Ben zaten eşim açısından demiyorum ki gelecekler açısından diyorum, sizin gibi rahat etmeyebilirler...ben de ailemdeki erkeklerin yanında bikini giymem, rahat edemem, mayo ustune mini deniz şortu giyerim ama bizbizeysek rahat rahat giyiyorum bikiniyi, ama eşim kuzenimi vs, ailedeki diğer kadınları bikinili görecek olmasına takılmam, görsun ne olacak, kendi ailesi gibi bir nevi, zaten bakacak karakterde olsa yanında çarşaflı gezilse yine bakar. istememe sebebini anlamadım.
Siz hala anlamiyorsunuz ben mesela bir kadın olarak eşimin eniştesinin yanında denize girmem neden muhafazakar insanlar ben hoşlanmam ama şöyle deseydim eşimin yaninda arkadasımın denize girmesindem hoşlanmıyorum olay çok farklı olurduBen ilk mesajda dedim ki burda daha önce forumlarda yazıldı , hafızam bu hayatta ki en büyük cezam maalesef :) onlar dedi ki tanıdıklarımın yanında bikini mayo giymeyi sevmiyorum. bende diyorum ki o üyeleri kimse linçlemedi ama birisi mutaasıp takıldığını ima etse neden linç yiyor.. Örümcekle ne ilgisi var, yazdığım mesajların tümüne hakim bile değilsin, uzatmayalım cidden..senin gibi, tanımadığımın birini direk örümcek diye yargılamaktansa, ben örümcekle müebbet yaşayayım daha iyi :)
Mümkün değil. Empati yapmaya çalışıyorum. Kuzenime birlikte tatil yapalım dedim, o da bana “tatlım kusura bakma eşimin seni bikinili görmesini istemiyorum, sınırlarım var benim” diye cevap verdi. O kuzenin eşiyle bir daha aynı ortama girmem. Neden? Çünkü adamın sapık olduğunu bana zarar vereceğini zarar vermese dahi bakışıyla vs rahatsız edeceğini düşünürüm. Niyetiniz nedir bilmem ama eşinizi soktuğunuz konum bu insanların gözünde.
Bunu çeşit çeşit bikinileri olan, uzun süredir denize tatile gitme fırsatı olmayan hasretle özleyen biri olarak yazıyorum. Arkadaşlar islama inanmak zorunda değiliz, müslüman olmak zorunda da değiliz ama yani islam böyle ne yapalım hatta kadın kadına bile göbek diz arası haram. Kadın da diyor ki benim inancım gereği ben bikini-mayo olan yerlere gitmiyorum gitmeme sebebim de günaha girmek istememem çünkü ona göre onun bakması da günah. Yine ona göre kocasının bakması günah. Ben eşimle önceden bu konuyu konuşmuştum anlaşmıştık, şimdi de ayıp olur diye gideyim diyor, diyor. Kadının fiziğinden girdiniz kıskançlığından özgüvensizliğinden çıktınız. Yahu kadının inancı o ve inandığını uyguluyor yav. Kadına inanma yok öyle bir şey dinde mi diyeceksiniz? Niye linçliyorsunuz anlamadım ben. Artı olarak geçen gördüğüm şu tweeti de ekliyorum beğenenler kaydedip yaysın lütfen (foto olarak ekledim). Ayrıca herkesin dini ahireti imanı kendine kimsenin de sorgulamaya
Bunu çeşit çeşit bikinileri olan, uzun süredir denize tatile gitme fırsatı olmayan hasretle özleyen biri olarak yazıyorum. Arkadaşlar islama inanmak zorunda değiliz, müslüman olmak zorunda da değiliz ama yani islam böyle ne yapalım hatta kadın kadına bile göbek diz arası haram. Kadın da diyor ki benim inancım gereği ben bikini-mayo olan yerlere gitmiyorum gitmeme sebebim de günaha girmek istememem çünkü ona göre onun bakması da günah. Yine ona göre kocasının bakması günah. Ben eşimle önceden bu konuyu konuşmuştum anlaşmıştık, şimdi de ayıp olur diye gideyim diyor, diyor. Kadının fiziğinden girdiniz kıskançlığından özgüvensizliğinden çıktınız. Yahu kadının inancı o ve inandığını uyguluyor yav. Kadına inanma yok öyle bir şey dinde mi diyeceksiniz? Niye linçliyorsunuz anlamadım ben. Artı olarak geçen gördüğüm şu tweeti de ekliyorum beğenenler kaydedip yaysın lütfen (foto olarak ekledim). Ayrıca herkesin dini ahireti imanı kendine kimsenin de sorgulamaya hakkı yok ama inansın inanmasın kimsenin (size zarar vermediği müddetçe) inancından dolayı karakterine saldırıda bulunamazsınız.
