- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
-
- #4.501
Didemcim sen ayni bnm ilk hallerime benziosun bnmde aklima geliodu bole seyler ama neyi savundum biliomusun anlimin yazisiysa bu is olur ...ama sewgilinin dedigi gibide oluo..
Bence birbirini sewen2insansiniz bu sewgi herkesee nasip olmuo bence anin tadini cikar takma kafana bole seyler
Enisten tr olmasina ragmen bni aramadi hicte kafama takmam baskasi olsa kriz gecirir hicccccc uzulemem o dussunsun o endiselensin ben yasaadigim askin zewkini yasiorum
Burcu ablacım lafınıza salça olucam ama keşke şu alın yazımızı kendimiz yazabilseydik yada bir iki kelam bir şeyler ekleyebilseydik. Ben umudumu kesmek üzereyim artık. Bir yandan olmayacağını biliyorum ama kalbime söz geçiremiyorum, bir yandan da böyle kafam rahat diyorum. Ama hala yarım kalan bir şeyler var ya, onları iyi yada kötü sonlandırmak gerekli. Onun dışında herkese selamlar, iyi akşamlar..
Aaayyyy. Kizlar bulussakda dertlessek cepten
yazmak cok zor Olluo...
Diddemcim8ay cok uzun haklisin bnde7ay bekledim sadece3kere gorusebilmisdik baska birini buldu die dusunuodum bole ismi olur diodum her kotu dusundugum sey icin bni utandirdi sonuc ewliyiz ececik sende kotu dusun ona gore yolunu ciz donerse senindir donmezse zaten hic senin olmamisdir ama belirsizlikden kurtulmak istiosan yux yuze bi gorusme ayarla bizide hbrdar et
Kocacimin bi arkadasi dugunumuzde kardesimn arkadasindan hoslanmis bnde cocugu cok sewdim die araci oldum kizi ikna ettim bu. Sefer cocuk 20gun snra gidicem 6ay yokum iliskiye baslamanin anlami yol dedi2-3kere fa ceden yaxzismislar acaba. Cocuk ciddenmmi bole dusundu yoksa gercekden kizdan hoslanmadimi ne dusundu cok merak ediyorum!!!Bu denizcilerin aklindan geceni bilmek gercekten zor
İnsanoglu ne garip dido soleyince dank etti cocugun kizi istemedigi
Seninde soledigin gibi seker sewgilinin kiymetini bil bak bulamiyan var :)
Acaba diorum bu bizim adamlar denizde kalmaktan bole bi sogukkanlilar gibi gelio
slm kızlar inanaın artık takip edemiyorum sizleri kimi kavuşmuş kimiside benim gibi yeni ayrılmış
tam 1 hafta oldu aşkım gideli aklıma getirmemeye çalışıyorum
kuzum artık 1 yaşında oldu doğum gününü kutladık babası olmadan inşallah sonraki yaşlarında
olur babacığı babba babba diyip dolanıyor ortalıkta
netten görüştük dün akşam nerdeyse ekranı öpecek baba orda diyo yavrum
bense görmezden gelmeye çalışıyorum yoksa kahrolurum
çok zor ama ilk kucağımda 2 aylıkken bırakıp gittiğinde çok daha kötü olmuştum
itiraf ediyorum işte benden böyle
Kizlar fikir verin
Esimin gemisi tr geldi gayet iiyiz ario yazisioruz annenleride ara dedim Ariycam dedi laylom konusduk ondan snr sees seda yok bugun artik dayanamadim biseymi oldu diye yazdim yine cvp veren yok dedim cekmiodur biraz once aklima faturayla ilgili bisey geldi unutmiyim die yazdim msjla nasil olsa cekmio ya cart cvp geldi soruma napiosun ben gidiorum trden die cvp vermedim bende acaba diorum kayinvaldemler bisey diyip kocami dusmanmi ediolar bana cok bozuldum bu garip tavirlari ilk deil benmi yanlis anliorum diorum ama bu tarz seyler cok olunca aklima baska kotu seyler gelio cok gicik oldum bunu fitil fitil getircem burnundan
