Deniz problemi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence siz ahlak kelimesine fazla takıldınız iyi okursanız kimsenin ahlakını tartışmıyorum o benim haddime değil sizinde olmasın
Sizin ahlak çevrenizde bikinili olmuyormuş. Buna göre bikini giyen ne oluyor ?

Sahile yakın bir yerde eşinizle soğuk bişeyler için. Ama bence sonsuza kadar kaçamazsınız. Çok samimi olduğunuz birisi veya çocuğunuzu kıramazsınız eninde sonunda.

Benim evime gelen insanlar benim misafirim olmuyor mu? Eşimin misafirleriyse ben aradan çekileyim kayınvalidem gelsin o ilgilensin herşeyle
Sizin misafiriniz diye sizin hoşlandığınız şeyleri mi yapmalılar? Tavrınız çok yalın biçimde şımarıkça.

Ben de türbe cami vs gezmeyi hiç sevmiyorum mesela. Eşim de sevmez. Ama misafirlerimiz gelir de şu türbeyi ziyaret etmek istiyorum, şu camide dua etmek istiyorum derse götürürüm. Onlar girer gezer, dualarını eder ben dışarda bekler çayımı kahvemi içerim. Benim evime gelen türbeye gidemez, camiye ayak basamaz, tiz kellesi vurula demiyorum.
Güzel yapıyorsunuz bana da bu cevap lazım zaten nasıl oyalanabilirim şeklinde teşekkür ederim

Benim evime gelen insanlar benim misafirim olmuyor mu? Eşimin misafirleriyse ben aradan çekileyim kayınvalidem gelsin o ilgilensin herşeyle

Misafirperverlikte, misafirin isteklerini onaylamak olmuyormu? Yahu adamin kendi annesi! Istedigini yapar kendi annesi ile, sana niye sorsun? O ortamda bulunmak istemiyorsun tamam, kimse seni zorlamiyor. Milletin sana karismasini istemiyorsun, ama sen niye kendinde hak buluyorsun millete karismaya?

Kadinin yasadigi ülkede deniz var diye, niye oglu ile Türkiyede deniz keyfi yapmasin? Her yerin sahili ayri ve farkli tad veriyor.

Ahlaki degerlerden konusuyorsunda, kalp kirmanin, huzursuzluk çikarmanin degerlerinden haberin varmi?

Neyse ben tum deniz severler adina sahile kosuyorum 4 gunum kaldi degerlendirmeliyim 😍
tenor.gif

Benim cok kapali cok sinirli yasayan tanidiklarim her yil gidiyorki, kendilerine gore dunya kdr alternatif buldular bir kere cocuklari durmuyor o cevrede herkes boyle degil bu cok sasirtici bir nefret.

evet muhafazakar kesim için de uygun bir sürü yer var.
deniz ve güneş sağlık için önemli o nedenle şaşırdım.

Misafirperverlikte, misafirin isteklerini onaylamak olmuyormu? Yahu adamin kendi annesi! Istedigini yapar kendi annesi ile, sana niye sorsun? O ortamda bulunmak istemiyorsun tamam, kimse seni zorlamiyor. Milletin sana karismasini istemiyorsun, ama sen niye kendinde hak buluyorsun millete karismaya?

Kadinin yasadigi ülkede deniz var diye, niye oglu ile Türkiyede deniz keyfi yapmasin? Her yerin sahili ayri ve farkli tad veriyor.

Ahlaki degerlerden konusuyorsunda, kalp kirmanin, huzursuzluk çikarmanin degerlerinden haberin varmi?
Kayınvalidem Türkiye de zaten gelenlerde ona geliyor bana 2 günlüğüne gelecekler onda da bir sürü gezecek yer bulmuşken gelen misafirlerimizi nerelere götürürüz diye düşünürken 1 günümüzü denizde geçirmek bana mantıklı gelmiyor.

Sevgili konu sahibi, ben durumunuzu anlayabiliyorum; esinizle belirli bir cizginiz var ve bunun disina cikilinca tedirgin oldunuz. Konu farkli da olabilirdi, ama burda mesele ortak degerlerinizin zarar gormesi, sirf plaj degil. Bu cizginizi kimsenin sorgulama hakkina sahip oldugunu dusunmuyorum, bilhassa ozgurlugu savunan kisilerin. Fakat su da bir gercek ki, eger esiniz ailesini plaja goturmek istiyorsa, demek ki bu konuda sizin gibi dusunmuyor ve denize gitmekte sakinca gormuyor. Bence esinize -ve bilhassa kendinize- guvenin. Akliniza ve esinizin aklina kotu seyler getirmeyin. Misafiriniz gittikten sonra bu meseleyi karsilikli oturur guzelce konusursunuz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X