Dengesizler

Yanlış anlaşıldım anlatamadim.Benim sorum şuydu eltimin derdi bambaşka olmasına rağmen niye bana sarıyor.Ne yapiyim zaten görüsmüyorum. Ama yinede bulasiyor.Ama olay bambaşka yerlere gitti ha bana inceden sevinmissin de demişsin lafina da asla yukarda Allah var kesinlikle öyle bişey düsünmedim.Çünkü dediginiz gibi hepimiz İnsanız insan olanın başına is gelir.Diyorum ya canını yakmak istesem en başından eşimle biliyorduk hatta eşim konuşmak istedi kardesiyle.ben istemedim kendi aralarında halletsin ler diye.O zaman bile belki duymadan eşi vazgeçer de olay büyümez diye. Esimle kendi aramızda bile konusmadik

Çünkü kim bilir canı nasıl yanmıştır o sözünüze.. Zaten nelerle uğraşıyordu kimbilir kadın, siz diyorsunuz herkes neler söylüyor diye, bir de siz vurmuş oluyorsunuz. Niyetiniz ne olursa olsun, onun gıyabında söylemiş olduğunuz bu söz can yakar. Net!

ciddiye aldıgınıza bıle degmez valla hıc kafanı takma yokmus gıbı davran

Canim bendede öyle bir tane şeytan var :)
Gül geç hatta ilgilenme konusunu bile açma gerçekten başka türlü baş edemezsin

Canim bendede öyle bir tane şeytan var :)
Gül geç hatta ilgilenme konusunu bile açma gerçekten başka türlü baş edemezsin
Zaten öyle yapıyorum canim diyorum ya durmuyor en son senun kocam da gözünmü varda beni sevmiyorsun deyince artık iyice tiksindim.Dediğim gibi duramıyor diyorda ben bu haldeyken sen huzurunu da bozmassam neyim diye.Düşün artık ne olduğunu hani demiş ya arkadaşlar söyle böyle diye kimse durduk yere nefret etmez birinden

Aynen ya bişey sorayım dedim laf nerden nerelere geldi

Size katılmadığımız için üzgünüz o zaman..
Konu alakasız bir yere ulaşmadı, sizin yaptığınızı düşündüğümüz hatayı söyledik, kendimizce sizin hatanız üzerinden ilerledik.
Konu açıyorsunuz kendimizce yorumluyoruz. eleştirilmeye tahammülünüz yoksa konu başlığına "sadece bana hak verenler yorum yapsın" yazın bari, bu sorunları yaşamazsınız... ne diyeyim, siz kendi hatalarınızı da göreceksiniz ki sorunlar çözüme ulaşsın... yoksa hayat sizin, biz uğraşmayacağız yarın öbür gün meseleler büyüdüğünde... hayırlısı olsun...

Kesinlikle haklisin. Kafani takarsan bu çatlaklara sende çatlarsin vallahi :) Tecrube kazandim. Icinin pisliklerine senide sokmaya çalisiyolar :)

Yanlış anlaşıldım anlatamadim.Benim sorum şuydu eltimin derdi bambaşka olmasına rağmen niye bana sarıyor.Ne yapiyim zaten görüsmüyorum. Ama yinede bulasiyor.Ama olay bambaşka yerlere gitti ha bana inceden sevinmissin de demişsin lafina da asla yukarda Allah var kesinlikle öyle bişey düsünmedim.Çünkü dediginiz gibi hepimiz İnsanız insan olanın başına is gelir.Diyorum ya canını yakmak istesem en başından eşimle biliyorduk hatta eşim konuşmak istedi kardesiyle.ben istemedim kendi aralarında halletsin ler diye.O zaman bile belki duymadan eşi vazgeçer de olay büyümez diye. Esimle kendi aramızda bile konusmadik
Acaba siz kvnizin gazına falan mı gelip o lafı ettiniz? birileri ortalık mı karıştırdı? madem baştan hiç muhabbetini döndürmemişsiniz nasıl bu duruma geldiniz de söyleyiverdiniz o lafı? dediğim gibi niyetiniz başka olsa da kin doğar böyle şeylerden can yanar. Acaba o laf için özür mi dileseniz?

Acaba siz kvnizin gazına falan mı gelip o lafı ettiniz? birileri ortalık mı karıştırdı? madem baştan hiç muhabbetini döndürmemişsiniz nasıl bu duruma geldiniz de söyleyiverdiniz o lafı? dediğim gibi niyetiniz başka olsa da kin doğar böyle şeylerden can yanar. Acaba o laf için özür mi dileseniz?
Gaza gelme değil inanki o dediğim şeyi duyduklarimdan sonra kim olsa derdi söyleyemiyorum burda eltim icin degil baska biri olsada derdim.Hem de demiyormuyuz yahu kadin olsun erkek olsun ne genismis diye.Dediğim gibi konu çok başka yerlere geldi .

