- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
- Konu Sahibi 1sadekahve
Hayatın gerçekleri tabi ama insan istiyor gerçekten güzel bir gelecek karartisiz ,bulutsuz keşke öyle bir seçeneğimiz olsa.Valla gülüyorum ama artık işi deliliğe vurduğumdan gülüyorum çünkü her gün okuduğum haberleri birleştirince paranoyak birine dönüşme ihtimalim çok yüksek.
Offf valla İstanbul depremi deme, Allah tüm illeri insanları korusun hiçbirinde deprem, sel vb afetler olmasın lakin İstanbul depremi yaşanırsa düşünemiyorum
20 milyondan fazla insan, binlerce bina, ki felaket tellallığı yapmak istemem ama deprem bilimcilerden biri Marmara denizinde önemli bir kırılma olduğunu söyledi yakın zamanda
Tüm depremler kötü, hiçbiri olmasın da İstanbul'un deprem tarihçesine bakınca tsunami yaşanan kıyamet-i sur denen depremi görüp korkmamak mümkün değil.
Kızın içini de kararttık, hamile üstelik bebeğini ve iyi bir geleceği hayal ederken 48'lik bir kadın geldi Karabulut gibi topiğin üstüne çöktü,1sadekahve sen bana bakma ablacım, bulacağız sana şöyle güzel çimmelik bir plaj, gerekirse tepeden tırnağa balık adam kıyafetiyle donanırsın yine de denize girersin:)
Çok tv haberi izlemiyorum bu yüzden ama elimizde telefon olunca yine bir şekilde görüyoruz birçok şeyi.
Estağfurullah mune abla duvarinda yayinlatmasan bu kadar yorum gelmezdi.
Bulacagiz bende inanıyorum