda kurtulursun o heriften, biz yanındayız

Çoook teşekkür ederim dünden beri harika şeyler duyuyorum,mutlu oluyorum. Bütün partiküllerimden atmalıyım onu iyisiyle kötüsüyle. İçimde kalan acılar, haksızlıklar da küllenecek biliyorum. Yakıp yıkıp geçmeseydi bu kadar kurtulma isteği belirmezdi içimde. Alıştırdığı çaresizlikler oluşmuştu. Ben kendim değil de başka biriydim, sanki o hayatı başka biri yaşıyordu da uzaktan izliyordum. Hep biliyordum sevgi bu değil, anlayış bu değil.Bu insanın kalbinde sevgiye yer yok. Karşınıza iyilerin çıkması dileğiyle sevgili arkadaşım çooook mutlu olun.

Konuyu okudukça okuyasım geliyor, konuşamalar aynı ben Yarabbiiim
İnşallah tez zamanda kurtulursun o heriften, biz yanındayız
Çok teşekkürler döner bıçakları hazırsa yakanıza karanfil takın kızılayda buluşalım , istanbula kadar protesto yürüyüşü yaptıktan sonra benim kahır bela adam ve saz arkadaşlarının kuklasını yakalım ardından şu vinç ve basketbol topuyla yaptığım plana geçeriz

Sen karanfili tak gel ben istanbuldayım, senin herifi tutup kulağından önüne atarım üzülme kuzuuum

Siz de siz de
Hep birlikte mutlu olalım arkadaşım
Artık birlikte buralarda neyin takılıveririz

Eski eşime yeni bi beddua arıyodum saolasın sayende Tırnak batığı olsun inşallah :)

offff çok keyifli okudum .
beter olsun terbiyesiz. tüm seviyesizlikleri yapmış. sakın ona ayak uydurma uzaktan izle çırpınışlarını

Benim eşim der ki kuş beyinsiz densiz şimdi uyu bensiz yaz gönder anlamaya çalışırken mahkeme günü gelir zaten ben anlamamıştım bu diyorum sinirlendikçe millete bunu diyor ne alaka adam küfür ediyormuş resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…