Kesinlikle haklisin. Kafani takarsan bu çatlaklara sende çatlarsin vallahi :) Tecrube kazandim. Icinin pisliklerine senide sokmaya çalisiyolar :)
Diyor da zaten iftira da atıyor yalanda sorunca da dilin kemiği yok söylerim kafam bozuk sorunlarım var diyor.Böyle saçma şey olurmu.Kv ye söyledim bak söyle bana bulaşmasınlar.bize diye ee stress atıyor ne yapsın bunca dertlerini diyor.Ya gerçekten bir tuaflar ben bunlara karşı napiyim diyorum yok İşte sen öyle demişsin bilmem ne .

Gaza gelme değil inanki o dediğim şeyi duyduklarimdan sonra kim olsa derdi söyleyemiyorum burda eltim icin degil baska biri olsada derdim.Hem de demiyormuyuz yahu kadin olsun erkek olsun ne genismis diye.Dediğim gibi konu çok başka yerlere geldi .

Nasıl olacak bilmiyorum ama uzak durmaya çalışın o zaman maden özür de dilemeyeceksiniz, ama o söz için özür dilemezseniz daha çok defa size sataşacaktır diye düşünüyorum.
Ben inanın hiç demiyorum ne genişmiş diye kimseye, eğer konu sahibi yapamıyorum bırakamıyorum ayrılamıyorum ama çok da cefa çekiyorum ama aşkımdan gidemiyorum diye ağlıyorsa ancak o zaman bu hayata mahkumsunuz daha çok canınız yanacak diyorum, o kadar, kendi kararı derim, haddime düşmez... Ne kötü şeyler söz konusu olursa olsun ben korkarım büyük konuşmaya.. Bir de aldatma değil de basit bir kıskançlık meselesine yorum yapınca bile geniş lafını yiyiveririm burada hemen :KK66: ama ben kimseye demem.
Ne olursa olsun ben başkasının mahrem hayatı ulu orta dökülse bile içine girmemek, yorum yapmamak taraftarıyım. Siz de yaşadıklarınızdan bu sonucu çıkarmışsınızdır diye tahmin ediyorum. Umarım olaylar daha büyümeden durulur...

Aynı benim eltim, eksiği var fazlası yok. Benimki de 'yuvam yıkıldı diye sevinmesin Allah onun da yuvasını yıkar' demiş benden için. Ben de lafını geri yolladım niye ben onun gibi fesat mıyım diye.

Aynı benim eltim, eksiği var fazlası yok. Benimki de 'yuvam yıkıldı diye sevinmesin Allah onun da yuvasını yıkar' demiş benden için. Ben de lafını geri yolladım niye ben onun gibi fesat mıyım diye.
Aynı laf işte nedir bu mantık anlamıyorum ben.

İyi de sana ne etlinin midesinden, ne kadar rahat kuruyorsunuz bu aşağılayıcı cümleleri, başına gelmeyeceğini nerden biliyorsun? Kendinin affetmeyeceğini nerden biliyorsun? Kadın zaten yeterince zor günler geçirmiş en son ihtiyacı olan şey eltisinin kendisine "iyi mide varmış" demesidir! Haketmişsiniz az bile söylemiş etliniz!

Selam arkadaşlar saçma sapan bir konuyla ilgili size danisicam.Şimdi öbür konularimda.anlatmistim kv.elti.vs...Benim hiç biriyle öyle aile ilişkim falan yoktur.Çünkü sevmiyorum ve görüsmüyorum özellikle eltimle.Ama son olaylar komik mi desem sacmalik mi desem bilemedim.Eltimi Kaynim aldatmis bayagi bayagi yani çünkü adam saklamiyor neyse ben bunların hepsini kv.den duydum.Eltim ekonomik özgürlüğü olan birisi ama kocasını kabul etmiş .Bundan sanane diyeceksiniz...Asıl bomba bütün hersey bana patladi.Bu eltim olacak kişi kv.ye demişki söyle ona benden için yuvam yıkılmadi boşuna sevinmesin.Sok oldum eşimin yanında kv ye tekrar sordum Eşimde kızdı ama boşver dedi.Ama ne yapicagimi şaşırdım sürekli bana birileriyle mesaj yolluyor işte beni gördüğü yerde bir meydan okumalar .Gülüyorumda.Kv ye dedimki oğlun aklandi.gelinin aklandi.benmi sucluyum.Dediği laf eee sen eltısıinya.seni rakip görüyor. Birde bütün aile üstüme geliyor neymiş yalan söylemeyim o kadar igrencliklerki sadece dediğim iyi mide varmış .Yok İşte kv.ye göre yuvasını kurtaran kahraman anne ama iş öyle değil iste.Ne mal olduğunu biliyorum da öyle dedim ben napiyim arkadaşlar ya sarmış bana ne söylesem nasıl tavır takinsam
Savaşı başlatırken kalkan taksaydınız.Sizin konunuzdan alıntı bu kısım!(Sadece dediğim iyi mide varmış) Kavgada söylenmez öcü olursun böyle.Ailevi konularda yorum yapmamak daha iyidir.Eltinizin yaşadığı kolay bir şey değil.Aldatmayı ne erkek nede bir kadın asla haketmez fakat günümüzde çok yaygın!aile yaşantılarını,konuları ve kaynınızında ikna gücü oldukça iyi olmuş olabilir.Bu olayı duyunca keşke destek amaçlı eltinizin yanında olduğunu eltinize hissettirseydiniz.Bu yaşadığı yıkıcı olayda eltinizi küçümsermiş gibi.(Ne mide varmış demeniz hiç hoş olmamış.

