- 22 Şubat 2008
- 4.520
- 37
- 158
- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
-
- #2.361
ben burdayım, hala doğurmadım kızlar bu arada :))
selam güzeller. upuzun bir tatilin ardından çalışmak baya sarstı beni desem yeridir. 25 kasım edirnenin kurtuluşuydu 26 kasım de arifeydi ya onu da birleştirmiş olup 7 gün tatil yaptık biz. ama ben bütün tatili hasta bir şekilde geçirdim bayramdan 2 gün önce eşim çok hastaydı 2 gün onu ballarla çaylarla besleyip iyi ettim sonra o sırasını savdı bana geçti. sanırım domuz gribi oldum kaydirigubbakcemile3 hiç ateşim yoktu ama herkeste de olması şart değil diyormuş doktorlar. eğer olmuşsam çok sevinicem bir kere olan bir daha olmuyormuş bağışıklık kazanıyormuş. inş olmuşumdur da sürekli öğrencilerden bulaşacak tedirginliğinden kurtulurum. ama olup olmadığımı nasıl bileceğime dair fikrim de yok akannehir neyse lafı uzattıkça saçmalamaya başladım. :kedi:buraya yazarken bazen sahiden siz karşımda oturuyorsunuz da ben konuşuyormuşum havasında oluyorum opuyorumnanaktan
site çok sorunlu sanırım o yüzden kopukluk oldu bu aralar. buluşup denk geliriz inş en kısa zamanda.. bu arada hani eşim tersaneye gidecek istanbulda olacak diye seviniyordum ya ne yazıkki gemiye çıkacak. bir gemideki çarkçıbaşının evraklarının süresi bitmiş. mecburi görev de eşime kaldı :gitme: çok hazırlamıştım kendimi yakında olacak diye kısmet olmadı. onlar iyi olsunda napalım..
hepinizi öpüyorum kızlar. kendinize iyi bakınopuyorumnanaktan
çook geçmiş olsun canım inşallah artık daha ihyisindir opuyorumnanaktan sinir oldum ya nasıl girdiniz sitede sorun vardı günlerdir giremedim yazdıklarımda çıkmamış sanırım akannehir eşinin gemiye gitmesi kötü olmuş ama olsun hasret giderdin hiç değilse ne zamandır yanında kaydirigubbakcemile2selam güzeller. upuzun bir tatilin ardından çalışmak baya sarstı beni desem yeridir. 25 kasım edirnenin kurtuluşuydu 26 kasım de arifeydi ya onu da birleştirmiş olup 7 gün tatil yaptık biz. ama ben bütün tatili hasta bir şekilde geçirdim bayramdan 2 gün önce eşim çok hastaydı 2 gün onu ballarla çaylarla besleyip iyi ettim sonra o sırasını savdı bana geçti. sanırım domuz gribi oldum kaydirigubbakcemile3 hiç ateşim yoktu ama herkeste de olması şart değil diyormuş doktorlar. eğer olmuşsam çok sevinicem bir kere olan bir daha olmuyormuş bağışıklık kazanıyormuş. inş olmuşumdur da sürekli öğrencilerden bulaşacak tedirginliğinden kurtulurum. ama olup olmadığımı nasıl bileceğime dair fikrim de yok akannehir neyse lafı uzattıkça saçmalamaya başladım. :kedi:buraya yazarken bazen sahiden siz karşımda oturuyorsunuz da ben konuşuyormuşum havasında oluyorum opuyorumnanaktan
site çok sorunlu sanırım o yüzden kopukluk oldu bu aralar. buluşup denk geliriz inş en kısa zamanda.. bu arada hani eşim tersaneye gidecek istanbulda olacak diye seviniyordum ya ne yazıkki gemiye çıkacak. bir gemideki çarkçıbaşının evraklarının süresi bitmiş. mecburi görev de eşime kaldı :gitme: çok hazırlamıştım kendimi yakında olacak diye kısmet olmadı. onlar iyi olsunda napalım..
