Deniz problemi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ha anladım, onlarla birlikte gitmeme nedenin onların rahat etmemesi, eşinle ilgisi yok.
tamamdır. mantıklı.

Ama dr a gidince kadın dr arıyorlar onu nasil halledecekler mecbur erkek dr a gösterecekler hadım falanda yok bizim memlekette tüh ya
İş kumayı kabul etmeye, 4 eşliliğe, miras hukukuna, torpille işe girmeye , kul hakkı yemeye gelince akla gelmeyen dini hassasiyetler başkalarının giyim kusamina gelince göz zinası sacmaligiyla zirve yapıyor nedense... bunların yetiştirdikleri erkekler de bize hayatı zindan ediyor kendi memleketimizde

Konuyu hiç dini boyuta taşımaya gerek yoktu.
Çünkü sorun din değil sorun konu sahibinin kendine ve kocasına güvenmemesi. Dinin arkasına saklanmaya gerek yok.
Herkesin dini hassasiyeti farklı olabilir, kimseye zararı olmadığı sürece saygı duymalıyız.
Fakat dinin arkasına saklanarak burada kocanızı da hem sıkıyorsunuz, hem de olmadığı kalıba sokmuşsunuz.

Geçtiğimiz sayfalarda "Bikiniyle, mayoyla iç çamaşırının farkı yok" diyen üye o.
Fark görmeyen, bön bön bakar da "Ağğvv iç çamaşırıığğ doon sütyeğn ilee dışarıdaa" diye.
He yine fark göremeyen denize donla da girer; işte halk plajlarında ara ara maruz kaldığımız gri boxerlı, sütyen tişört üstüne yapışmış içi görünen ablalar, donlu gördüğümüz dayılar böyleler herhalde. Yoksa "Farklı ikisi birbirinden" diyen ve bikini giyen biz, niye donla girelim? Ya da biz bikinili giriyorken denize, "Ayy açıkta bi yer görüyoruzzz" diye irkilerek niye bakalım başkalarına?

Haşemayla gelir girersin, sahilden fellik fellik kaçmazsın e o da tesettür mayo.
Yav kadın bikiniye, deniz şortuna iç çamaşırı don dedi, donu açıkta diye bakıyorlar demek :)))

Yooo hiçte kötü niyet yok neden normalde bikini giyen birisi tanıdıklarının yanında giyinmeyi çekinir ki
Tüm mesajlarınıza hakim olmak gibi bı sorumlulugumuz yok. Ben alintiladigim mesajınıza cevap verdim.. "normalde" dediğiniz şeye uymayan bir durumu anormal kabul etmiş olursunuz bu bir. Ayrıca siz birisinin yanında giyinmekten rahatsız olmakla, eşinizin yanında birilerinin giyinmesinden rahatsız olmanin aynı şey olmadığını da bı turlu anlamamakta direniyorsunuz. Herneyse size örümceklerinizle mutluluklar.

Son düzenleme:
Hayır bunu sadece aile terbiyesiyle açıklayamayız.
Evet bir kısmı aile terbiyesi almamış kişiler.
Bir kısmı hayatını bikinili,şortlu vs kadınlar arasında geçirmemiş, görünce kendini kontrol edemeyen kişiler.
Bir kısmı da kendi karısını, kızını, kardeşini o ortamlara asla sokmayıp, giyimine gittiği yere vs karışıp dışarda gördüğü her kadını rahatsız etme hakkını kendinde bulan kişiler. Çünkü onlara göre kadın korunması, saklanması gereken bir varlık ve bir kadın tek başına istediği şekilde takılıyorsa erkeklerin onu taciz etme hakkı vardır.

Ne abarttınız bence.
Sürekli birileri tatil niyetine gelir diye korkuyorsanız o ayrı.
Ama Kusura bakmayın annesi gelmiş elbette gezdirecek götürecek. İyice saçmalamışsınız.

