Deniz anası korkusu

Tercihiniz hangi yerde olurdu?

• Erdek

OY: 42 73,7%
  • Armutlu

OY: 15 26,3%

• Ankete Katılan
    57
Selam kızlar
Günübirlik Erdek ya da Armutlu ya gitmek istiyoruz sadece deniz için ama netten bakınca hep deniz anası var yazıyor.
Ben çok korkarım deniz anasından.
Orada oturan ya da gitmis olan aydinlatabilir mi şuan deniz anası var mı?
En güzel koy neresidir?
Yosunu az, deniz anası olmayan plaj tavsiye eder misiniz?
Nette Erdek ocaklar falan demişler.
Var mıdır o tarafta böyle bir yer, olsun çünkü:KK22:
3 hafta önce tatilden geldim önce 5 günlük Antalya Oradan da Erdek'e geçtik 4 yıldır her yaz Erdek'e gideriz benim denizle pek aram olmadığı için denizin durumundan haberim yoktu😂 bu sefer gireyim dedim Aman Allah'ım O ne öyle denizanası kaynıyor öyle böyle değil kıyıya vurmuşlar yavru deniz anaları var ama zararsız denizin içindesin bir anda yanında beliri veriyor eşim eline alıp Bundan mı korkuyorsun Korkma zarar vermiyor dedi kaç kere eline aldı gerçekten hiçbir Zararı yoktu ama yine de insan ürperiyor Oradaki çocuklar deniz analarını toplayıp denizden getirip kuma gömdüler o derece çok düşün artık bir iki kere girdim daha da girmedim şu an bile Tüylerim diken diken oldu🙈

Bi de bunlar niye sığ yerde takılır ki sığ kısımlarda daha yoğun. Az gidin öte diyorum boğuluyonuz mu sanki 🤣
Hahhaha buna gerçekten güldüm. Yahu deniz hayvanisin açıl işte ileri ileri oralar hep sizin 😂 sanki yüzme bilmiyor ya da yoruluyor pitinik pitinik videolarda gördüm bide yavaş gidiyorlar. Hayattan bıkmış gibi 😂 Yalova merkezde o plaji bir düşünelim o zaman az demişsin orada.
Merkezle Armutlu arası mesafe cok mu

Hahhaha buna gerçekten güldüm. Yahu deniz hayvanisin açıl işte ileri ileri oralar hep sizin 😂 sanki yüzme bilmiyor ya da yoruluyor pitinik pitinik videolarda gördüm bide yavaş gidiyorlar. Hayattan bıkmış gibi 😂 Yalova merkezde o plaji bir düşünelim o zaman az demişsin orada.
Merkezle Armutlu arası mesafe cok mu
Çok ya bana şu an 50 km. Merkezdeki plajda azdı demiyorum yanlış anlaşılmasın. 🤣

3 hafta önce tatilden geldim önce 5 günlük Antalya Oradan da Erdek'e geçtik 4 yıldır her yaz Erdek'e gideriz benim denizle pek aram olmadığı için denizin durumundan haberim yoktu😂 bu sefer gireyim dedim Aman Allah'ım O ne öyle denizanası kaynıyor öyle böyle değil kıyıya vurmuşlar yavru deniz anaları var ama zararsız denizin içindesin bir anda yanında beliri veriyor eşim eline alıp Bundan mı korkuyorsun Korkma zarar vermiyor dedi kaç kere eline aldı gerçekten hiçbir Zararı yoktu ama yine de insan ürperiyor Oradaki çocuklar deniz analarını toplayıp denizden getirip kuma gömdüler o derece çok düşün artık bir iki kere girdim daha da girmedim şu an bile Tüylerim diken diken oldu🙈
Okurken ellerim terledi ya 🙁 nasıl ellerine alıp oynuyorlar.
Bende ekşide gördüm de inanmadım pek buraya sorayim dedim.
Dokunmayın cok fenayiim diye türkü tutturasim geldi. 😔
Erdek hayal oldu o zaman 🙁 onlar kapmış bile yerleri marmara denizi neden böyle ya 😔

Ay deme ınsan coktu.
Ustelık o zaman fiyatlar filan orda baya uygundu dıger yerlere nazaran.
Asırııııııı kalabalıktı 😥
Simdı belki fiyatlar uygun degıldır kalabalıkta degıldır😂
Kaldı mı acaba deniz kenarında bi köy basit bi pansiyon filan gitsek ya.

Okurken ellerim terledi ya 🙁 nasıl ellerine alıp oynuyorlar.
Bende ekşide gördüm de inanmadım pek buraya sorayim dedim.
Dokunmayın cok fenayiim diye türkü tutturasim geldi. 😔
Erdek hayal oldu o zaman 🙁 onlar kapmış bile yerleri marmara denizi neden böyle ya 😔
Vallahi diyorum ya ben hiç bir sene girmezdim denize Antalya muhteşemdi çok dalgalıydı çok derindi ama ne bir pislik ne bir denizanası hiçbir şey yoktu eşime Erdek bu sene mi böyle dedim O da hayır her sene var ama bu sene biraz daha fazla sanki dedi su çok güzeldi sıcacıktı ama denizanasının korkusundan giremedim Hatta bir kere de üstüne bastım Çığlık Kıyamet çıktım denizden😂

benim içinde gez canım gitmedim ben oraya hiç ama cok duydum güzel bir yer diye
Koyları cok guzel. Balıklarla yuzuyorsun, ortam da duzgun tek basına korkmadan dolanabılırsın.
Gunbatımı tepesinde gunesı batırıp evıne donersın.
Orası da en fazla uc gunluk, sonra sıkılırsın.
Ama sırın harika bir yer.

Vallahi diyorum ya ben hiç bir sene girmezdim denize Antalya muhteşemdi çok dalgalıydı çok derindi ama ne bir pislik ne bir denizanası hiçbir şey yoktu eşime Erdek bu sene mi böyle dedim O da hayır her sene var ama bu sene biraz daha fazla sanki dedi su çok güzeldi sıcacıktı ama denizanasının korkusundan giremedim Hatta bir kere de üstüne bastım Çığlık Kıyamet çıktım denizden😂
Ay sen çok iyi dayanmissin vallahi üstüne bastığın halde vıck etmistir o ya 😂
Dokununca yakıyor diyorlar seni yakmadi mi
Egeye doğru bir yerler mi arasam acaba ya
Orası deniz anası halkı plajı olmuş resmen😰

Back
X