Dengesizliğim tuttu gene yardımmm

Öncelikle ayiplanacak birsey degil. Ne konular goruyoruz burda.
Swarm facebook gibi bir uygulama oldu artik. Sadece eklemekle kalmiyorsunuz sohbet de ediyorsunuz.
Bu cocuk seni apacık onemsememis. Bosver.
Oylemi gerçekten? Belkide haklısın ben aylarca ağladım ilk kez boyle hissettim uzun zaman sonra tekrar sevebiliyomusum:))) cok şükür. Aslinda bakma sen mutluyum tekrar sevebildigime. Tabi böyle olmasaydı keşke

Yaşadığın yıkıntı seni bu hale getiren kardeşim (Allah herkesin yardımcısı olsun zor bir durum inş kurtulursun o ruh halimden) o adam bilmiyo mu neler yaşadın,başından geçenler açıkcası ortada şımarıklık görmüyorum seninle değil arkadaşlarıyla buluşmaya vakti olmuş o mevzuda haklısın sadece ilgisizliği öne sürerek ayrılma msjı atmak ergence olmuş ama şayet senin olayları biliyorsa üstünü örtmesi bilhassa ilgilenmesi lazımdı hemen kız eklemeye vs giriştiyse yol ver

Bir bakıma aynısını yaşadım :) Sana zaman ayırmıyorsa zaten gerek yok ki bukadar üzülmene en doğrusunu yapmıssın.Açıklama yapamadığı için bide alkış yapmış komedi ya
Aynen yaaa:)))

Seninle biter bitmez kız bulma çabaları başlamış. Sen burda msj atar mı arar mı diye kudururken, o kız derdinde. Sen bu adam arasa bile devam mı edeceksin. Karakterini görmüyor musun?

Bende netten buldum eşimi. Netten bulunca karakter analizi çok yaptım. Yani sorun netten bulman değil, karakterli dürüst birini bulamaman.

Bilmiyor aslında. Üstü kapalı anlatmıştım. Beni anladığın için teşekkür ederim içimi okudun resmen

Şans yokki bende. Gözlerime derin derin bakıp sana aşık olcam derdi evlilik hayali kurardi tabi ben asla inanmadim tav olmadım cizgimi korudum. Keşke bari o doğru adam olsaydı ben artık mutlu olmak istiyorum

Şans yokki bende. Gözlerime derin derin bakıp sana aşık olcam derdi evlilik hayali kurardi tabi ben asla inanmadim tav olmadım cizgimi korudum. Keşke bari o doğru adam olsaydı ben artık mutlu olmak istiyorum
Bekle gün gelir, dogru adamla karşılaşırsın. Ama bu adam dogru değil. Benden demesi.

Bilmiyor aslında. Üstü kapalı anlatmıştım. Beni anladığın için teşekkür ederim içimi okudun resmen
Ne demek bizler burada ne için varız :) bilmemesi bile bu ilgisizliği kamufle etmez bence evlenelim dediği insana yakın olmalı insan tabi ki bak oda yoğundur iş,güç,aile,stres zaten yaşam boylu boyunca stres ama dediğim gibi yuva kurmak istediği kişinin bi nevi üstüne titremeli insan..

Kisa zaman geçirdik bunlar için daha yol vardi ama guvenemedim işte bir türlü oda mücadele etmedi sağolsun. Şimdi burukluk var sadece içimde. Hepsi bu

Kisa zaman geçirdik bunlar için daha yol vardi ama guvenemedim işte bir türlü oda mücadele etmedi sağolsun. Şimdi burukluk var sadece içimde. Hepsi bu
allahım yardımcınız olsun hemen hemen hepimiz var olan ilişki sonrası travma yaşar dengesiz olabiliriz rabbim hepimizin yardımcısı olsun arayışta olmayın bence vakti,zamanı gelince kısmetiniz sizi bulur

allahım yardımcınız olsun hemen hemen hepimiz var olan ilişki sonrası travma yaşar dengesiz olabiliriz rabbim hepimizin yardımcısı olsun arayışta olmayın bence vakti,zamanı gelince kısmetiniz sizi bulur
Hic bulunamadim arayışta zaten yapamadım kimseye şans tanıyamadım olmadı hep ağladım. Ama su çocuk karşıma çıktı çıkalı o eski şerefsiz için artık ağlamaz oldum düşünmez oldum kimse unutturamadi bana onu ilk kez biri tekrar kalbimi carptirmaya başladı ne diyimki kısmet..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…