Nişanlım 3 yıldır tutkusu olan deniz akvaryumunu sattı hem maddi sebeplerden hemde akvaryum çok büyüktü. Şimdi ise benim merakım olan Sultan Papağanı almak istiyoruz kendi evimize geçince. Acaba kulüpte sultan papağanı besleyenler var mı?
11 yıl baktk bız sultan papaganına adı neşeydi yavrum benım vefat ettı ilk geldıgınde minicikti çok akıllı bır kuştur çok sever sahıbını omzumda dışarda çok gezdırmıştım hiç kaçmazdı elimde omzumda dışarda dolaşırdık annem bıkaç kere iş yerıne bile götürmüştü omzunda müzik açık olunca dans eder sürekli özledım valla
alırsanız yenı yavru alın egitin kız olanları konusmazmış öyle dıyorlar ama pek emın degilim bir komsumuzdaa var şimdi erkek baya konusuyor kafesın içinde de çok tutmayın koynunuza alın sevin okşayın hemen alışır hiç yabani degil
Nişanlım 3 yıldır tutkusu olan deniz akvaryumunu sattı hem maddi sebeplerden hemde akvaryum çok büyüktü. Şimdi ise benim merakım olan Sultan Papağanı almak istiyoruz kendi evimize geçince. Acaba kulüpte sultan papağanı besleyenler var mı?