Alıntılamayın demiş diye alıntılamadım ama dayanamicam.
“Eşimin yeğenimi bikinili görmesini istemem” cümlesinden “eşim yeğenime bile yan gözle bakabilecek, bikiniyle görünce reel olarak bir şey yapmasa dahi fantezilerinde yeğenimi kullanabilecek karakterde bir adam” anlamı çıkmıyor mu?
Korkmayın alın o zihninizden dışarı atın
Ben yapmis olabilirimbenim yorumumda etiket yok. alinti yaptigim uye etiketlemis. sebebini bilmiyorum.
Bizi tanıyan herkes nasıl insanlar olduğumuzu bilir. Hiç sanmam o konumda olacağını. çok şanslıyım mükemmel bir eşim var ...kemalim yapmazMümkün değil. Empati yapmaya çalışıyorum. Kuzenime birlikte tatil yapalım dedim, o da bana “tatlım kusura bakma eşimin seni bikinili görmesini istemiyorum, sınırlarım var benim” diye cevap verdi. O kuzenin eşiyle bir daha aynı ortama girmem. Neden? Çünkü adamın sapık olduğunu bana zarar vereceğini zarar vermese dahi bakışıyla vs rahatsız edeceğini düşünürüm. Niyetiniz nedir bilmem ama eşinizi soktuğunuz konum bu insanların gözünde.
Deniz korkunuzun altında bir travma yatıyor gibi geldi bana..Merhaba hanımlar ben 3 yıllık evliyim evlenmeden önce eşime sahil kesimlerinden hoşlanmadığımı çok açık bir dille söyledim o da aynı şekilde düşündüğünü belirtti evlendikten sonra da konusu açıldığında düşüncemin net olduğunu her defasında belirttim. Bu yıl sahili olan bir ile taşınmamız gerekti yarım saat falan mesafemiz var. Yarın eşimin kuzenleri gelecek kayınvalidemle beraber. Kayınvalidem de sahil konusundaki düşüncemi bildiği halde deniz planı yapmış. Geldiklerinde denize gideceklermiş eşim götürecekmiş. Bana da diyoki sen denize girmezsin. Benim problemim deniz değil zaten o ortamda bulunmak istemiyorum eşiminde bulunmasını istemiyorum. Eşimde denize girmez zaten kendi de hoşlanmaz normalde ama misafir geliyor emanet sonuçta yalnız gönderemem gitmem lazım diyor. Ben istemiyorsam gitmezmişim. Misafir benim misafirimse neden bensiz plan yapılıyor diye düşünüyorum. Zaten gebelikten hormonlarım tavan yapmış gitsem bir dert gitmesem başka dert. Misafirlerde yurt dışından geliyor bu arada. Benim aşım da yok hamileyimde gelir gelmez bana getirmeleri de biraz korkutuyor zaten. Yani gelmeden moralim bozuldu deniz muhabbeti olmasaydı biz plan yapıyorduk götüreceğimiz yerleri belirlemiştik şimdi bana mı geliyorlar denize mi
çok yoğun olunca abuk subuk okudum demek kiKonuyu halen nasil bu kadar yanlis anlayabilirsin? haha
Kv'de oglu ile plan yapiyor denize gitmek için. Kv'de biliyor çünkü gelinin istemedigini. Gelin bunada kiziyor "bensiz plan yapiyorlar" diye. Ee kadin kendi oglu ile plan yapmasinmi? Oglu demek ki gitmek istiyormus. Konu sahibi niye karisiyor esinin planlarina? Kimse konu sahibine "ille gel" demiyor. Yani onun deger yargilarini kimse çignemiyor.
Konu sahibi esinin gitmesini istemiyor. Asil yarasi bu. Yani konu kendi hasasiyeti bile degil. Esi demek ki bu kadar hasas degil bu tür konularda. Konu sahibide bunu kabul etmek istemiyor çünkü (buda benim düsüncem) asil dert hasasiyet degil, özgüven eksikligi. Konu sahibi esinin orda bikinili kadinlari görmesini istemiyor. Neticede dini konu, deger yargilar olsa, herkes kendi hayatini belirlemezmi? Eger günahsa, herkes kendi günahindan sorumlu degilmi?
Konu sahibi bide kv'deyi suçluyor. O geliyor, ondan dolayi kocam denize giriyor diye. Ki alaka yok. Yetiskin adam kendi basina seçim yapamazmi? Bana çok bencil geliyor yetiskin insanlarin planlarin içine etmeyi, sirf kendisi sevmiyor diye.
olabilir mantıklı dolu görünsün olabilir , güzelde olmuş alıntıla butonu buda tahrik edebilir al beni manası çıkıyor sankiBen yobaz muamelesi yapmadığım için şeetmiştim ama
Yoksa alıntılamazdım. Forum değil çünkü burası. O alıntı butonunu da sayfa dolu görünsün diye koymuşlar.
