Deniz problemi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ayy valla yorumlari okurken yoruldum yav. Bu kadar hayati zorlaştiracaklarina spor salonuna gidip mis gibi vucut yapsalar elalemin vucudunu da bu kadar kıskanmazlar.
Hem illa para lazim degil bu iş icin 2 senedir spor salonuna gitmiyorum salgindan ama evde yogami aksatmiyorum gayet de oluyor yani evde.

Sorun vucut degilse de psikolog şart ozaman.

Yokk mevzu bunlarin hic biri degilse, eşlere karşi bir guvensizlik varsa boşayin rahatlayin yav. Omur boyu adami kadinlardan kacirarak nereye kadar.

Korkmayın alın o zihninizden dışarı atın

Ben ilk mesajda dedim ki burda daha önce forumlarda yazıldı , hafızam bu hayatta ki en büyük cezam maalesef :) onlar dedi ki tanıdıklarımın yanında bikini mayo giymeyi sevmiyorum. bende diyorum ki o üyeleri kimse linçlemedi ama birisi mutaasıp takıldığını ima etse neden linç yiyor.. Örümcekle ne ilgisi var, yazdığım mesajların tümüne hakim bile değilsin, uzatmayalım cidden..senin gibi, tanımadığımın birini direk örümcek diye yargılamaktansa, ben örümcekle müebbet yaşayayım daha iyi :)

Bizi tanıyan herkes nasıl insanlar olduğumuzu bilir. Hiç sanmam o konumda olacağını. çok şanslıyım mükemmel bir eşim var ...kemalim yapmaz

Deniz korkunuzun altında bir travma yatıyor gibi geldi bana..

bu zihniyetten nefret ediyorum ya....mesajımı yazdım yazdım sildim. daha yumuşatılmış cümleler yazacaktım ama gerek görmedim. Denizden, sahilden, bikiniden, mayodan korkan insanlar gözümde sapıktan başka bir şey değiller. Hassasiyetlerin varsa sen girmezsin veya haşemayla da girebilirsin ama o ortamda bulunmak istemeyip eşinin gitmesine engel olmak kaçıncı seviye örümcek kafalılıktır merak ediyorum.

çok yoğun olunca abuk subuk okudum demek ki
teşekkür ederim çok açıklayıcı yazmışsınız

Ben yobaz muamelesi yapmadığım için şeetmiştim ama
Yoksa alıntılamazdım. Forum değil çünkü burası. O alıntı butonunu da sayfa dolu görünsün diye koymuşlar.
olabilir mantıklı dolu görünsün olabilir , güzelde olmuş alıntıla butonu buda tahrik edebilir al beni manası çıkıyor sanki

Kendini, eşini, kadınları nasıl gördüğünü bir sorgula bence. Ahlak anlayışı dediğin şey bikinili kadınların olduğu ortama kocanı sokmamak ve sen bu kadınlara saygılı olduğunu mu söylüyorsun?

Konu sahibi eşiyle daha önce konuşmuş ve eşi kendi iradesiyle gitmek istemiş.Burada eşe baskı yapmak doğru değil.Kendisi konu sahibi kadar hassas değil demek ki.Tamam herkes bu kadar hassas değil yaşantısında ben dahil ancak bilinen gerçeklerle bu kadar alay edilmesini hayret ve üzüntüyle okuyorum.Size uymuyorsa bazı dini uygulamalar bari dalga geçmeyin.

O ortamı görürse ne olur? Gerçekten anlamak adına soruyorum
O ortamlarda ne oluyor ben de onu çözemedim…haziran başından beri yazlıktayım az sonra sahile inecem herkes kendi halinde denize giriyo,güneşleniyo..bikinili olan kadar haşemo giyen de bir sürü insan var..ben bikini giyiyorum diye kimsenin garip bakışlarına maruz kalmadım şimdiye kadar,ben de tercihlerinden dolayı kimseyi garipsemedim..öyle ortamlar derken ne kastediyorlar acaba?

ben de ailemdeki erkeklerin yanında bikini giymem, rahat edemem, mayo ustune mini deniz şortu giyerim ama bizbizeysek rahat rahat giyiyorum bikiniyi, ama eşim kuzenimi vs, ailedeki diğer kadınları bikinili görecek olmasına takılmam, görsun ne olacak, kendi ailesi gibi bir nevi, zaten bakacak karakterde olsa yanında çarşaflı gezilse yine bakar. istememe sebebini anlamadım.

burada problemi yaratan şey "benim ahlak anlayışıma öyle yerler uymuyor" denerek o tip yerlerde bulunan bikinili, mayolu kadınlar iğneleniyor oluşu oldu.
konu sahibinin bu yorumlarını bir de bu gözle okursanız aslında pek çok tepkinin yersiz olmadığını göreceksiniz bence.
bir anda büyük bir töhmet oldu.