Neden kayınvalidende kalmıyorlar?Kayınvalidemin olduğu yerde de deniz var çok istiyorlarsa kendi evleri için plan yapsınlar
teşbihte hata olmazSiz hala anlamiyorsunuz ben mesela bir kadın olarak eşimin eniştesinin yanında denize girmem neden muhafazakar insanlar ben hoşlanmam ama şöyle deseydim eşmin yaninda arkadasımın denize girmezindem hoşlanmıyorum olay çok farklı olurdu
hayır insanlar sınır koymayı sadece giyimle sanıyor mevzu sadece giyim mayo bikini değil kibenim mesai bitmek üzere konu sahibi ben değilim
İster kabul edin ister etmeyin ikisi aynı şey değilteşbihte hata olmaz
Sizin hormonlar doğuştan tavan galiba hamilelikle ilgisi yok gibi görünüyor..Merhaba hanımlar ben 3 yıllık evliyim evlenmeden önce eşime sahil kesimlerinden hoşlanmadığımı çok açık bir dille söyledim o da aynı şekilde düşündüğünü belirtti evlendikten sonra da konusu açıldığında düşüncemin net olduğunu her defasında belirttim. Bu yıl sahili olan bir ile taşınmamız gerekti yarım saat falan mesafemiz var. Yarın eşimin kuzenleri gelecek kayınvalidemle beraber. Kayınvalidem de sahil konusundaki düşüncemi bildiği halde deniz planı yapmış. Geldiklerinde denize gideceklermiş eşim götürecekmiş. Bana da diyoki sen denize girmezsin. Benim problemim deniz değil zaten o ortamda bulunmak istemiyorum eşiminde bulunmasını istemiyorum. Eşimde denize girmez zaten kendi de hoşlanmaz normalde ama misafir geliyor emanet sonuçta yalnız gönderemem gitmem lazım diyor. Ben istemiyorsam gitmezmişim. Misafir benim misafirimse neden bensiz plan yapılıyor diye düşünüyorum. Zaten gebelikten hormonlarım tavan yapmış gitsem bir dert gitmesem başka dert. Misafirlerde yurt dışından geliyor bu arada. Benim aşım da yok hamileyimde gelir gelmez bana getirmeleri de biraz korkutuyor zaten. Yani gelmeden moralim bozuldu deniz muhabbeti olmasaydı biz plan yapıyorduk götüreceğimiz yerleri belirlemiştik şimdi bana mı geliyorlar denize mi
Plajlarda bön bön bakıp kızlarımızı, çocuklarımızı rahatsız edenler kim peki? Merak ettim şimdi? Ağırlıklı olarak hangi zihniyette olabilir bu sapıklar ve eşleri ? Geniş bakışlı aileler yapmıyor bunu malum....Burası eleştiri platformu yanlış konuyla geldiniz, burdaki çoğu kesim sizi anlamıcak kendi kafalarına göre yorumlicak
Bende hoşlanmıyorum plaj ortamından ve gitmekte istemem sizin gibi
Ama eşim mecbur gidecekse plajın cafe tarzı yeri vardır mutlaka orda oturup bekleyeblr, yada birlikte gidip bekleyebilirsiniz ben olsam öyle yapardım
3 4 yorum okudum gerçekten iğrenç yorumlar var..
Ağzımı açmak istemiyorum açarsam banlanırım..
Ama her kadın geniş bakışlı değil herkesi kendinizle bir tutmayın..