Peki bunların benim yazımla alakası ne?
Bu yazdığınız kişileri Allah bildiği gibi etsin iğrenç karaktersiz insanların teki
Şunu karıştırmayın lütfen
1 =dini yaşayan ve yaşamak için gayret eden kesim vardır ki bunlar yazdığınızı hiçbirisini yapmaz

2 dini yaşıyor muş gibi görünüp özünde yaşamayanlar vardır

Farkı anlayamıyor işte sanki aynı şey gibi lanse ediyor.. bak diyorsun ki ben giyinmem sebeplerim var, buna saygı duyarım,ama arkadaş diyor ki bir de, "normalde insanlar cekinir". Ben çekinmiyorum mesela, ben normal değilim o yüzden Uzayliyim ben, anormalim, ha bı de ahlaksizim sinirim bozuldu

iç çamaşırından tek farkı kumaşı o açıdan katılıyorum, ama yerine göre giyinme diye bir şey var, ben istanbul un ortasında bikiniyle gezemem ama denize gireceğim her yerde bikini giyebilirim. denize girmek için özel bir kumaştan uretilmiş olması iç çamaşırından goruntu açısından farklı olduğunu göstermiyor.
artı bana göre her isteyen istediği şeyle girsin denize, tişörtle isteyen tişörtle, şalvarla isteyen şalvarla, kimse deniz guzelliğinden mahrum kalmasın. emin olun pis insanın bikinisi de pistir çamaşırı da, temiz insanın da her şeyi temizdir.

Bilmem, ben yazdıklarınızın hepsini okumadım. Aile terbiyesi almamış kısmına cevap verdim sadece.
Şunu karıştırmayın lütfen
1 =dini yaşayan ve yaşamak için gayret eden kesim vardır ki bunlar yazdığınızı hiçbirisini yapmaz

2 dini yaşıyor muş gibi görünüp özünde yaşamayanlar vardır
P piraye

Bikiniden girip çarşaftan çıkmışsınız, biriniz de dini mesajlar yasak kısmına takılmamış.
Konu kapanır, raporlar değerlendirilir.
Hanımların dikkatine,
bancı ayağınıza geldi, geyik, üslup, polemik, dini içerik cezası verilir, 5 dakikada işlem yapılır hemen paketlenir.

Bir yandan raporlara da bakıyorum ama bir şeyi yazmadan da geçemeyeceğim, siz benim açıklamalarımdan bıkmadıysanız ben de defalarca açıklamaktan bıkmam vallahi, o yüzden bence artık anlayın ve ona göre konular açıp yorumları da ona göre yapın.

Burası dini bir site değil, dini deyince ne demek istiyoruz? Müslüman, Hıristiyan, Yahudi, Budist, Deist, Ateist ve daha ne kadar inanç, mezhep vb varsa hiçbiriyle alakalı yazamazsınız zira burada her görüşten olduğu gibi her dinden inançtan mezhepten kadın var.

İşin içine din girdiğinde bir yerden sonra kusura bakmayın ama genellikle inançlara saygıyı bırakıyorsunuz, oysa herkesin dini inancı kendine kutsaldır ve saygısızlık yapılmamalıdır.

Bakınız bu konuda olduğu gibi mesela, insanlar ister çarşaf giyer, ister şort giyer, ister bikini ister haşema giyer, isteyen bara plaja gider, isteyen ibadethaneye gider, herkesin inancı da giyimi de özeli de kendini ilgilendirir, kimse kimsenin özeline müdahale edemez, örtülü ve ona göre yaşayan birini bağnaz yobaz, şortlu bikinili birini ahlaksız ilan edemezsiniz.

Her ne inançtan olursak olalım ölüm hepimizin gerçeği, ölünce birimiz diğerimizin yaptıklarını sırtlanıp götürmeyecek, hepimiz kendimizden sorumluyuz o yüzden rica ediyorum kimse kimseyi yargılamasın, düşüncelerini dikta edip yaftalamasın.

Rica ediyorum artık sitede dini konu ve mesajlar olmasın, hayatı birbirimize yeterince zorlaştırıyoruz bir de inançlar üzerinden tartışmayalım.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…