teşekkürler canım benim sitede sorun vardı giremeddim ben hiç :hulya: sen nasılsın opuyorumnanaktankuzucuklarım ben geldimmm opuyorumnanaktan görüşmeyeli nasılsınız canlarım ? bayramınız iyi geçmiştir umarım...tadilat devam ediyor,birde topicte sorun vardı sanırım,girilmiyordu,neyse en sonunda kavuştum sizlere :1hug: özledim hepinizi canlarım benim...şu işyerindeki karışıklık bitse de,bende rahat rahat ve uzun uzun yazabilsem artık sizlere :1closedeyes: her birinizi tek tek öpüyorum şekerlerim opuyorumnanaktan
aa bak sen kocam yok ya doğurursam diyodun sesin çıkmayınca kesin doğurdu dedim senin için opuyorumnanaktan allah yardımcın olsun eşin geldi inşallah artıkben burdayım, hala doğurmadım kızlar bu arada :))
yaa girilmiyoduki hiç sizler nasıl başardınız anlamadım ben:umursamaz:Kızlar nerelerdesiniz ya? Kimsecikler yok((((
Canım benim sana ve eşine çok geçmiş olsun. Evet inşallah o malum virüsü atlatmışsındır da bir daha olmazsın. Canım eşinin gideceğine üzüldüm, ama en azından bir süredir yanındaydı. Ona da şükür demek lazım herhalde. Ne kadar süre için gitti. Allah kavuştursun diyorum şimdiden. AMİN.selam güzeller. upuzun bir tatilin ardından çalışmak baya sarstı beni desem yeridir. 25 kasım edirnenin kurtuluşuydu 26 kasım de arifeydi ya onu da birleştirmiş olup 7 gün tatil yaptık biz. ama ben bütün tatili hasta bir şekilde geçirdim bayramdan 2 gün önce eşim çok hastaydı 2 gün onu ballarla çaylarla besleyip iyi ettim sonra o sırasını savdı bana geçti. sanırım domuz gribi oldum kaydirigubbakcemile3 hiç ateşim yoktu ama herkeste de olması şart değil diyormuş doktorlar. eğer olmuşsam çok sevinicem bir kere olan bir daha olmuyormuş bağışıklık kazanıyormuş. inş olmuşumdur da sürekli öğrencilerden bulaşacak tedirginliğinden kurtulurum. ama olup olmadığımı nasıl bileceğime dair fikrim de yok akannehir neyse lafı uzattıkça saçmalamaya başladım. :kedi:buraya yazarken bazen sahiden siz karşımda oturuyorsunuz da ben konuşuyormuşum havasında oluyorum opuyorumnanaktan
Canım ara ara bakıyordum ben. Bazen açılıyordu, ama şükür ki artık sorun yok. Giremiyorum diye çok üzülmüştüm.yaa girilmiyoduki hiç sizler nasıl başardınız anlamadım ben:umursamaz:
selam canlarım uzun zamandan sonra fırsat buldum işten ayrıldığım için artık sık sık giremicem ama fırsat buldukça yanınızda olmaya çalışıcam öptüm hepinizi şekerler
kuzucuklarım ben geldimmm opuyorumnanaktan görüşmeyeli nasılsınız canlarım ? bayramınız iyi geçmiştir umarım...tadilat devam ediyor,birde topicte sorun vardı sanırım,girilmiyordu,neyse en sonunda kavuştum sizlere :1hug: özledim hepinizi canlarım benim...şu işyerindeki karışıklık bitse de,bende rahat rahat ve uzun uzun yazabilsem artık sizlere :1closedeyes: her birinizi tek tek öpüyorum şekerlerim opuyorumnanaktan
canlarım slm opuyorumnanaktan nasılsınız bu ara sakin topikimizherkes çok yoğun sanırım benimde yarına misafirlerim var evi temizleyip hazırlık yapmam gerek kaydirigubbakcemile2 2 haftadır ev süpürmemişim ya :kedi:ne ayıp neyse -tatlicadiarzu- ben işlerime bakayım artık kaydirigubbakcemile3
fıstıgım yaa sormaaa netim olsa ahh ben burdan hiç çıkamrıyım demırbası olurum tamamen :)) eşimde bunu bıldıgı ıcın eve net baglatmıoo.. neymişş onunla az ilgilenırmısım.. şöyle bişi varkı eşimin arkadaslarının sadece bekarlarda net baglı diğer evlı arkadaslarında da net yok vee son derece karsılarabba canım iyice unuttun sen bizi ya.. bu siteyi özellikle bu topice bağlanmamı sağlayan kişilerdendin sen yaa.. özlüyorum sahiden canım seni.