Kocalarımızda sapık değil bön bön bakacak halleri yok ama o ortamı görmesini istemiyoruz..
Edepsiz ahlaksız insanlar dediğinizi yapanlar, yazdığınızla yazdığımın ne alakası var?Plajlarda bön bön bakıp kızlarımızı, çocuklarımızı rahatsız edenler kim peki? Merak ettim şimdi? Ağırlıklı olarak hangi zihniyette olabilir bu sapıklar ve eşleri ? Geniş bakışlı aileler yapmıyor bunu malum....
Eşiniz burda büyük acemilik yapmış.. Aile yapısı, çevresi belli, zevkleri belli..Arkadaşlar her insanın kendince çizgisi olabilir diye düşünüyorum ben öyle ortamlardan hoşlanmıyorum ve bunu evlenmeden önce eşimle açıkça konuştum kendisi de hoşlanmadığını söyledi zaten. Burda linç etmek yerine tavsiye vermenizi bekliyorum bence biraz daha yumuşak olabilirsiniz.
Çok alakası var....Denize doğdum diyebilirim...7 sülalem denizle içiçedir, 43 yıldır sahilde yaşıyorum , kızım da sahillerde büyüdü...ve şunu söyleyebilirim ki benim yaşadığım gördüğüm sizin geniş bakışlı diye aşağılamaya çalıştığınız kadınların ailelerinde yetişmiş erkekler kimseyi rahatsız etmiyorlar, ne sahilde ne sokakta...çünkü onların kadınları kızları anneleri de hayatın içinde yer bulan saygın insanlar, kendi ailelerindeki kadinlarla empati kuruyorlar ve hickimsenin karısına kızına rahatsızlık vermiyorlar...Ne zaman bir plajda sağa sola rahatsızlık veren bir sapik görsem genelde ya tek başına ya da...gerisini siz tahmin edin işte...Edepsiz ahlaksız insanlar dediğinizi yapanlar, yazdığınızla yazdığımın ne alakası var?
Nasılda konuyu çarpıtıyosunuz..
Benim o sapıkları savunduğumu falan mı algıladınız bu yazıyı bana neden yazdınız gerçekten anlam veremedim.. Ben kimseyi aşağılamıyorm.. Sadece o rahatlık bende yok demek istiyorum..Çok alakası var....Denize doğdum diyebilirim...7 sülalem denizle içiçedir, 43 yıldır sahilde yaşıyorum , kızım da sahillerde büyüdü...ve şunu söyleyebilirim ki benim yaşadığım gördüğüm sizin geniş bakışlı diye aşağılamaya çalıştığınız kadınların ailelerinde yetişmiş erkekler kimseyi rahatsız etmiyorlar, ne sahilde ne sokakta...çünkü onların kadınları kızları anneleri de hayatın içinde yer bulan saygın insanlar, kendi ailelerindeki kadinlarla empati kuruyorlar ve hickimsenin karısına kızına rahatsızlık vermiyorlar...Ne zaman bir plajda sağa sola rahatsızlık veren bir sapik görsem genelde ya tek başına ya da...gerisini siz tahmin edin işte...
Zaten ellerinden gelse kadınların çalışmasını da yasaklayacaklar...malum günah10.sayfadan sonra okumadım içim daraldı.
Bu hanımların eşleri nerede çalışıyor onu merak ettim ben? Salt erkeklerin olduğu bir yerde mi?
Hani göz zinası var ya malum sabahtan akşama aynı yerde çalıştığı kadınla iş sebebiyle konuşmak zorunda kalır maazallah.
Ya da markette falan kadın kasiyer varsa alışveriş yapmıyor mu? Görüyor onları da sonuçta.
Bakmak ayrı görmek ayrı.
Valla adamların isterseniz gözlerini tamamen bağlayın kalbinde görecek göz olduktan sonra rahmetli babaannemin deyimiyle el avına (el yordamıyla) bile bulur zina edecek yeri.
Bu arada denize edilen hakareti kendime sayarım. Kurban olduğum Rabbim in en büyük nimetlerinden biri. Yarın ayrılıyorum kendisinden yaaa nasip ne zaman görürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?