Deniz anası korkusu

Tercihiniz hangi yerde olurdu?

• Erdek

OY: 42 73,7%
  • Armutlu

OY: 15 26,3%

• Ankete Katılan
    57
Koyları cok guzel. Balıklarla yuzuyorsun, ortam da duzgun tek basına korkmadan dolanabılırsın.
Gunbatımı tepesinde gunesı batırıp evıne donersın.
Orası da en fazla uc gunluk, sonra sıkılırsın.
Ama sırın harika bir yer.
Ay cok tatlıymış seneye pandemi bitsin aklimda bulunsun. Ege akdeniz olmazsa orası olur inşallah. Bence cok merak ediyordum sen deyince daha çok merak ettim.
Benim içinde bir kahve iç orada gun batimina karşı❤

Ay sen çok iyi dayanmissin vallahi üstüne bastığın halde vıck etmistir o ya 😂
Dokununca yakıyor diyorlar seni yakmadi mi
Egeye doğru bir yerler mi arasam acaba ya
Orası deniz anası halkı plajı olmuş resmen😰
Etti etmezmi 😂kaygan igrenc biseydi🙄
Mor olanlari varmis onlar yakiyomus galiba ama ben yanimda bitane morda gördum onu gorunce ciktm dahada adım atmadim.
Yani Ben Antalya ve Erdek harici bir yere gitmedim diğer yerler nasıldır Bilemeyeceğim canım

Ay sen çok iyi dayanmissin vallahi üstüne bastığın halde vıck etmistir o ya 😂
Dokununca yakıyor diyorlar seni yakmadi mi
Egeye doğru bir yerler mi arasam acaba ya
Orası deniz anası halkı plajı olmuş resmen😰
Beyaz analar yakmaz, gözünüze temas etmedikçe bir şey olmuyor elimize alıyorduk onları ama renkliler için bir şey diyemem, standart kendi halinde zararsızca kendi halinde takılan yurdum analarından bahsediyorum, onlar minnoşlar.

Etti etmezmi 😂kaygan igrenc biseydi🙄
Mor olanlari varmis onlar yakiyomus galiba ama ben yanimda bitane morda gördum onu gorunce ciktm dahada adım atmadim.
Yani Ben Antalya ve Erdek harici bir yere gitmedim diğer yerler nasıldır Bilemeyeceğim canım
:KK17: morda kirk yılda bir çıkar herhalde dedim onu bile görmüşsün canım ya. Çıkarak iyi yapmışsın kıtlardı belki yani ay Allah korusun.

:KK17: morda kirk yılda bir çıkar herhalde dedim onu bile görmüşsün canım ya. Çıkarak iyi yapmışsın kıtlardı belki yani ay Allah korusun.
Haşema vardı üstümde zaten Eşim diyor çıplak değil hiçbir yerin Korkma ama ayağıma değdi ya bir yerine değmezse bile onu görmek bile ürkütüyor Düşünsene güzelce suyun içinde dururken bir anda kocaman bir şey yanında beliriyor

Beyaz analar yakmaz, gözünüze temas etmedikçe bir şey olmuyor elimize alıyorduk onları ama renkliler için bir şey diyemem, standart kendi halinde zararsızca kendi halinde takılan yurdum analarından bahsediyorum, onlar minnoşlar.
Mune abla keşke bende takmadan geçip gitsem yanından ama konusurken bile içim bir hoş oluyor. Hani seyrek gözükse neyse de beraber yüzmek için o yürek yok bende 😂 tavsiyen var mı Bursa taraflarına yakın güzel bir deniz 🙄

Mune abla keşke bende takmadan geçip gitsem yanından ama konusurken bile içim bir hoş oluyor. Hani seyrek gözükse neyse de beraber yüzmek için o yürek yok bende 😂 tavsiyen var mı Bursa taraflarına yakın güzel bir deniz 🙄
Valla hiç gitmedim ama Çınarcık İstanbul ve Bursa tarafında yaşayan birçok insanın tercih ettiği bir yer, Cunda çok güzelmiş yine gitmediğimden bir şey diyemem.

Assos'a bakabilirsin, Kadırga koyu güzel bir yer, denizine girmedim ama defalarca oradan geçtim.