O ortamlarda ne oluyor ben de onu çözemedim…haziran başından beri yazlıktayım az sonra sahile inecem herkes kendi halinde denize giriyo,güneşleniyo..bikinili olan kadar haşemo giyen de bir sürü insan var..ben bikini giyiyorum diye kimsenin garip bakışlarına maruz kalmadım şimdiye kadar,ben de tercihlerinden dolayı kimseyi garipsemedim..öyle ortamlar derken ne kastediyorlar acaba?O ortamı görürse ne olur? Gerçekten anlamak adına soruyorum
Seni anlayışla karşılıyorum denize giden biri olarak, burda geçenlerde de yorumlarda okudum asla tanıdıklarımın yanında bikini mayo giyemem diye kimse onları linçlemedi...Sizi rahatsız eden akrabalarını bikinili görecek olması da olabilir bence gayet makul bir sebep, benim eşim tanımadık birini mayalu bikinili görse rahatsız olmam ama mesela yeğenim kuzenimi öyle görsün istemem..lütfen yobaz muamelesi yapacak alıntılamasın...gayet moderniz elhamdülillah
Konu sahibi eşiyle daha önce konuşmuş ve eşi kendi iradesiyle gitmek istemiş.Burada eşe baskı yapmak doğru değil.Kendisi konu sahibi kadar hassas değil demek ki.Tamam herkes bu kadar hassas değil yaşantısında ben dahil ancak bilinen gerçeklerle bu kadar alay edilmesini hayret ve üzüntüyle okuyorum.Size uymuyorsa bazı dini uygulamalar bari dalga geçmeyin.
Bunu çeşit çeşit bikinileri olan, uzun süredir denize tatile gitme fırsatı olmayan hasretle özleyen biri olarak yazıyorum. Arkadaşlar islama inanmak zorunda değiliz, müslüman olmak zorunda da değiliz ama yani islam böyle ne yapalım hatta kadın kadına bile göbek diz arası haram. Kadın da diyor ki benim inancım gereği ben bikini-mayo olan yerlere gitmiyorum gitmeme sebebim de günaha girmek istememem çünkü ona göre onun bakması da günah. Yine ona göre kocasının bakması günah. Ben eşimle önceden bu konuyu konuşmuştum anlaşmıştık, şimdi de ayıp olur diye gideyim diyor, diyor. Kadının fiziğinden girdiniz kıskançlığından özgüvensizliğinden çıktınız. Yahu kadının inancı o ve inandığını uyguluyor yav. Kadına inanma yok öyle bir şey dinde mi diyeceksiniz? Niye linçliyorsunuz anlamadım ben. Artı olarak geçen gördüğüm şu tweeti de ekliyorum beğenenler kaydedip yaysın lütfen (foto olarak ekledim). Ayrıca herkesin dini ahireti imanı kendine kimsenin de sorgulamaya hakkı yok ama inansın inanmasın kimsenin (size zarar vermediği müddetçe) inancından dolayı karakterine saldırıda bulunamazsınız.
Yakınlarının kuku meme bölgesini görmesin beğenir falan hep yakınlarında sonuçtaNe alaka yaa neden tanıdıklarından çekiniyormuş "normalde" ???? Siz iyi misiniz gerçekten? Saçma sapan ahlak anlayışlarınızı neden sürekli "normal" normları içindeymiş gibi lanse edip, bu normlar dışındakilere uzaylı ya da ahlaksız muamelesi yapıyorsunuz?? Bıktık artık gerçekten bu örümcek zihinlerden biz! Bi bitin artık!
Bunu çeşit çeşit bikinileri olan, uzun süredir denize tatile gitme fırsatı olmayan hasretle özleyen biri olarak yazıyorum. Arkadaşlar islama inanmak zorunda değiliz, müslüman olmak zorunda da değiliz ama yani islam böyle ne yapalım hatta kadın kadına bile göbek diz arası haram. Kadın da diyor ki benim inancım gereği ben bikini-mayo olan yerlere gitmiyorum gitmeme sebebim de günaha girmek istememem çünkü ona göre onun bakması da günah. Yine ona göre kocasının bakması günah. Ben eşimle önceden bu konuyu konuşmuştum anlaşmıştık, şimdi de ayıp olur diye gideyim diyor, diyor. Kadının fiziğinden girdiniz kıskançlığından özgüvensizliğinden çıktınız. Yahu kadının inancı o ve inandığını uyguluyor yav. Kadına inanma yok öyle bir şey dinde mi diyeceksiniz? Niye linçliyorsunuz anlamadım ben. Artı olarak geçen gördüğüm şu tweeti de ekliyorum beğenenler kaydedip yaysın lütfen (foto olarak ekledim). Ayrıca herkesin dini ahireti imanı kendine kimsenin de sorgulamaya hakkı yok ama inansın inanmasın kimsenin (size zarar vermediği müddetçe) inancından dolayı karakterine saldırıda bulunamazsınız.
Düşündükçe maalesef konu daha iğrenç yerlere gidiyor en iyisi düşünmemekBence düşündükçe ikna olacaksın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?