Merhaba, gerçekten şu anda çok zor durum içerisindeyim. Erkek arkadaşım 2.kaptan ve onu çok sevdim uzaklara gideceğini bilmeme rağmen herşeyi ile kabul ettim onu. 14 Şubatta bana evlenme teklif etti yüzük ile ama 15 gün sonra ailesinşn karşı çıktığını söyledi. Bana sebebini söuylemedi ama ben evelenip ayrılmış olmamdan ötürü olduğunu düşünüyorum. Benim çocuğumda yok gerçekten artık bu düşünceler devam ediyoru mu bilmiyorumşimdi sefere gitti bu zaten ilk ayrılışımız olacaktı. 6 ay yok. ve böyle bir durumda beni soru işaretleri içerisinde bırakıp gitti. Çok üzüldüm günlerce ağladım. İsteyip istemediğini, ayrılıp ayrılmadığımızı sordum ama bana verdiği cevap sadece seni seviyorum bekle beni. Başka hiç birşey söylemedi ve gitti. Ama arayıp sormuyor. Seven insan bu kadar kolay vazgeçer mi? Ben cidden anlamış değilim. Bana beni bekle demesinin sebebinin artık beni yavaş yavaş kendinden uzaklaştırmak olduğunu düşünüyorum. Ben iyi bir işi olan, düzgün bir aileye sahip bir insanım. Sanırım tek kusurum tahlihsiz bir evlilik yapmış olmam. Sizlerinde yorumlarınızı bekliyorum
Ewett dido ayni senin dedigin gibi psikolojik travma yasio bunlar o zmn sayelerinde ruh hastasi olcaz
Merhaba, gerçekten şu anda çok zor durum içerisindeyim. Erkek arkadaşım 2.kaptan ve onu çok sevdim uzaklara gideceğini bilmeme rağmen herşeyi ile kabul ettim onu. 14 Şubatta bana evlenme teklif etti yüzük ile ama 15 gün sonra ailesinşn karşı çıktığını söyledi. Bana sebebini söuylemedi ama ben evelenip ayrılmış olmamdan ötürü olduğunu düşünüyorum. Benim çocuğumda yok gerçekten artık bu düşünceler devam ediyoru mu bilmiyorumşimdi sefere gitti bu zaten ilk ayrılışımız olacaktı. 6 ay yok. ve böyle bir durumda beni soru işaretleri içerisinde bırakıp gitti. Çok üzüldüm günlerce ağladım. İsteyip istemediğini, ayrılıp ayrılmadığımızı sordum ama bana verdiği cevap sadece seni seviyorum bekle beni. Başka hiç birşey söylemedi ve gitti. Ama arayıp sormuyor. Seven insan bu kadar kolay vazgeçer mi? Ben cidden anlamış değilim. Bana beni bekle demesinin sebebinin artık beni yavaş yavaş kendinden uzaklaştırmak olduğunu düşünüyorum. Ben iyi bir işi olan, düzgün bir aileye sahip bir insanım. Sanırım tek kusurum tahlihsiz bir evlilik yapmış olmam. Sizlerinde yorumlarınızı bekliyorum
tatlım antalya düşünüyorum hala araştırmadayım..ama şu turist olayı aklıma takıldı..bende sevmem öyle adamın dikkati dağılmasa benim dağılır..aklıma gelmemişti bak iyi söyledin:13:
tatlım sorma işte düğün telaşına düştüm..bakıyorum sayfaları ilerletmişsiniz..biraz canlar mı sıkkın ne..benimde eşim gergin son dönemde..hatta ben bile tavır yaptım en son ne oluyoruz diye..hatasını anladı..yalnız abartmamak gerek tavır yaparken kızlar..çünkü aylar geçtikçe onların sinir katsayıları artıyor kolay değil yani..ben buna bağlıyorum artık herseyi kafaya takıcak kadar sıkılıyorlar gemide..didemcim hele senin kinin asabi olması çok doğal..8 ay gemide olan sen olsan ne yapardın tatlım..simgeee nerdesiinnnnnn:26::26::26::26:
Kizlar fikir verin
Esimin gemisi tr geldi gayet iiyiz ario yazisioruz annenleride ara dedim Ariycam dedi laylom konusduk ondan snr sees seda yok bugun artik dayanamadim biseymi oldu diye yazdim yine cvp veren yok dedim cekmiodur biraz once aklima faturayla ilgili bisey geldi unutmiyim die yazdim msjla nasil olsa cekmio ya cart cvp geldi soruma napiosun ben gidiorum trden die cvp vermedim bende acaba diorum kayinvaldemler bisey diyip kocami dusmanmi ediolar bana cok bozuldum bu garip tavirlari ilk deil benmi yanlis anliorum diorum ama bu tarz seyler cok olunca aklima baska kotu seyler gelio cok gicik oldum bunu fitil fitil getircem burnundan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?