Deniz problemi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Oolalaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2021
360
325
33
Merhaba hanımlar ben 3 yıllık evliyim evlenmeden önce eşime sahil kesimlerinden hoşlanmadığımı çok açık bir dille söyledim o da aynı şekilde düşündüğünü belirtti evlendikten sonra da konusu açıldığında düşüncemin net olduğunu her defasında belirttim. Bu yıl sahili olan bir ile taşınmamız gerekti yarım saat falan mesafemiz var. Yarın eşimin kuzenleri gelecek kayınvalidemle beraber. Kayınvalidem de sahil konusundaki düşüncemi bildiği halde deniz planı yapmış. Geldiklerinde denize gideceklermiş eşim götürecekmiş. Bana da diyoki sen denize girmezsin. Benim problemim deniz değil zaten o ortamda bulunmak istemiyorum eşiminde bulunmasını istemiyorum. Eşimde denize girmez zaten kendi de hoşlanmaz normalde ama misafir geliyor emanet sonuçta yalnız gönderemem gitmem lazım diyor. Ben istemiyorsam gitmezmişim. Misafir benim misafirimse neden bensiz plan yapılıyor diye düşünüyorum. Zaten gebelikten hormonlarım tavan yapmış gitsem bir dert gitmesem başka dert. Misafirlerde yurt dışından geliyor bu arada. Benim aşım da yok hamileyimde gelir gelmez bana getirmeleri de biraz korkutuyor zaten. Yani gelmeden moralim bozuldu deniz muhabbeti olmasaydı biz plan yapıyorduk götüreceğimiz yerleri belirlemiştik şimdi bana mı geliyorlar denize mi

Merhaba hanımlar ben 3 yıllık evliyim evlenmeden önce eşime sahil kesimlerinden hoşlanmadığımı çok açık bir dille söyledim o da aynı şekilde düşündüğünü belirtti evlendikten sonra da konusu açıldığında düşüncemin net olduğunu her defasında belirttim. Bu yıl sahili olan bir ile taşınmamız gerekti yarım saat falan mesafemiz var. Yarın eşimin kuzenleri gelecek kayınvalidemle beraber. Kayınvalidem de sahil konusundaki düşüncemi bildiği halde deniz planı yapmış. Geldiklerinde denize gideceklermiş eşim götürecekmiş. Bana da diyoki sen denize girmezsin. Benim problemim deniz değil zaten o ortamda bulunmak istemiyorum eşiminde bulunmasını istemiyorum. Eşimde denize girmez zaten kendi de hoşlanmaz normalde ama misafir geliyor emanet sonuçta yalnız gönderemem gitmem lazım diyor. Ben istemiyorsam gitmezmişim. Misafir benim misafirimse neden bensiz plan yapılıyor diye düşünüyorum. Zaten gebelikten hormonlarım tavan yapmış gitsem bir dert gitmesem başka dert. Misafirlerde yurt dışından geliyor bu arada. Benim aşım da yok hamileyimde gelir gelmez bana getirmeleri de biraz korkutuyor zaten. Yani gelmeden moralim bozuldu deniz muhabbeti olmasaydı biz plan yapıyorduk götüreceğimiz yerleri belirlemiştik şimdi bana mı geliyorlar denize mi
Sanki çok mu abartmışsınız kaç yaşında adam denize giderken ya da denize birini götürürken size mi soracak . Sizin sevmediğiniz şeyi insanlar sevebilir biraz hoşgörülü olabilirsiniz

Benim problemim deniz değil zaten o ortamda bulunmak istemiyorum eşiminde bulunmasını istemiyorum.

haydaa adam sanki pavyona gidiyor
eşinizin neden deniz ortamında bulunmasını istemiyorsunuz hiç normal bir istek değil ki.

aşı konusunda da eğer hastalıktan korkuyorsanız bir an önce aşınızı olun misafirler gelmeden önce.
Madem gelmelerini engelleyemiyorsunuz.

Her bir şeyi de ‘gebelik hormonlarına’ bağlamayın Allah aşkına.

Denize gitmeselerdi, koronadan korkmadan nasıl plan yaptınız onu anlamadım.
korona bir tek denizden mi bulaşıyor?

siz denize gitmek istemeyebilirsiniz, ama kayınvalideniz plan yaptıysa ona da katılamazsınız. Eşinizin götürüp bırakmasında ne gibi bir sakınca var anlamadım.

bana biraz gereksiz geldi tavrınız.

Sanki çok mu abartmışsınız kaç yaşında adam denize giderken ya da denize birini götürürken size mi soracak . Sizin sevmediğiniz şeyi insanlar sevebilir biraz hoşgörülü olabilirsiniz
Kendisi zaten sevmediğini söylüyor denize girmez sırf onları götürmek için gidecek

Bu ne seviye "dünya benim etrafımda dönsün" sendromu acaba?
Deniz ortamından nefret edecek kadar özgüvensiz misiniz anlamadım. Insanlar uzak yerden geliyorlar. Bence hiç gelmesinler ya yedikleri içtiklerine de karışırsınız siz. Hayır bir de kayınvalide yani gelen, yabancı değil. Kocanızı doğuran kadın. Saygı duymalı, güzel ağırlamalısınız.

Kıskanıyo musunuz ? Benim de bi tanıdıgım kıskandıgı için deniz kenarında oturup denize gitmiyo eşiyle 🤷🏼‍♀️

Hamileliğin arkasına saklanmayın lütfen. Bu verdiğiniz aşırı tepki hamilelik hormonu falan değil. Hayır sahile gidince ne oluyor anlamadım ama istemiyorsanız gitmez oturursunuz evinizde. Ördek ailesi gibi eşinizle her yere birlikte gitmek mecburiyetinde değilsiniz. Gelen eşinizin kuzeni, eşinizin annesi sizin misafiriniz değil, onun misafiri. Plana dahil olmak istemiyorsanız ki istemeyebilirsiniz planı bozmaya, karışmaya hakkınız yok. Eşimin bulunmasını istemiyorum demeniz bana çok garip geldi bırakın koca adam nereye gidip gitmeyeceğine kendi karar versin

Bir insanın deniz sevmemesi ve eşiyle karşılıklı bu şekilde düşünmeleri çok ilginç geldi. Hadi deniz olmayan bir yerde büyünür de deniz hiç aranmaz, olsa da olur olmasa da olur denir de deniz fobisi ilk kez duyuyorum ( sahil anlamında denize girme fobisi var ok) siz de sahildeki bir cafede oturur soğuk bir şeyler içer, dondurma yersiniz, o kadar yakınına da mı gidemiyorsunuz denizin??

Arkadaşlar her insanın kendince çizgisi olabilir diye düşünüyorum ben öyle ortamlardan hoşlanmıyorum ve bunu evlenmeden önce eşimle açıkça konuştum kendisi de hoşlanmadığını söyledi zaten. Burda linç etmek yerine tavsiye vermenizi bekliyorum bence biraz daha yumuşak olabilirsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X