Deniz problemi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben zaten eşim açısından demiyorum ki gelecekler açısından diyorum, sizin gibi rahat etmeyebilirler...
Biz eşimle komşu en ufak tartışmamızı duymasın diye kısık sesle konuşan insanlarız, buda sınırlarımızı korumak neden bilsin millet tartışmamızı sadece kıyafet değil ki mesele, yada neden bana biri çat kapı misafir gelsin evimi görsün...

Siz hala anlamiyorsunuz ben mesela bir kadın olarak eşimin eniştesinin yanında denize girmem neden muhafazakar insanlar ben hoşlanmam ama şöyle deseydim eşimin yaninda arkadasımın denize girmesindem hoşlanmıyorum olay çok farklı olurdu

e yani
ben de anlamadım
kuzenimle tatile gidicem diyecek ki "eşimin yanında böyle giyinme"
ben de "haklısın yaa ben de evime çat kapı gelen misafirleri sevmem"
ne alaka yahu? D dietagirl

Konu sahibi "ben inancım gereği sahile gitmiyorum" demiyor. "Mayolu bikinili ortam ahlakıma uygun değil" diyor.
Bize ahlaksız diyen birine teşekkür edecek değildik herhalde.

Kayınvalidemin olduğu yerde de deniz var çok istiyorlarsa kendi evleri için plan yapsınlar
Neden kayınvalidende kalmıyorlar?

Deniz konusuna gelince sen gitmeyiver kime ne bundan, hem hamilesin uzan dinlen işte.

e yani
ben de anlamadım
kuzenimle tatile gidicem diyecek ki "eşimin yanında böyle giyinme"
ben de "haklısın yaa ben de evime çat kapı gelen misafirleri sevmem"
ne alaka yahu? D dietagirl
hayır insanlar sınır koymayı sadece giyimle sanıyor mevzu sadece giyim mayo bikini değil kibenim mesai bitmek üzere konu sahibi ben değilim linçleri o cevaplasın :)

Sizin hormonlar doğuştan tavan galiba hamilelikle ilgisi yok gibi görünüyor..

Evlenirken insan çok dikkat etmeli. Çağdaş,daha Özgür davranmak isteyenler sizin gibi düşünenlerle evlenmemeli yoksa böyle sığ düşüncelere, kısıtlamalara maruz kalır.

Esinizin de sizin gibi bu ortamdan tiksindigini dusunseniz bu kadar sinir olmazsaniz cunku adam da sizin gibi nefret ediyormus birakip gelecek dimi? Ya da supheleriniz mi var acaba sizin kadar azili plaj dusmani olmayabilir mi

Plajlarda bön bön bakıp kızlarımızı, çocuklarımızı rahatsız edenler kim peki? Merak ettim şimdi? Ağırlıklı olarak hangi zihniyette olabilir bu sapıklar ve eşleri ? Geniş bakışlı aileler yapmıyor bunu malum....

Son düzenleme:
Edepsiz ahlaksız insanlar dediğinizi yapanlar, yazdığınızla yazdığımın ne alakası var?
Nasılda konuyu çarpıtıyosunuz..

Eşiniz burda büyük acemilik yapmış.. Aile yapısı, çevresi belli, zevkleri belli..

Sizi o an kaybetmemek uğruna belkide sizin baskınızla o an söz vermiş ama zamanla, bu tepkilerinizi, kısıtlamalarınızı gördükçe bıkacak, usanacak..

Acaba sizden önce hiç bir arkadaşı olmadı mı? Hiç mi kadın görmedi?
Ne bu teslimiyet? Şaşırtıcı.

Edepsiz ahlaksız insanlar dediğinizi yapanlar, yazdığınızla yazdığımın ne alakası var?
Nasılda konuyu çarpıtıyosunuz..
Çok alakası var....Denize doğdum diyebilirim...7 sülalem denizle içiçedir, 43 yıldır sahilde yaşıyorum , kızım da sahillerde büyüdü...ve şunu söyleyebilirim ki benim yaşadığım gördüğüm sizin geniş bakışlı diye aşağılamaya çalıştığınız kadınların ailelerinde yetişmiş erkekler kimseyi rahatsız etmiyorlar, ne sahilde ne sokakta...çünkü onların kadınları kızları anneleri de hayatın içinde yer bulan saygın insanlar, kendi ailelerindeki kadinlarla empati kuruyorlar ve hickimsenin karısına kızına rahatsızlık vermiyorlar...Ne zaman bir plajda sağa sola rahatsızlık veren bir sapik görsem genelde ya tek başına ya da...gerisini siz tahmin edin işte...

10.sayfadan sonra okumadım içim daraldı.

Bu hanımların eşleri nerede çalışıyor onu merak ettim ben? Salt erkeklerin olduğu bir yerde mi?

Hani göz zinası var ya malum sabahtan akşama aynı yerde çalıştığı kadınla iş sebebiyle konuşmak zorunda kalır maazallah.

Ya da markette falan kadın kasiyer varsa alışveriş yapmıyor mu? Görüyor onları da sonuçta.

Bakmak ayrı görmek ayrı.

Valla adamların isterseniz gözlerini tamamen bağlayın kalbinde görecek göz olduktan sonra rahmetli babaannemin deyimiyle el avına (el yordamıyla) bile bulur zina edecek yeri.

Bu arada denize edilen hakareti kendime sayarım. Kurban olduğum Rabbim in en büyük nimetlerinden biri. Yarın ayrılıyorum kendisinden yaaa nasip ne zaman görürüm

Benim o sapıkları savunduğumu falan mı algıladınız bu yazıyı bana neden yazdınız gerçekten anlam veremedim.. Ben kimseyi aşağılamıyorm.. Sadece o rahatlık bende yok demek istiyorum..
Sizin o söylediğiniz sapıklar aile terbiyesi almamış sapkın kişiler..
Benim yazdığım yazıya o sapıkları nasıl kondurdunuz gerçekten şaşırdım

Evlilikte güven çok önemli gerçekten. Hem kendine hem partnerine.

Zaten ellerinden gelse kadınların çalışmasını da yasaklayacaklar...malum günah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…