- 22 Şubat 2008
- 4.520
- 37
- 158
- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
-
Ama gitti.... şiirler de okusam rüzgarlarda getirsem,yıldızlarıda sunsam gitti .. hep gidiyor ve biliyorum ki hep gidecek ... bunada şükür bir gülüşü herşeye bedel....
selam arkadaşlar daha önce yazmıştım sizlere ecem merhaba benim kızımın adıda ecem sen böyle şeyler yazdıkça inan gözlerim doluyor ben böyle uzun ayrılıklar yaşamadım ama ilerde onuda yaşıcam için şimdiden üzülüyorum
arkadaşım üzülme sabret dicem ama biliyorumki fayda etmez benim eşimde asker (denizci degil) kızım ecem yokken inanki sadece nöbetlerinde bile yas tutuyordum sizinkilerle asla kıyaslanamaz tabiki allah sabır versin. bu yaz tayinizim çıkcak muhtemelen kötü bir yer ve kızımla ben gidemicez öyle bir durumda onun için dedim ilerde yaşayacagım için diye canım senin çocuk varmı yada düşünmüyormusunuz inan çogu şeyin yerini tutuyor
canım bence hemen düşün bebek inan çok şey değişecek tabi dogumdan sonra bazı hassasiyetlerde ortaya çıkar babasının yanınızda olmayışı mesela o yüzden ailelerin destegine ihtiyacın olcak ama büyüdükçe resmen koca adam gibi herşeyden anlıyolar oturup konuşuyorum bazen kızımla..
tabiki eşinin yerini tutmayacak onun sevgisi ayrı bebeginin sevgisi ayrı yerde oluyor..bu arada benim eşim karacı dua ediyoruz iyi bir yer gelsin diye çünkü bende çok takıntılıyım bazen memleketime giderim bir hafta durunca terelellliler basar özlerim..
kızımın adından mı bilmem çok ısındım sana canım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?