Ay evet mektup atardı bana bu sevgili ruh eşimle başlayan. Kahretsin , çok genç ve masumdum inanmışımSen anlat paragraflarca, ben okuyayim
Başından böyle olsa, sen yine de görmemezlikten gelip evlensen kendini suçlamana bir şey demezdim lakin
adama evlendikten sonra bir haller olmuş, değişmiş
Genelde aşağılık kompleksi olan insanlar karşıdakini zeka,kültür vs ile alt edemeyince ezikliklerini böyle güç(!) gösterileriyle kapatmaya çalışıyorlar
Kendini suçlama, senlik bir durum yok. Artık çok daha tecrübelisin; atacağın adımlar çok daha sağlam olacak
Bir an önce kurtul, kendini toparla ve yoluna bak
Nefret ediyorum erkeklerden, feminist damarlarım kabarıyor böyle oluncaAy evet mektup atardı bana bu sevgili ruh eşimle başlayan. Kahretsin , çok genç ve masumdum inanmışım. Artık tecrübeliyim ama korkarım ben o mektup yazan çocuğu seviyor ve özlüyorum. Ondan nefret bile etmiyorum ama o masum çocuk tatlıydı Artık kendimi sevsem iyi olacak şizofren olmadan
Çoook teşekkür ederim dünden beri harika şeyler duyuyorum,mutlu oluyorum. Bütün partiküllerimden atmalıyım onu iyisiyle kötüsüyle. İçimde kalan acılar, haksızlıklar da küllenecek biliyorum. Yakıp yıkıp geçmeseydi bu kadar kurtulma isteği belirmezdi içimde. Alıştırdığı çaresizlikler oluşmuştu. Ben kendim değil de başka biriydim, sanki o hayatı başka biri yaşıyordu da uzaktan izliyordum. Hep biliyordum sevgi bu değil, anlayış bu değil.Bu insanın kalbinde sevgiye yer yok. Karşınıza iyilerin çıkması dileğiyle sevgili arkadaşım çooook mutlu olun.Nefret ediyorum erkeklerden, feminist damarlarım kabarıyor böyle olunca
Adam(!) gibi tartışmayı, ayrılmayı bile beceremiyorlar
Yıpratıyorlar çok fazla...
Hayat enerjimizi sömürüp, bir kenara atıp “naparsan yap” diyorlar, özgüvensiz, aşağılanmış ve yıpranmış olan “yeni biz” ile sudan çıkmış balığa dönüyoruz
İşin içinde şiddet olmada düşünürdün belki süründürdükten sonra affı lakin bu adam hak etmiyor
Güzelim yuvalarını yıkıp, güzelim eşlerini yıpratmadan önce düşünecekler!
Sen yoluna bak, yine çok gençsin, yine neşelisin, yine hayata dair güzel planların var
Ve evet, kendini sev. Çok sev
Tanışalım öyle ise :))Konuyu okudukça okuyasım geliyor, konuşamalar aynı ben Yarabbiiim
İnşallah tez zamanda kurtulursun o heriften, biz yanındayız
Çok teşekkürler döner bıçakları hazırsa yakanıza karanfil takın kızılayda buluşalım , istanbula kadar protesto yürüyüşü yaptıktan sonra benim kahır bela adam ve saz arkadaşlarının kuklasını yakalımKonuyu okudukça okuyasım geliyor, konuşamalar aynı ben Yarabbiiim
İnşallah tez zamanda kurtulursun o heriften, biz yanındayız
Sen karanfili tak gel ben istanbuldayım, senin herifi tutup kulağından önüne atarım üzülme kuzuuumÇok teşekkürler döner bıçakları hazırsa yakanıza karanfil takın kızılayda buluşalım , istanbula kadar protesto yürüyüşü yaptıktan sonra benim kahır bela adam ve saz arkadaşlarının kuklasını yakalımardından şu vinç ve basketbol topuyla yaptığım plana geçeriz
Siz de siz deÇoook teşekkür ederim dünden beri harika şeyler duyuyorum,mutlu oluyorum. Bütün partiküllerimden atmalıyım onu iyisiyle kötüsüyle. İçimde kalan acılar, haksızlıklar da küllenecek biliyorum. Yakıp yıkıp geçmeseydi bu kadar kurtulma isteği belirmezdi içimde. Alıştırdığı çaresizlikler oluşmuştu. Ben kendim değil de başka biriydim, sanki o hayatı başka biri yaşıyordu da uzaktan izliyordum. Hep biliyordum sevgi bu değil, anlayış bu değil.Bu insanın kalbinde sevgiye yer yok. Karşınıza iyilerin çıkması dileğiyle sevgili arkadaşım çooook mutlu olun.
Ayy cınım sana da mutluluklar :)Aminnn ,mutluluklar dilerim ben de sana en tatlı insanlar arkadaşın olsun, uzaktan olsa da razıyım sev beni arkadaş olalımçok öperim
Eski eşime yeni bi beddua arıyodum saolasın sayende Tırnak batığı olsun inşallah :)Eski konularınızı bilmiyorum ama eşinizden şuan nefret ediyorum. Adamın örneği bile ölümcül Muslum Gurses karısını dövüyormuş da teallam...