Son düzenleme:
Açıkçası aşağılamak için söylemedim bu lafi gerçekten .Hı hı oldu canim kayinbirader keyif catsın karısınıda benim üstüme salsın (işine geliyor çünkü o zaman ona sarmiyor)kv kp aman oğlumuzunpisligi ortaya çıkacakta rezil olucaz diye bu akıl hastası eltin in bütün sacmaliklarinin üstünü kapatıp benden de aynı şeyi yapmamı istesinler.Bende ah canim yazık buyur tepemë çık deyim.Yok öyle bir dünya.Haa başına bir iş geldiyse otursunonunla ugrassin.Evet belki size göre tersdir dedigim ama doğru benim dogrum.Evet midem bulandı ortadaki dönen dolaplardan.

Savaşı başlatırken kalkan taksaydınız.Sizin konunuzdan alıntı bu kısım!(Sadece dediğim iyi mide varmış) Kavgada söylenmez öcü olursun böyle.Ailevi konularda yorum yapmamak daha iyidir.Eltinizin yaşadığı kolay bir şey değil.Aldatmayı ne erkek nede bir kadın asla haketmez fakat günümüzde çok yaygın ve aile yaşantılarını konuları ve kaynınızında ikna gücü oldukça iyi olmuş olabilir.Bu olayı duyunca keşke destek amaçlı eltinizin yanında olduğunu eltinize hissettirseydiniz.Bu yaşadığı yıkıcı olayda eltinizi küçümsermiş gibi.(Ne mide varmış demeniz hiç hoş olmamış.
Yanında olmak mı eşini bana yakıştırdi bu kadın böyle hasta düşünceli birisinin bırakın yanında olmayı görmek bile istemiyorum.

Açıkçası aşağılamak için söylemedim bu lafi gerçekten .Hı hı oldu canim kayinbirader keyif catsın karısınıda benim üstüme salsın (işine geliyor çünkü o zaman ona sarmiyor)kv kp aman oğlumuzunpisligi ortaya çıkacakta rezil olucaz diye bu akıl hastası eltin in bütün sacmaliklarinin üstünü kapatıp benden de aynı şeyi yapmamı istesinler.Bende ah canim yazık buyur tepemë çık deyim.Yok öyle bir dünya.Haa başına bir iş geldiyse otursunonunla ugrassin.Evet belki size göre tersdir dedigim ama doğru benim dogrum.Evet midem bulandı ortadaki dönen dolaplardan.

Tabi ki mideniz bulanabilir, her yaşanan şeye oh ne güzel yapmışlar demeyeceğiz, ama olaylar sizin haneniz içinde olmamış, annenizle babanız arasında olmamış, hadi o zaman da girersiniz mevzunun içine de kayın ile eltinin özel meselesine yorum yapılmaz. İşte bu noktada siz öyle derseniz o da bunları der... Canı yandıkça daha size çok şey diyecek, söyleyeyim, bunu anlatmaya çalışıyoruz. Kadın çünkü muhtemelen sandığınız gibi oh kocamdır aldatır modunda değildir şimdi gece gündüz ağlıyordur belki, dedikodular bir yanda, kocanın yaptıkları bir yanda, ondan bundan duyduğu laflar diğer yanda... E tabi bunları sineye çekmese iyi olur da şimdi o kadın buraya konu açsa belki ona da hak vereceğiz, bilemiyorum. Evlerinin içinde kim bilir neler yaşanıyor.
Eltiniz size gelip kendi anlatıp da ne diyorsun sence ne yapayım dedi mi? sanmam.. o zaman lafınızın bedeli de bu.. Hayat böyle bir şey.

Back
X