Ama dr a gidince kadın dr arıyorlar onu nasil halledecekler mecbur erkek dr a göstereceklerZaten ellerinden gelse kadınların çalışmasını da yasaklayacaklar...malum günah
Ben zaten eşim açısından demiyorum ki gelecekler açısından diyorum, sizin gibi rahat etmeyebilirler...
Biz eşimle komşu en ufak tartışmamızı duymasın diye kısık sesle konuşan insanlarız, buda sınırlarımızı korumak neden bilsin millet tartışmamızı sadece kıyafet değil ki mesele, yada neden bana biri çat kapı misafir gelsin evimi görsün...
İş kumayı kabul etmeye, 4 eşliliğe, miras hukukuna, torpille işe girmeye , kul hakkı yemeye gelince akla gelmeyen dini hassasiyetler başkalarının giyim kusamina gelince göz zinası sacmaligiyla zirve yapıyor nedense... bunların yetiştirdikleri erkekler de bize hayatı zindan ediyor kendi memleketimizdeAma dr a gidince kadın dr arıyorlar onu nasil halledecekler mecbur erkek dr a göstereceklerhadım falanda yok bizim memlekette tüh ya
Çok alakası var....Denize doğdum diyebilirim...7 sülalem denizle içiçedir, 43 yıldır sahilde yaşıyorum , kızım da sahillerde büyüdü...ve şunu söyleyebilirim ki benim yaşadığım gördüğüm sizin geniş bakışlı diye aşağılamaya çalıştığınız kadınların ailelerinde yetişmiş erkekler kimseyi rahatsız etmiyorlar, ne sahilde ne sokakta...çünkü onların kadınları kızları anneleri de hayatın içinde yer bulan saygın insanlar, kendi ailelerindeki kadinlarla empati kuruyorlar ve hickimsenin karısına kızına rahatsızlık vermiyorlar...Ne zaman bir plajda sağa sola rahatsızlık veren bir sapik görsem genelde ya tek başına ya da...gerisini siz tahmin edin işte...
Yooo hiçte kötü niyet yok neden normalde bikini giyen birisi tanıdıklarının yanında giyinmeyi çekinir ki
Tüm mesajlarınıza hakim olmak gibi bı sorumlulugumuz yok. Ben alintiladigim mesajınıza cevap verdim.. "normalde" dediğiniz şeye uymayan bir durumu anormal kabul etmiş olursunuz bu bir. Ayrıca siz birisinin yanında giyinmekten rahatsız olmakla, eşinizin yanında birilerinin giyinmesinden rahatsız olmanin aynı şey olmadığını da bı turlu anlamamakta direniyorsunuz. Herneyse size örümceklerinizle mutluluklar.Ben ilk mesajda dedim ki burda daha önce forumlarda yazıldı , hafızam bu hayatta ki en büyük cezam maalesef :) onlar dedi ki tanıdıklarımın yanında bikini mayo giymeyi sevmiyorum. bende diyorum ki o üyeleri kimse linçlemedi ama birisi mutaasıp takıldığını ima etse neden linç yiyor.. Örümcekle ne ilgisi var, yazdığım mesajların tümüne hakim bile değilsin, uzatmayalım cidden..senin gibi, tanımadığımın birini direk örümcek diye yargılamaktansa, ben örümcekle müebbet yaşayayım daha iyi :)
Hayır bunu sadece aile terbiyesiyle açıklayamayız.Benim o sapıkları savunduğumu falan mı algıladınız bu yazıyı bana neden yazdınız gerçekten anlam veremedim.. Ben kimseyi aşağılamıyorm.. Sadece o rahatlık bende yok demek istiyorum..
Sizin o söylediğiniz sapıklar aile terbiyesi almamış sapkın kişiler..