Tırnak batığı olsun inşallah
Bu tipten kurtulmuşsunuz ne hayal kırıklığı yapmayin. Adamın kendi hayal kırıklıği zaten atın gitsin atın.
Amin çektirenlerin hepsi olsun.Eski eşime yeni bi beddua arıyodum saolasın sayende Tırnak batığı olsun inşallah :)
Ayy evet vallaAmin çektirenlerin hepsi olsun.
En sevdiğim bedduadır, o küçücük haliyle koca adamları kıvrandırır
Pis kedi gibi yaka paçaSen karanfili tak gel ben istanbuldayım, senin herifi tutup kulağından önüne atarım üzülme kuzuuum
Bağlayıp kırbaçlarız onuPis kedi gibi yaka paçaAouvzuna vurduğumuz gibi de kırarız değil mi
Yeappp tevettevettevet <3Bağlayıp kırbaçlarız onu
Şu zihnimize dolan öyle miydi böyle miydi işinden vazgeçmeliyiz. Hepimiz. Konularımı bilenler bilir.... Rahatlamak için yazıyorum atlayarak okuyabilirsiniz.
Boşanma aşamasındayım. Yıpratıcı bir çok süreçten geçtim. Aptal gibi hissediyorum kendimi. Onurumla,haysiyetimle oynadı, gazap oldu üstüme yağıyor hayal kırıklıklarım. Yağmaladı beni. Aynadaki kızcağıza tokat atmasına, incitmesine izin verdiğim için kendimden utanıyorum. Canım ara sıra çok sıkkın. Bir şeyler oluyor hissediyorum. Kapıdaki gelişmeler ve olan şeyler. Eşim olacak insansı 2.dilekçeyi yazacak inşaallah,önümüzdeki hafta son 15 gün doluuyor, mahkeme günü verilecek sonra. Bakalım ne iftiralar hazırladı. Süreci uzattı durdu. Engelledim ama aramalarını görebiliyorum. Telefonda delil toplayacaktı aklından. Günde bir kere olmak suretiyle ara sıra rahatsızlık veriyor. Açmıyorum cevap vermiyorum.
Arkadaşımın eşi... İsmi sentetik olsunSentetik kardeş evini bizim evin yakınına taşıdı ve hint dizisi gibi olaylara tanık oluyorlar. Dün bu arkadaş oflaya puflaya cumartesi cumartesi işe giderken benim cep herkülü , minyatür sumo , potansiyel hain evlat ökkeş kocamı görmüş. Sabah o saatte kalkmış , yine berbat görünüyormuş...Nasıl içim soğuyor anlatamam. Yüzümde güller açtı. Çok mu kötüyüm nedir... Sonra öğlen arkadaşım da görmüş kendisini. Konuşmaya çalışmış kızla ama o geçiştirmiş ayak üstü. Bana da artık selam vermezsen iyi olur arkadaşıma yaptıklarından sonra demiş hatta . Bunun sürekli elleri titriyormuş, yüzü çökmüş iyice zayıflamış, gözlerinin altı mosmor olmuş , sararmış solmuşşş... Ohhhhh . Beni rahatlatmaya çalışmıyorlar değil mi çöksün pislik. Beni her gün ağlattığı gibi ağlasın. Eşyalarıma sarılsın ağlasın.
Bir defa ,1 dakika 10 saniye kadar telefonda konuştuk bana bağırıp çağırıyordu, demediğini bırakmadı yine. Dilekçede atmadığı iftira da yok. Hırsızmışım, düğün altınlarını çalmışım, ailemden şiddet görmüşüm (büyük iftira) , psikolojim bozukmuş çünkü ailem boşanmış ya o sebepten.. O son gün bana , büyü de yaptırırsın sen bana bile demişti. Terbiyesiz insan... Ben onun sırtından geçinmişim, İstanbula gelmek için onunla evlenmişim, eşyaları o almış, ev onunmuş, altınları ben çalmışım aileme vermişim, ben huzur bozucuymuşum, huzursuzluk sebebiymişim, erkekle nasıl konuşacağımı bilmezmişim, ne biçim kadınmışım, dağınıkmışım, şımarıkmışım . Oysa evlilik sitelerine girdiğini görüp ses çıkarmamam lazımmış. Müslüm Gürses içki içip karısını dövüyormuş ama karısı onu terk etmemiş kadın dediğin öyle olurmuş. Kurtarın beni bu adamın saçmalıklarından. Kusuciğim. Bunlar sadece küçük bir kısmı.
Ne yapayım da atayım ben bu hayal kırıklıklarını... Şu düşüklük, basitlik karşısında ne yapayım.. Şu adamı biri dövebilir mi ? Ağzını burnunu biraz yıpratın . Kuş beyinsiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?