• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Taşacak Bu Deniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi Jou
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Antalya daha mı iyi diyorsunn
Rizeliyim kuzumbilmezmiyimm oyüzden köyede olsa orasıda sıcak olur nem olurdu daha 2 sene önce gittim ben bazı yerler öyle değil mesela kuzenimin merkezi biyerde oturuyordu onun evi baya güzel serin oluyordu asla dışarı çıkasım yoktu öyle söyleyeyim akşam yürüyoduk oda 🤣🤣
Ben Rizeyi çok sevdim :) eşime tayinimizi buraya alalım bile dedim. Bayağı hoşuma gitti. Mutfağı çok hitap etmedi sadece 😂

Ben Rizeyi çok sevdim :) eşime tayinimizi buraya alalım bile dedim. Bayağı hoşuma gitti. Mutfağı çok hitap etmedi sadece 😂
Rize çok güzel nere gitsen şelale heryer eskisinden daha güzel istanbul gibi trafik sorunu herzaman var 🫣 mutfağı evet kimseyi çok hitap etmiyo maalesef 🥲

Bölüm çok iyi gidiyor yaa 😍😍

• Muhteşem
Reactions: Jou
Ballıyla Gezep sevdaluk edecekti daha niye yolladılar bu sevimli, sesi güzel gadınu 🤦🏼
Ortiler şaşırtmadı yine :KK9:

• Beğen
Esme simdi tehdit altında kaldı amaa adil asla inanmıcak tehdit altında olduğunu düşüncek elbetki esmeyi tanır

Yok inanır altını deşelemez. Gururlu adam tiriplerine giriyor hemen malesef :silah:

• Komik
Back
X