Benim yazdığım yazıya o sapıkları nasıl kondurdunuz gerçekten şaşırdım
Ne abarttınız bence.Merhaba hanımlar ben 3 yıllık evliyim evlenmeden önce eşime sahil kesimlerinden hoşlanmadığımı çok açık bir dille söyledim o da aynı şekilde düşündüğünü belirtti evlendikten sonra da konusu açıldığında düşüncemin net olduğunu her defasında belirttim. Bu yıl sahili olan bir ile taşınmamız gerekti yarım saat falan mesafemiz var. Yarın eşimin kuzenleri gelecek kayınvalidemle beraber. Kayınvalidem de sahil konusundaki düşüncemi bildiği halde deniz planı yapmış. Geldiklerinde denize gideceklermiş eşim götürecekmiş. Bana da diyoki sen denize girmezsin. Benim problemim deniz değil zaten o ortamda bulunmak istemiyorum eşiminde bulunmasını istemiyorum. Eşimde denize girmez zaten kendi de hoşlanmaz normalde ama misafir geliyor emanet sonuçta yalnız gönderemem gitmem lazım diyor. Ben istemiyorsam gitmezmişim. Misafir benim misafirimse neden bensiz plan yapılıyor diye düşünüyorum. Zaten gebelikten hormonlarım tavan yapmış gitsem bir dert gitmesem başka dert. Misafirlerde yurt dışından geliyor bu arada. Benim aşım da yok hamileyimde gelir gelmez bana getirmeleri de biraz korkutuyor zaten. Yani gelmeden moralim bozuldu deniz muhabbeti olmasaydı biz plan yapıyorduk götüreceğimiz yerleri belirlemiştik şimdi bana mı geliyorlar denize mi
Peki bunların benim yazımla alakası ne?Hayır bunu sadece aile terbiyesiyle açıklayamayız.
Evet bir kısmı aile terbiyesi almamış kişiler.
Bir kısmı hayatını bikinili,şortlu vs kadınlar arasında geçirmemiş, görünce kendini kontrol edemeyen kişiler.
Bir kısmı da kendi karısını, kızını, kardeşini o ortamlara asla sokmayıp, giyimine gittiği yere vs karışıp dışarda gördüğü her kadını rahatsız etme hakkını kendinde bulan kişiler. Çünkü onlara göre kadın korunması, saklanması gereken bir varlık ve bir kadın tek başına istediği şekilde takılıyorsa erkeklerin onu taciz etme hakkı vardır.
Farkı anlayamıyor işte sanki aynı şey gibi lanse ediyor.. bak diyorsun ki ben giyinmem sebeplerim var, buna saygı duyarım,ama arkadaş diyor ki bir de, "normalde insanlar cekinir". Ben çekinmiyorum mesela, ben normal değilim o yüzdenYakınlarının kuku meme bölgesini görmesin beğenir falan hep yakınlarında sonuçtaama yabancıyı görebilir bidaha adam nerede gorecek. Ne üzücü ya ha bak bende kv kp imim yaninda denize gitmiyorum çünkü haci insanlar mayo giyeceğime göre gitmiyorum onlarla hayata bakışımız ters ne gerek var ben akrabamdan rahatsız olabilirim kadinim sonuçta ama kocam gormesin demek çok başka birsey
Geçtiğimiz sayfalarda "Bikiniyle, mayoyla iç çamaşırının farkı yok" diyen üye o.
Fark görmeyen, bön bön bakar da "Ağğvv iç çamaşırıığğ doon sütyeğn ilee dışarıdaa" diye.
He yine fark göremeyen denize donla da girer; işte halk plajlarında ara ara maruz kaldığımız gri boxerlı, sütyen tişört üstüne yapışmış içi görünen ablalar, donlu gördüğümüz dayılar böyleler herhalde. Yoksa "Farklı ikisi birbirinden" diyen ve bikini giyen biz, niye donla girelim? Ya da biz bikinili giriyorken denize, "Ayy açıkta bi yer görüyoruzzz" diye irkilecek nasıl bir farkımız var diğerlerinden?
Haşemayla gelir girersin, sahilden fellik fellik kaçmazsın e o da tesettür mayo.
Yav kadın bikiniye, deniz şortuna iç çamaşırı don dedi, donu açıkta diye bakıyorlar demek :)))
Bilmem, ben yazdıklarınızın hepsini okumadım. Aile terbiyesi almamış kısmına cevap verdim sadece.Peki bunların benim yazımla alakası ne?
Bu yazdığınız kişileri Allah bildiği gibi etsin iğrenç karaktersiz insanların teki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?