bazı şeylere hiç anlam veremiyorum daha dün gece bana o kadar güzel şey söyleyen insan bugün beni gordügü halde hiç konuşmadı yaklaşık 1 aydır konuşuyoruz son 1 haftadır bana öyle sicak davraniyorduki birden soğudu sanki bir gecede ne değisti kizlar hic anlamiyorum
yeni bir başlangıç yapamıyorum
2 senedir çıktığım bir erkek arkadaşım vardı. onunla ekim ayının başında ayrıldık. bnm için çok zor oldu o benim ilk aşkımdı tabi.. 1 ay boyunca slow müzik bile dinleyemedim ama yinede zamanla atlatmayı başardım . 4 ay snra dersanedeki bir arkadaşımla yakınlaşmaya başladık. başlarda duygularımdan emin değildim o hep bana yakınlaşmaya çalıştı ama bn hep kaçtım tekrar üzülmek istemediğim için ona hep soğuk davrandım . ama şimdi ondan hoşlanıyorum ve şimdide o bnmle fazla ilgilenmiyor tekrar bana yakınlaşması için ne yapmayılım kızlar?
daha önce böyle bir konu açmıştım kızlar şimdi o kişiyle tekrar yakınlaşmayı başardım son 1 aydır sık sık konuşuyoruz bazı günler iki sevgili kadar yakın olup konuşabiliyoruz öyle şeyler söylüyoki bu acaba o mu diye şüphelendiğim bile oluyor. ertesi gün konuştuğumuzdaysa çok soğuk davranıyor sanki dün konuşan o değil başkasıymış gibi davranıyo yada uzun bir süre benimle hiç konuşmuyo ben selam versem bile soğuk davranıp yazmıyo aradan zaman geçiyo yine yazıyor yakın davranıyor gerçekten dengem bozuldu benimde ne yapacağımı şaşırdım ilk defa böyle biriyle karşılaşıyorum sinirlerim bozuldu. siz hiç karşılaştınız mı?
birde bu kişi boğa burcu yani dengesizliğine anlam veremiyorum
kendisine sor ne diycek bakalım... yok öyle bişey diyip aynen bir iyi bir kötü devam ederse sende aynısını ona yap anlar durumu bence, herkese anladığı dilden konusmak lazım