Bıgun beyinle Trakya turu yapabilirsiniz.
Kıyıkoy, erikli, saroz korfezı, demırkoy ve Daha niceleri tam da senin ıstedıgın gıbı yerler var.
Boyle bir geziye cıkabılırsınız.
Gelmısken ıgne adaya da ugrarsınız.
Ay inşallah çok isterim. 😍 3 km ötedeki plaja zor gittik. Yazın izin olmuyor ya. Herkes bi şekilde rapor mapor kaçıveriyor. 😑 Bizimki de öyle üçkağıt yapmaz. Belki de burdaki son yazımız o da meçhul. Amaağn hayat hep telaş.

Ay inşallah çok isterim. 😍 3 km ötedeki plaja zor gittik. Yazın izin olmuyor ya. Herkes bi şekilde rapor mapor kaçıveriyor. 😑 Bizimki de öyle üçkağıt yapmaz. Belki de burdaki son yazımız o da meçhul. Amaağn hayat hep telaş.
Hayat gaılesı hemsıre.. Beser dunyanın derdine dusmusuz asdfshshshs
Olsun be Merve onunuzde upuzun yıllar var, kimbılır nerelere gıdıp egleneceksınız daha.
Saglık olsun yeterki, bı de para 😂😂
Gerisi hallolur evelallah.
Bu dedıgım yerler aklında bulunsun, tam senın ıstedıgın yerler cunku

Assos'a bakabilirsin, Kadırga koyu güzel bir yer, denizine girmedim ama defalarca oradan geçtim.
Sağol abla büyük ihtimal yalova tarafi olacak Armutlu, Çınarcık falan bir gidip bakarız olmadı napalm gönül neler istiyor da bu sene işte şartlar git gel yapmak zorunda kalacağız.

Hayat gaılesı hemsıre.. Beser dunyanın derdine dusmusuz asdfshshshs
Olsun be Merve onunuzde upuzun yıllar var, kimbılır nerelere gıdıp egleneceksınız daha.
Saglık olsun yeterki, bı de para 😂😂
Gerisi hallolur evelallah.
Bu dedıgım yerler aklında bulunsun, tam senın ıstedıgın yerler cunku
Ss aldım :KK15:

Sağol abla büyük ihtimal yalova tarafi olacak Armutlu, Çınarcık falan bir gidip bakarız olmadı napalm gönül neler istiyor da bu sene işte şartlar git gel yapmak zorunda kalacağız.
Bu sene maalesef sezon tatsız geçiyor, pandemi ve çoğu plajları basan deniz anaları, zehirli yosunlar, neyse bu sene ortalığı basan başka börtü böcekten bahsetmeyeyim de kimse huylanmasın kaşıntılar basmasın.
Hamile olmasaydın en temizi termallerdi, eşlere özel havuzları olan yerler falan iyi olurdu ama valla ben bile denizi unuttum şişme havuz alıp ayaklarımı çimdirmeyi planlıyorum :)))

Ayağıma yosun değmesin diye deniz ayakkabısı giyiyorum Zaten haşema var. Yapışırsa suratıma yapışır tam olur o da 🤣🤣
Kız tam teçhizat giriyorsun😂 ben bikinilerle yapisacak yeri cok bol yani 😂 yalova Çınarcık mı , Armutlu mu, fıstıkli mi ,merkez mi
İsimlerde farklı geldi hı 😂

Bu sene maalesef sezon tatsız geçiyor, pandemi ve çoğu plajları basan deniz anaları, zehirli yosunlar, neyse bu sene ortalığı basan başka börtü böcekten bahsetmeyeyim de kimse huylanmasın kaşıntılar basmasın.
Hamile olmasaydın en temizi termallerdi, eşlere özel havuzları olan yerler falan iyi olurdu ama valla ben bile denizi unuttum şişme havuz alıp ayaklarımı çimdirmeyi planlıyorum :)))
Ben eşime daha yazın başında dedim havuz alip odaya koyalim. Parkeler siser diyor ya 😂 ama seneye gecmezse alacağım valla.
Cok isterdim bu sene her şey dahil oteli olmadı yazlık dedim e o da yine temizlerken kendimden geçeceğim pandemi yüzünden 3 katı pimpirik olacağım temizlikte eziyet olacak bana.
Valla bir havuz birde o manikur yapan balıklardan al ohh mis 😂 arada tümden girersin abla arada manikür yaptirirsin hem stres atarsın😂
Alanın varsa taştan valla al çok güzel o sismelerde

Back
X