Kızlar aylarca biten iliskimin arkasından ağladım. Kimseye şans veremedim. Olmadı icimden gelmedi. Ama yaklaşık 20 gun önce biriyle tanıştım internetten(biliyorum ayiplayacaksiniz ama napim) neyse en başlarda umursamdim. Sonra buluştuk tanıştık. Çocuk askerliğini yapmış işinde gücünde maddi durumu iyi tek derdi evlilik. Biran once okulu bitir evlenelim diyip duruyordu.Herşey iyi gibiydi. Ama tabi bende güvensizlik hat safhada. Her neyse son 2 gündür ilgisiz bu buluşalım falan demiyo geçen akşam sordum yok biseyim hayatım yoğun çalışıyorum dedi. Ertesi günü benle buluşmaya vakti olamayan adam arkadaşlarıyla buluştu. Sinir oldum öğlen bunu söyledi bana napiyosun diye sordu ben soğuk davrandım. Akşama kadar bekledim mesaj atmadı. Bende dayanamadım ayrilalim sen bana ilgisiz davraniyosun dedim alkış emojisi yolladı hicbisi demiyorum dedi. O kadar bende iyice sinirlendim sildim her yerden2 gun oldu bi msj bile atmadı(doğal olarak) biliyorum simariklik yaptım birazcık ama zaten oda mücadele etmedi
(( swarmina baktım kız eklemeye başlamış kudurdum sinirden.1 yıllık ilişkinin travmasi yeni yeni bitiyo zaten ilk kez birinden etkilendim oda bu şekilde bitti bu dengesiz kardeşinize yardım edin
((