Deniz kabuklarından süs

filizim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2007
4.706
17
683
42
Ankara
Sizce bu nasıl olmuş?Elinizde böyle deniz kabukları varsa böyle değerlendirebilirsiniz....a.s.

ay pek guzeller ya.........elıne saglık canım.denızkabugundan herseye bayılırım...........bılmıyorum da merak ettım kabuklar kırılmadan nasıl delınıyor???

Marifet de orada canım işte biraz ince iş ama dikkat edersen kırılmıyor...:teytey:

bende deniz kabukları mum ve kumdan süs yaptım tavsiye ederim önce kum yerine sus kullanmıştım mumlar çok güzel duruyo suyun üstünde ama kabuklar yosun tutuyo fisfisfis

Canım onları komşum delmiş ama kolay diyor ince çivi gibi bişeyle dikkatli bi şekilde deliniyormuş.Ama arada fire çıkar tabi...

bunlar elde yapma değil satın alma gibi geldi bana her yerde satılıyor aynısından bendede var deniz kabuğunu öle elle çiviyle bilmem neyle delemezsinizKötü Kazen

bunlar elde yapma değil satın alma gibi geldi bana her yerde satılıyor aynısından bendede var deniz kabuğunu öle elle çiviyle bilmem neyle delemezsinizKötü Kazen

Hayır canım elde yapma komşum samsunlu ordan topluyolar ve kırıyolar..a.s

bende kendim bi ara deniz kabuklarıyla kapı süsü yapmıştım hediye olarak çiviyle delip yapmıştım yapılmıcak bişey değil dikkat edersen

Millete yalan borcumuz var sanki hee bi de inanmıyolar..Neyse bu??Satılanda görmüşsündür arkadaşım satıyor çünkü bunları ama onlarda nihayetinde elde yapma.Ok?

BEN DE BİR ARA DELMİŞTİM BİR SÜRÜ VAKİT BULUP DA BİR ARAYA GETİREMEDİM ZOR DEĞİL YANİ İNCE BİR VİDA YA DA KÜÇÜK BİR ÇİVİ YARDIMIYLA OLUYOR....

ÇOK SEVERİM BENDE DENİZ KABUKLU SÜSLERİ RESİMDEKİLER DE ÇOK GÜZEL OLMUŞ ARKADAŞIM ELLERİNE SAĞLIK AZMİN ELİNDEN BİŞEY KAÇMAZ WALLA....kaydirigubbakcemile2

cok güzel olmuslar bende deniz kapuklarini cok sevdigim icin akcayda zamaninda denizden toplamisdik gecenlerde tahta resim cercevesinin kenarlarina yapisdirdim cesit cesit ve cok güzel oldu hem cerceveye deyisiklik katmis oldum hemde yillardir gidemedigim akcayim gözümün önüne gelmis oldu
paylasmin icin tsklerrrrrrrrrrr

Evet bunları büyük bir aynanın çerçevesine de yapıştırıyorlar çok güzel oluyor..

çok şık olmuş cnm ellerine sağlık
bendede bi sürü denis kabuğu var her sene tatile gittiğimde toplarım
vaso ve mumluk yapmak istiyorum ama bi türlü vakit bulamıyorum

cok guzelolmuş arkadasım emegıne saglık. nasıl yaptıgını anlatabılırmısın bende yapmak ıstıyorum. denız kabukları nasıl duruyo ipte yada mısınada

Walla canım bunu bana komşum yaptı saolsun kabukların delilkerinde tığ ile örerek birleştiriyor.Çemberi kurdele ile sarıyor öle yani süslemeler size kalmış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…