Bunu çeşit çeşit bikinileri olan, uzun süredir denize tatile gitme fırsatı olmayan hasretle özleyen biri olarak yazıyorum. Arkadaşlar islama inanmak zorunda değiliz, müslüman olmak zorunda da değiliz ama yani islam böyle ne yapalım hatta kadın kadına bile göbek diz arası haram. Kadın da diyor ki benim inancım gereği ben bikini-mayo olan yerlere gitmiyorum gitmeme sebebim de günaha girmek istememem çünkü ona göre onun bakması da günah. Yine ona göre kocasının bakması günah. Ben eşimle önceden bu konuyu konuşmuştum anlaşmıştık, şimdi de ayıp olur diye gideyim diyor, diyor. Kadının fiziğinden girdiniz kıskançlığından özgüvensizliğinden çıktınız. Yahu kadının inancı o ve inandığını uyguluyor yav. Kadına inanma yok öyle bir şey dinde mi diyeceksiniz? Niye linçliyorsunuz anlamadım ben. Artı olarak geçen gördüğüm şu tweeti de ekliyorum beğenenler kaydedip yaysın lütfen (foto olarak ekledim). Ayrıca herkesin dini ahireti imanı kendine kimsenin de sorgulamaya hakkı yok ama inansın inanmasın kimsenin (size zarar vermediği müddetçe) inancından dolayı karakterine saldırıda bulunamazsınız.

Eklentiler

• 9F69D782-CC7A-4CD1-B53A-377A2F799E15.webp
    33,2 KB · Görüntüleme: 56

bız dıyoruz kı

1. o gıtmesın (zaten cagıran yok, onun dusuncesıne saygı duyuyorlar)

2. esı sabah bıraksın aksam alsın

bıttı gıttı

konu sahıbı boyle bır plan yapılmasına karsı, yok artık o kım kı benım yapacagım plana karısacak

Yakınlarının kuku meme bölgesini görmesin beğenir falan hep yakınlarında sonuçta ama yabancıyı görebilir bidaha adam nerede gorecek. Ne üzücü ya ha bak bende kv kp imim yaninda denize gitmiyorum çünkü haci insanlar mayo giyeceğime göre gitmiyorum onlarla hayata bakışımız ters ne gerek var ben akrabamdan rahatsız olabilirim kadinim sonuçta ama kocam gormesin demek çok başka birsey

herkesin hassasiyeti farklı olabilir tabi, fakat ben konu sahibine 2 defa şunu sordum ve yanıt alamadım:

bu derece özen gösteren ve ince düşünen biri için sokakta gezen insanları da bu şekilde ele almak gerekir bence.
kadının kolsuz giyinmesi de kapanma tanımında yok, diz altının görünmesi de yok. bileklere kadar kapalılık.
bu durumda sokaktaki kadınlar da sürekli günah malzemesi.
hatta günümüzde çok fazla insan rutininde bile neredeyse plajda gibi.
bundan sakınmak için de keskin kuralları var mı karı koca olarak yoksa durum plaja mı özel ?
eğer her yerde buna uygun yaşayıp sakınıyorlarsa saygım sonsuz. ancak plajda görmeyeyim de restoranda derin göğüs dekolteli biri karşı masada otursa da sorun yok durumu söz konusu ise bu durumda konu başka yerlere evrilir.

umarım bu 3. yazışıma bir cevap verir.

başlığı düzeltmelisiniz mesele deniz meselesi değil. mesele kocamın çıplak kadın görmesini istemiyorum meselesi.

beni delirten şey başka kisveler altında asıl zihniyetinizi gizlemeniz. ve bunu yaparken de çevrenizki insanların size uymasını beklemeniz.

size ne insnalarınn denize gidip gitmemesinden? eşiniz de gitsin istiyorsa sizi zorla sürüklemediği sürece. hadi söyleyin artık gidip bikinili mayolu kadın görmesini istemiyorsunuz.

Göz zinası mı? Göz zinası ne demek ya ayak üstü gözünle mi sevişiyorsun milletle. Dili de ahlakı da saçma sapan düşüncelere mal etmeyin lütfen.
Adamlar ayın yılın başı bir tatile gelmişler, kafa yapısına bak.
Millete söyleme cesareti bulamadığın düşünceleri burada kusmuşsun.

Hiç alınıp gücenme, ben mayo veya bikini giyince benimle göz zinası yaptığını düşünen birisi hiç konuşmadın mümkünse. Milletin namusuna üstü kapalı laf atıp da bu benim çizgim demesin Al bu da lazım olur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…