Dengesizliğim tuttu gene yardımmm

forestnight

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2014
464
106
103
33
Kızlar aylarca biten iliskimin arkasından ağladım. Kimseye şans veremedim. Olmadı icimden gelmedi. Ama yaklaşık 20 gun önce biriyle tanıştım internetten(biliyorum ayiplayacaksiniz ama napim) neyse en başlarda umursamdim. Sonra buluştuk tanıştık. Çocuk askerliğini yapmış işinde gücünde maddi durumu iyi tek derdi evlilik. Biran once okulu bitir evlenelim diyip duruyordu.Herşey iyi gibiydi. Ama tabi bende güvensizlik hat safhada. Her neyse son 2 gündür ilgisiz bu buluşalım falan demiyo geçen akşam sordum yok biseyim hayatım yoğun çalışıyorum dedi. Ertesi günü benle buluşmaya vakti olamayan adam arkadaşlarıyla buluştu. Sinir oldum öğlen bunu söyledi bana napiyosun diye sordu ben soğuk davrandım. Akşama kadar bekledim mesaj atmadı. Bende dayanamadım ayrilalim sen bana ilgisiz davraniyosun dedim alkış emojisi yolladı hicbisi demiyorum dedi. O kadar bende iyice sinirlendim sildim her yerden2 gun oldu bi msj bile atmadı(doğal olarak) biliyorum simariklik yaptım birazcık ama zaten oda mücadele etmedi(( swarmina baktım kız eklemeye başlamış kudurdum sinirden.1 yıllık ilişkinin travmasi yeni yeni bitiyo zaten ilk kez birinden etkilendim oda bu şekilde bitti bu dengesiz kardeşinize yardım edin((

İnternetten biri ne olacaktı sanki demeyecem. Bende eşimle internette tanışıp evlendik :) kısmetin değilmiş senin

Nasıl bi yardım edebiliriz ki .. Kurtulmuşsun işte

Atmasın zaten. Belli ki kızlar peşinde. Sen sakın yazma
Yok yazmam ama onun yazmasını çok istiyorum yalan yok. Artık kimseye kalbim carpmaz dediğim zamanda ilk kez ona birşeyler hissettim oda böyle oldu

Mesaj atmaz aramaz peşinden koşmaz,evlenmezdi de zaten,güvenmeyin inanmayın şu adamlara hele de internetten tanıştıklarınıza,biri musallat olacak sonra tehdit etti ev bastı iş bastı dövdü onu yaptı bunu yaptı diyeceksiniz,yapmayın.

Son düzenleme:
Öncelikle ayiplanacak birsey degil. Ne konular goruyoruz burda.
Swarm facebook gibi bir uygulama oldu artik. Sadece eklemekle kalmiyorsunuz sohbet de ediyorsunuz.
Bu cocuk seni apacık onemsememis. Bosver.

Biraz traji komik olmuş canım malesef :) hani erkekler hep kadınları anlamamaktan şikayetçi ya sanırım biz kadınlar bile daha kendimizin ne istediğini anlamış değiliz. Zaten anlasak bunlar olmayacak da işte neyse...

Benim tavsiyem, bir ilişkide ayrılık lafı bir kere geçtiyse o ilişkiden artık hayır gelmez. Ya o lafı kullanmayacaksın ya da kullandıysan arkasında duracaksın.
Bu sefer olmamış bir daha birini seversen bu hatayı yapmayasın

Bir bakıma aynısını yaşadım :) Sana zaman ayırmıyorsa zaten gerek yok ki bukadar üzülmene en doğrusunu yapmıssın.Açıklama yapamadığı için bide alkış yapmış komedi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…