kolay gelsın tatlısımcanlarım slm opuyorumnanaktan nasılsınız bu ara sakin topikimizherkes çok yoğun sanırım benimde yarına misafirlerim var evi temizleyip hazırlık yapmam gerek kaydirigubbakcemile2 2 haftadır ev süpürmemişim ya :kedi:ne ayıp neyse -tatlicadiarzu- ben işlerime bakayım artık kaydirigubbakcemile3
şekerlerim nasılsınız ? opuyorumnanaktan
bu ara epey uzak kaldık birbirimizdenbenim bitmek bilmeyen tadilatım,sizlerin işlerinizin yoğunluğu derken...özlüyorum sizi çoookkk !!!!
ben hala beklemedeyim kızlarsevdiğimin seyirleri devam ediyor telef oldular seyirlerden dolayı ama napalım görev işte turkbayragi bende sabırla geleceği günü bekliyorum sizlerde neler var bakalım? inşallah kimsede olumsuz giden birşeyler yoktur.geç olacak ama yeni katılan arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum.fazla giremeyince,böyle geriden yetişmeye çalışıyorum sizlere hepinizi çok ama çok öpüyorum şekerlerim...Allah'a emanet olun...!
şekerlerim nasılsınız ? opuyorumnanaktan
bu ara epey uzak kaldık birbirimizdenbenim bitmek bilmeyen tadilatım,sizlerin işlerinizin yoğunluğu derken...özlüyorum sizi çoookkk !!!!
ben hala beklemedeyim kızlarsevdiğimin seyirleri devam ediyor telef oldular seyirlerden dolayı ama napalım görev işte turkbayragi bende sabırla geleceği günü bekliyorum sizlerde neler var bakalım? inşallah kimsede olumsuz giden birşeyler yoktur.geç olacak ama yeni katılan arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum.fazla giremeyince,böyle geriden yetişmeye çalışıyorum sizlere hepinizi çok ama çok öpüyorum şekerlerim...Allah'a emanet olun...!
evet canım işim bitti teşekkür ederim mamalarda yaptım yendi bitti zemuszemusCanım kolay gelsin. Gerçi bitirmişsindir temizliği ama. Şimdi mamalar yapıyorsundur sen. Kolay gelsin canım sana.
fıstıgım yaa sormaaa netim olsa ahh ben burdan hiç çıkamrıyım demırbası olurum tamamen :)) eşimde bunu bıldıgı ıcın eve net baglatmıoo.. neymişş onunla az ilgilenırmısım.. şöyle bişi varkı eşimin arkadaslarının sadece bekarlarda net baglı diğer evlı arkadaslarında da net yok vee son derece karsılar((
kuzum yaa varyaa bende senı ,sizleri ve kk yı çok ozluyorum..
kk için calısayım dıyorum ama eşim çalıstırmıyor ölee işte sımdılık boyle idare edices.. poff diorum yaa(
kolay gelsın tatlısım
bende evıme gidem yarın temızlık yapacamkapıda kalma durumumda var.. kapının ust kılıdı bende yok eşimde var oda kılıtlemıs tabıkı.. seyırden bende once gelmezse ben mecburen orduevınde kalıcam yanı (
Allah kavustursun tatlım.. benımde yarına gelicek insallah ama suan denızde fırtına cokmus ve gereklı olan tatbkatları fılan yapamamıslar (marmara tarafı)
ocaktada 1aylık gidicek offf... hasretlık çok zor yaaa :çok üzgünüm: mafoldumben:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?